گفت خیلی میترسم، گفتم چرا ؟ گفت چون از ته دل خوشحالم...
این جور خوشحالی ترسناک است…پرسیدم آخر چرا
و او جواب داد وقتی آدم این جور خوشحال باشد سرنوشت آماده است چیزی را از آدم بگیرد!
بادبادک باز
خالد حسینی
kmahyar said:
در لحظه گرفتن ویزاست ولی در کل برای در رفتن خستگی و دیدن نتیجه زحمات این چند سال لندینگ
:-*
sainaz said:دوستان به مدیکالیهای شکایتی مهلت 120 روزه دادند .به نظر شما به معنی این نیست که فعلا سر وصدای وکلا رو بخوا بونند و در واقع به اونهایی که طبق تاریخ مدیکال گرفتند زودتر بخوان ویزا بدن؟
qorashi said:
گفت خیلی میترسم، گفتم چرا ؟ گفت چون از ته دل خوشحالم...
این جور خوشحالی ترسناک است...پرسیدم آخر چرا
و او جواب داد وقتی آدم این جور خوشحال باشد سرنوشت آماده است چیزی را از آدم بگیرد!
بادبادک باز
خالد حسینی
Peymanrs said:
من مدیککککککککککککککککککککککککککال می خوام
ایییییییییییییییییییی خدا
اونهایی که مدیکال دارن، روز مدیکال خیلی حال باحاله یا نه؟
بهترین لحظه پروسه مهاجرت کدام گزینه است؟
یک- اقدام کردن
دو- این پراسس واقعی
سه- مدیکال
چهار- پاس ریکوئست
پنج- ویزا
شش- بلیط خریدن
هفت - استعفا
هشت - فرودگاه
نه- لندینگ
به نظر من ويزا روز گرفتنش، مديكال روز اولش. (اي جان كه مديكال نداري پيمان) استعفا يه هفته اولش لندينگ تا آخر عمرش. اينپراسس هم واسه سوزوندن دل شامپو.
Peymanrs said:
من مدیککککککککککککککککککککککککککال می خوام
ایییییییییییییییییییی خدا
اونهایی که مدیکال دارن، روز مدیکال خیلی حال باحاله یا نه؟
بهترین لحظه پروسه مهاجرت کدام گزینه است؟
یک- اقدام کردن
دو- این پراسس واقعی
سه- مدیکال
چهار- پاس ریکوئست
پنج- ویزا
شش- بلیط خریدن
هفت - استعفا
هشت - فرودگاه
نه- لندینگ
aram_golbaghi said:حاجی شرمنده کردین
چه پست مفصلی گذاشتین
دستتون درد نکنه، نمیدونستم انقدر اسرارآمیز بودم
جواب سئوالارو هم حضوری میدم خدمتتون، توی ونکوور..
توی فیس بوک هم در خدمتتون هستم، به اسم خودم که سرچ کنید برای جواب به سوالات
aram_golbaghi said:به پرچم ونکوور روی تی شرتم...
Mahtisa said:
به نظر من ويزا روز گرفتنش، مديكال روز اولش. (اي جان كه مديكال نداري پيمان) استعفا يه هفته اولش لندينگ تا آخر عمرش. اينپراسس هم واسه سوزوندن دل
شامپو
shu said:گزینه صفر درست است .برای اینکه راحت و بی دغدغه داری زندگیت رو میکنی و توقع اونور /اب رو نداری که بری . اما به محض اینکه پروسه شروع شد از خودت ، افراد دور و برت ، محیطتت و حتی عمو کنی همش توقع داری و میگی چرا چرا چرا ؟!و دیگه زندگی توی اینجا هم بهت لذت نمیده .خیال میکنی به جای برتری تعلق داری و زمانی هم که لند میکنی میگی آآآآآآآآآآآاااا همش همین بود.به هر حال ماها که این پروسه رو شروع کردیم باید تا اخرش بریم و دیگه تا جون داریم عاشق سرزمین فرصتها خواهیم بود.
aram_golbaghi said:نه حاجی دلیل خاصی نداره
بیشتر نظرم پرچم بوده، همین...
من هیچ ابهام و موضوع پنهانی توی زندگی ندارم
حتی همونطور که دیدی همه جا توی همه سایت ها هم که عضو میشم با اسم و فامیل واقعیم هستم و همه چیز رو همه میتونند ببینند...
Lidaaa said:Tweets
Jason Kenney @ kenneyjason
@ Harrysingh3222 As a result of our reforms, the FSWP backlog is now about 120,000, & wait times will be less than 1 year by the end of 2013.
110110 said:FSWPیعنی چی؟