+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

5 سپتامبر
منم شنبه همین هفته فرستادم
آرام جان نوبتی هم باشه نوبت شماست

aram_golbaghi said:
هوراااااااااااااااا
مبارکه
شما کی کپی پاس داده بودین؟​

ممنونم که درکم کردی یه ذره بهترم اما کلا حالم این روزا خوب نیست. نمی دونم چرا؟ البته می دونم اما .... بگذریم به هر حال ممنونم. تی تی جان یعنی چه که برا چی می خواین پس بگیرین می خوای بزاریم مدرکای تحصیلیمون برا خودشون یادگاری بمونه. خیلی پرون شورشو در آوردن وکیل ناز ما می گفت دیشب اینا می خوان استعلام کنن خوب بکنن می گه دانشگاه ممکنه جواب نده خوب جواب نده که می خوان ما را همین طوری نگه دارن آیا؟ به نظر شما استعلام می کنن و دانشگاهم جواب نمی ده؟ راس می گه این وکیل باهوشه؟
shu said:
رخساره جان تو پروسه‌ای که ما قرارگرفتیم که زمانبر هم شده و شعاع امکانات اطرافمان هم روز به روز داره کوچیک تر میشه این حالات طبیعیه و فکر میکنم اینجا بهترین محل برای ابراز احساساتت هست چون همگیمون درکت میکنیم و یه جورایی باهاش دست به گریبانیم .کلاً انسانها دو دایره حرکت دارند .یکی دایره اثر که شما در اون میتونید با حرکاتتون تغییری در مسیر سیستم ایجاد کنید و یکی هم دایره توجه که فقط میتونید نظرتون رو بگید و هیچ اثری هم در نتیجه نخواهید داشت .قطعاً دایره توجه بسیار بزرگتر از دایره اثر هست و نگرانیهای ما هم در این پروسه در این دایره قرار میگیره که تغییری در نتیجه ایجاد نمیکنه .پس با درک تمامی گفته‌هات همین الان برو یک فنجون قهوه درست کن و بخور و لذتشو ببر .این کار هم به زمانش درست میشه.ببخشید زیادی حرف زدم.

مثبت1به اس اچ یو ;D من می ترسم اسم بخونم دیگه ههههههههه
در گیر خودم بودم یادم رفت تبریک بگم. بازم مبارک باشه به پ ر ها .می گم انگار حمله کردن به پ رکردن.

esijan said:

بچه ها ما هم پاس ریکوئست شدیم همین لحظه ایمیل به دستم رسید از همه شما برای کمک ها و انرژیهای مثبتتون ممنونم
یه فایل PDF به ایمیل پیوست شده بود و همون نوشته معروف که 60 روز وقت داری بری آنکارا ، به اینکه من قبلا گفته بودم که
ویزای شینگن دارم و می تونم برم ورشو توجه نکرده بودند

مبارک باشه
به سلامتی
:D :D :D :D

CONGRATS!

esijan said:
5 سپتامبر
منم شنبه همین هفته فرستادم
آرام جان نوبتی هم باشه نوبت شماست

[SIZE=14[font=Tahoma]از همه دوستان مهربانم که منو شرمنده لطفشون کردن با تبریکشون سپاسگزارم امیدوارم این دوستیها در کانادا هم ادامه داشته باشه...دیشب در اوج شادیم برای همه دوستان منتظر دعا کردم.خداوند بهترینها رو نصیب همه ما بکنه..برای همه ارزوی سلامتی و شادی بی اندازه دارم.[/font]pt][/SIZE]​

esijan said:

بچه ها ما هم پاس ریکوئست شدیم همین لحظه ایمیل به دستم رسید از همه شما برای کمک ها و انرژیهای مثبتتون ممنونم

مبارک باشه، با آرزوی زندگی با آرامش در کانادا

esijan said:

یه فایل PDF به ایمیل پیوست شده بود و همون نوشته معروف که 60 روز وقت داری بری آنکارا ، به اینکه من قبلا گفته بودم که
ویزای شینگن دارم و می تونم برم ورشو توجه نکرده بودند

به به مبارکه :)

خیلی خوشحال شدم

در ضمن از همین جا به مریم جان و صبا جان تبریک می گم

و امیدوارم آرام و تی تی عزیز و بقیه منتظران هم به زودی پاس ریکوئست بشین
:D

Peymanrs said:

مبارک باشه، با آرزوی زندگی با آرامش در کانادا

حاجی جون حیف که کارما نمیذاره مثبت بدم
>:(
وگرنه برای همه تبریکات مثبت می دادم

آخه اینقدر عکسای قشنگ می گذاری آدم روانش شاد می شه
;D

به همه دوستانی که پاس ریکوئست شدن خیلی تبریک میگم
موفق باشین همیشه
:)

. تبریک به تمام پاس رکوئستی فکر کنم سیل امده منتها با مههیتی دیگر که البته دست کمی از اون سیل نداره .خیلی خوشحال شدم باز هم برای امدن باران دعا کنید.

nikdel said:

حاجی جون حیف که کارما نمیذاره مثبت بدم
>:(
وگرنه برای همه تبریکات مثبت می دادم

آخه اینقدر عکسای قشنگ می گذاری آدم روانش شاد می شه
;D

خواهش می کنم نیکدل جان
مدیکال خودت بیاد برات یه جشن حسابی می گیریم تا شاد و شادتر بشی

البته لازمه بگم کپی رایت © سیستم عکس و گل و تبریک برای مهیار بوده
من هم در غیاب مهیار که خیلی سرش برای رفتن شلوغه فعلا هماهنگ می کنم

دوستانی که وکیل دارن
شما هزینه ی مدارک ارسالی توسط وکیل را خودتان پرداخت کردین؟
الان یه ایمیل از وکیل اومده که باید 734 هزار تومان بابت هزینه ای ارسال مدارک پرداخت کنید
من دارم شاخ در میارم اخه همچین چیزی در قرار داد نبوده
لطفا دوستانی که وکیل دارن بگن برای اونا هم اینطوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تبریک به همه دوستانی که مدیکال و یا نامه پاس رکویست دریافت کردن و همچنین تبریک به همه دوستان خوبی که اینجا حضور دارن و از شنیدن این خبرها خوشحالن