+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Peymanrs said:

اتفاقا به این موضوع هم توی مورد اول تحلیل آرام کیست اشاره کرده بودم
کلا عکست برام جالب بود! البته عکسهایی که حسین و وحید هم توی اپلای انتخاب می کردند برام جالب بود
برای حسین که عکس یکی از نقشهای فیلمهای مورد علاقه اش بود، اما وحید هنوز یک معماست

معما چرا ؟
یک خواننده کانتری که با هم دوست هستیم

http://www.youtube.com/watch?v=-Fulz4ytZ54​

Ahora said:

معما چرا ؟
یک خواننده کانتری که با هم دوست هستیم

http://www.youtube.com/watch?v=-Fulz4ytZ54​

اگه من هم خواننده بشم، عکس منو هم می ذاری ؟
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

راستی وحید چرا زنگ می زنی در می ری؟
:o :o :oدیروز حدود 8 شب زنگ زدی ولی....!؟
;D ;)موبایلت رو چک کن

[rtl]
هر چی ابعاد مختلف این قضیه شکایت، مدیکالاشون با مهلت 120 روزه و ایمیل مشاور یونیک جان رو تو این چند روز رو بالا پایین کردم، در کنار صحبتهای یک سال اخیر جناب وزیر، بشددددت و قویا به این نتیجه رسیدم که نوروز 92 یه عید درست حسابی برای هممون خواهد بود! ;)
به امید دیدن شادی همه!
[/rtl]

561fxzb0hmju3khh8x.jpg

Peymanrs said:

لیدا جان دستت واقعا درد نکنه +1
توی این تویت های کنی موضوع های مهمی مطرح می شه
لطفا اگه وقت کردی بیشتر پیگیری کن
من فکر می کنم این موضوع کمتر از یکسال انتظار به ما ها هم اشاره داره

با همه مواردی که از وزیر اعلام شده من یقین دارم تا پایان 2013 همه همه هممون رفتنیم
کلا وزیر خیلی به این موضوع حل معضل بک لاگ به خودش افتخار می کنه و مطمئنم یه مدت دیگه و با تموم کردن پرونده ما با افتخار توی مجلس و دولت و رسانه ها اعلام می کنه بخاطر تدابیر مدبرانه اش بک لاگ که معضل چندین ساله کانادا بوده رو حل کرده

موفقيتهايي كه نصيب بشر شده، عمدتا در ميان تحمل و شكيبايي است.
ويليام شكسپير

Ghazalllll said:
[rtl]
هر چی ابعاد مختلف این قضیه شکایت، مدیکالاشون با مهلت 120 روزه و ایمیل مشاور یونیک جان رو تو این چند روز رو بالا پایین کردم، در کنار صحبتهای یک سال اخیر جناب وزیر، بشددددت و قویا به این نتیجه رسیدم که نوروز 92 یه عید درست حسابی برای هممون خواهد بود! ;)
به امید دیدن شادی همه!
[/rtl]

561fxzb0hmju3khh8x.jpg

بچه‌ها ۲ تا از دوستای من که فایل نمبرشون ۲ ماه بعد از من بود یکیشون این هفته ویزاشو گرفت،با اینکه مدارکش ورشو بود ولی‌ ویزاشو از آنکارا گرفت،اون‌یکی دوستم هم نامهٔ آپدیتِ مدارک گرفته،پس چرا کیس من هیچ خبری نمی‌شه؟ یعنی‌ فقط به خاطره بچّه‌دار شدن؟ البته حدود ۲ هفته پیش من درخواستِ کیپس دادم جوابش بیاد ببینم پرونده‌ام در چه وضعیتی هست!

mahtisa said:
خيلي قشنگ بود +1
كتابشم خيلي خوبه من خيلي دوست داشتم نگاه منو واقعا" به مردم افغانستان عوض كرد​
.

فیلمش هم قشنگه ماهتیسا

;)
Mehran23 said:
موفقيتهايي كه نصيب بشر شده، عمدتا در ميان تحمل و شكيبايي است.
ويليام شكسپير

Elenda said:
بچه‌ها ۲ تا از دوستای من که فایل نمبرشون ۲ ماه بعد از من بود یکیشون این هفته ویزاشو گرفت،با اینکه مدارکش ورشو بود ولی‌ ویزاشو از آنکارا گرفت،اون‌یکی دوستم هم نامهٔ آپدیتِ مدارک گرفته،پس چرا کیس من هیچ خبری نمی‌شه؟ یعنی‌ فقط به خاطره بچّه‌دار شدن؟ البته حدود ۲ هفته پیش من درخواستِ کیپس دادم جوابش بیاد ببینم پرونده‌ام در چه وضعیتی هست!

این دوستت که نامه آپدیت گرفته قبلا هم آپدیت داده بود؟

دوست من که 3 روز پیش ک.پ.ر. شده بود حالا پ.ر. شده. مدیکالش جزو اولین مدیکالها بود: حدود 3 ماه پیش. وکیلش گفته تا 2 هفته وقت داره بره آنکارا ویزاش رو بگیره

qorashi said:
فیلمش هم قشنگه ماهتیسا
فيلمشوديدم دكتر ولي كتابش باحالتر بود​
د

Tweets
Jason Kenney ‏@kenneyjason
@1naturelover MI1 applications are at the front of the FSWP queue, and CIC is making good progress on processing them, worldwide. #cdnimm
Hide conversation
Reply Retweet Favorite
10:11 PM - 8 Sep 12 · Details

Lidaaa said:
Tweets
Jason Kenney ‏ @ kenneyjason
@ 1naturelover MI1 applications are at the front of the FSWP queue, and CIC is making good progress on processing them, worldwide. #cdnimm
Hide conversation
Reply Retweet Favorite

یعنی ما ؟
هورا :D ;D

Lidaaa said:
Tweets
Jason Kenney ‏ @ kenneyjason
@ 1naturelover MI1 applications are at the front of the FSWP queue, and CIC is making good progress on processing them, worldwide. #cdnimm
Hide conversation
Reply Retweet Favorite

باز هم مرسی
از لحاظ اقدام کردن نیست و بنظر من منظورش اولویت دادن برای پروسس هست at the front of queueمنظورش از

بنظر خبر خیلی خیلی خوبی می اد

لیدا جان بازهم خبر خوب می خوایم

SAOSHYANTT said:

یعنی ما ؟
هورا :D ;D

yes
us!
خبر خوبیه شکایتی و غیر شکایتی هم نداره همه رو گفته

SAOSHYANTT said:
دوست من که 3 روز پیش ک.پ.ر. شده بود حالا پ.ر. شده. مدیکالش جزو اولین مدیکالها بود: حدود 3 ماه پیش. وکیلش گفته تا 2 هفته وقت داره بره آنکارا ویزاش رو بگیره

به سلامتی
کی کپی داده بوده؟ کی پاس ریکوئست شده؟ جمعه؟​