Maniraha
Full Member
- Aug 11, 2012
- 7
- Category........
- Visa Office......
- warsaw
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- sept 2006
- Doc's Request.
- feb 2010
- IELTS Request
- feb 2010
- File Transfer...
- april 2010
- Med's Request
- 13 dec 2012
- Med's Done....
- 24 dec 2012
- Interview........
- waived
- Passport Req..
- 18 march 2013
som1 said:بچه ها من خيلي ناراحتم دوستم امروز زنك زد و گفت مديكالش اومده ولي اون از كبك اقدام كرده نميدونم چرا براي من هيچ خبري نمياد كلافه شدم بايد شوره هر چيزي دربياد تا خبر بشه . انقدر بضي ها مثل دوستم خوش شانسن كه مديكال براش اومده و هم لاتاري قبول شده مونده كدوم رو بره . من كه فقط مثل ...كار كردم هيچي از شانس و غيره نفهميدم .اصلا ميخوام نياد صد سال
سلام
ببخشید من جزو 38 رشته ایهای فروم نیستم شاید نباید اینجا مطلبی می نوشتم . من جزو سمپلیفایدهای 2006 هستم که فعلا فایلهاشون رو هواست و معلوم نیست کی پایین می یاد
مدت زیادی که تو فروم شما فقط خوانندم و واقعا از جوی که بین شما حاکم هست لذت می برم
تو تمام مدت از خبرهای خوبتون شاد شدم و همش غبطه می خورم چرا برای ما ها فرومی اینچنینی نیست که همدیگرو دلداری بدیم
واقعا آفرین به شما که اینقد همدلین
تا حالا به خودم اجازه ندادم تو این فروم چیزی بنویسم با اینکه از ته دل بارها و بارها براتون بلند تبریک فرستادم
اما امروز با خوندن پستتون دلم گرفت ببخشید نتونستم ننویسم
دوست عزیز من از تو بد شانس تر هم هست
فقط غصه نخور و شاد باش انشاا.. از ته دل می خوام بزودی ویزاتو بگیری و به آرزوت بررسی
من می فهمم که چی کشیدی
من 2006 زمانی که هیچکس از دوستام فکر اپلای هم به سرش نزده بود اپلای کردم
همون موقع ایران را برای ادامه تحصیل ترک کردم تا 2 سال پیش که برای دکتری رفتم آمریکا
یک ترمی از تحصیلم نگزشته بود که نامه آپدیت مدارک کانادا اومد منم چون خانمم نتونست ویزا بگیره و وکیلم گفت تا 4 ما دیگه ویزات آمادست برگشتم
همون سال لاتاری آمریکا بردم هزینه ارسال مدارک و میکالو دادم ولی باطل شد نتایج
پرونده کانادا هم که رفت رو هوا
ویزای دانشجویی آمریکا هم باطل شد چون پرونده لاتاری به جریان افتاده بود
الان من موندم و شانسم.......................
ولی باز خدا را شکر که سالمیم
خدا رو شکر که شما هم سالمین و این نعمت را دارین
از خدا می خوام همیشه خندان و با نشاط باشی
و زودتر به ارزوهامون برسیم
ببخشید پر چونگی کردم فقط خواستم بدونی بعضی وقتها شانس با آدمها یار نیست ولی چه میشه کرد
فقط مراقب سلامتیت باش و به فردای روشن فکر کن. امروز سخت هم خواهد گذشت
بچه ها فقط آخر دعاهاتون برا ما 2006 آپدیته های فلک زده هم یه دعایی بکنید خودتون الان می دوننین انتظار چه سخته
برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم
ببخشید من جزو 38 رشته ایهای فروم نیستم شاید نباید اینجا مطلبی می نوشتم . من جزو سمپلیفایدهای 2006 هستم که فعلا فایلهاشون رو هواست و معلوم نیست کی پایین می یاد
مدت زیادی که تو فروم شما فقط خوانندم و واقعا از جوی که بین شما حاکم هست لذت می برم
تو تمام مدت از خبرهای خوبتون شاد شدم و همش غبطه می خورم چرا برای ما ها فرومی اینچنینی نیست که همدیگرو دلداری بدیم
واقعا آفرین به شما که اینقد همدلین
تا حالا به خودم اجازه ندادم تو این فروم چیزی بنویسم با اینکه از ته دل بارها و بارها براتون بلند تبریک فرستادم
اما امروز با خوندن پستتون دلم گرفت ببخشید نتونستم ننویسم
دوست عزیز من از تو بد شانس تر هم هست
فقط غصه نخور و شاد باش انشاا.. از ته دل می خوام بزودی ویزاتو بگیری و به آرزوت بررسی
من می فهمم که چی کشیدی
من 2006 زمانی که هیچکس از دوستام فکر اپلای هم به سرش نزده بود اپلای کردم
همون موقع ایران را برای ادامه تحصیل ترک کردم تا 2 سال پیش که برای دکتری رفتم آمریکا
یک ترمی از تحصیلم نگزشته بود که نامه آپدیت مدارک کانادا اومد منم چون خانمم نتونست ویزا بگیره و وکیلم گفت تا 4 ما دیگه ویزات آمادست برگشتم
همون سال لاتاری آمریکا بردم هزینه ارسال مدارک و میکالو دادم ولی باطل شد نتایج
پرونده کانادا هم که رفت رو هوا
ویزای دانشجویی آمریکا هم باطل شد چون پرونده لاتاری به جریان افتاده بود
الان من موندم و شانسم.......................
ولی باز خدا را شکر که سالمیم
خدا رو شکر که شما هم سالمین و این نعمت را دارین
از خدا می خوام همیشه خندان و با نشاط باشی
و زودتر به ارزوهامون برسیم
ببخشید پر چونگی کردم فقط خواستم بدونی بعضی وقتها شانس با آدمها یار نیست ولی چه میشه کرد
فقط مراقب سلامتیت باش و به فردای روشن فکر کن. امروز سخت هم خواهد گذشت
بچه ها فقط آخر دعاهاتون برا ما 2006 آپدیته های فلک زده هم یه دعایی بکنید خودتون الان می دوننین انتظار چه سخته
برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم