+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Hassan57 said:
خیلی تبریک میگم
ممنون دوست عزیز

Peymanrs said:

مهیار منظورت چیه می گی پیش دستی کردند!؟؟
من هم فکر نمی کنم توی این مرحله برای پرونده مهاجرتیمون اثر داشته باشه ولی مطمئننا این خبرها اثرات خیلی بدی حتی موقعی که بریم اونجا خواهد داشت
به قول مهیار من هم اصلا خوبی ندارم

چند سال پیس در حوزه کاری من یک آزمون بین المللی معتبر گرفته می شد که داشتن این مدرک برای من خیلی اهمیت داشت ولی 4 سال پیش گفتند بخاطر تحریمهای ایران این آزمون در ایران دیگه برگزار نخواهد شد
همکارهام مجبور شدند سال بعدش برند دبی برای امتحان
متاسفانه حتی این کانال رو هم بستند و گفتند هر کی ایرانی باشه اصلا نمی تونه این امتحان رو بده
متاسفانه هر کاری کنیم این تحرـــیمها بر ما ایرانی ها اثر داره حتی اگه سیتی زنی هم بگیریم
داستان تی دی بانک کانادا هم که یادتونه یا داستان عدم فروش محصولات اپل به ایرانیهای مقیم کانادا

خدا کنه این داستان تحریمها و این خبرهای بد زودتر برای همه ایرانیها تموم بشه

پیمان جان از اول می دونستن که می خوان سفارت کانادا رو ببندن برای همین سر فرصت بخش ویزارو منتقل کردن، پس برنامه ریزی آینده رو هم برای کارای دیگشون کردن
عدم فروش محصولات اپل به مسافران ایرانی آمریکا بوده نه کانادا در ضمن یک سیتی زن با یک خبرنگار که بعنوان عموش معرفی کرده رفته مچشونو گرفته، به افراد مسافر بوده نه مقیم
در اونجا ماها هیچ مشکلی نداریم چون اگه دقت کنی خود کانادا گفته افراد ایرانی الاصل مقیمه کانادا به ایران سفر نکنن یعنی هیچ مشکلی نیست ولی بعضی راههای ارتباطیمون تنگ تر میشه

saeedCan said:
Toilet hose with valve???
I know and understand that this is a very frustrated time for everybody here......
Thanks +1 for u.sorry carma didn't let me.I make it up in the right time

november2009 said:
مبارک باشه

مرسی، امیدوارم مدیکال شما هم زودتر بیاد

سپیده جان نگران نباش به فکر کازهای مهاجریت نباش بچسب به کارهای عقد و عروسی ضمنا پیشاپیش تبریک میگم
به بقیه دوستانی که تو این مدت مدیکالشون اومده یا پاس رکوئست شدند هم تبریک میگم

از اینکه شنیدم کانادا سفارتش را به بهانه واهی بسته باید خیلی نگران شدم البته نه به خاطر تاثیر روی روند کارهای مهاجرتی بیشتر به نظر میاد دارند آماده میشن برای جنگ اگه اینجوری باشه در آینده نزدیک بقیه کشورهای اروپایی هم کم کم سفارتشون را میبندند و روابط با ترکیه هم تیره میشه ما میمونیم تو یه جزیره امیدوارم هرچی زودتر روابط ایران با دنیا عادی بشه

saeedCan said:
It does not affect on your immigration process, but this is not the case. When you move to Canada, I gurantee that you need to go to Iranian embassy every now and then for renewing your passport, sending a power of attorney letter, cerifying a photocopy, and so on. It is a DISASTER.

سعید جان دیدگاه پخته ای را ارائه کردی متاسفانه مثل اینکه اونجا هم بریم مشکلات باقی است

بستن سفارت کانادا تو ایران هیچ اثر منفی روی پرونده های ما نداره و شاید بالعکس کمی رسیدگی به پرونده های ما رو جلو بندازن دلیلش هم همین سکوت فروم هندی ها و مدیکال ها و پاس ریکویست های ایرانی ها
ما از اول انقلاب تا حالا سفارت آمریکا رو تو ایران نداریم ولی سفارت آمریکا تو کشورهای همسایه به ایرانی ها سرویس می دهند . و همچنین ایرانی های مقیم آمریکا تمام کارهای لازمشون رو بدون مشکل با دفتر حافظ
منافع ایران در آمریکا انجام می دهند . من سه بار به آمریکایی که سفارت در ایران نداره مسافرت کردم ولی به کانادایی که تو تهران سفارت خونه داشت نتونستم برم پس اینها دلیلی به نگرانی دوستان نیست .
و از این بابت از دوستان می خواهم بابت نگرانی دوستان نشوند
ارادتمند کوچک و بزرگ
وحید

Ahora said:
بستن سفارت کانادا تو ایران هیچ اثر منفی روی پرونده های ما نداره و شاید بالعکس کمی رسیدگی به پرونده های ما رو جلو بندازن دلیلش هم همین سکوت فروم هندی ها و مدیکال ها و پاس ریکویست های ایرانی ها
ما از اول انقلاب تا حالا سفارت آمریکا رو تو ایران نداریم ولی سفارت آمریکا تو کشورهای همسایه به ایرانی ها سرویس می دهند . و همچنین ایرانی های مقیم آمریکا تمام کارهای لازمشون رو بدون مشکل با دفتر حافك
منافع ایران در آمریکا انجام می دهند . من سه بار به آمریکایی که سفارت در ایران نداره مسافرت کردم ولی به کانادایی که تو تهران سفارت خونه داشت نتونستم برم پس اینها دلیلی به نگرانی دوستان نیست .
ارادتمند کوچک و بزرگ
وحید

ممنون +1

Arman1340 said:

از اینکه شنیدم کانادا سفارتش را به بهانه واهی بسته باید خیلی نگران شدم البته نه به خاطر تاثیر روی روند کارهای مهاجرتی بیشتر به نظر میاد دارند آماده میشن برای جنگ اگه اینجوری باشه در آینده نزدیک بقیه کشورهای اروپایی هم کم کم سفارتشون را میبندند و روابط با ترکیه هم تیره میشه ما میمونیم تو یه جزیره امیدوارم هرچی زودتر روابط ایران با دنیا عادی بشه

همه ما امیدواریم به اینکه شمع چهارم روشن باشه

Ahora said:
ما از اول انقلاب تا حالا سفارت آمریکا رو تو ایران نداریم ولی سفارت آمریکا تو کشورهای همسایه به ایرانی ها سرویس می دهند . و همچنین ایرانی های مقیم آمریکا تمام کارهای لازمشون رو بدون مشکل با دفتر حافظ
ارادتمند کوچک و بزرگ
وحید

برای این پست +1 کمه ولی به بزرگی دلت ببخش
کارمام پر شده تا شب میریزم به حسابت

آقا سعید با این وضع موجود کارت ملی رو بیاریم؟ نیازه تا اینجایم کارای بیشتری انجام بدیم یا نه؟

Ahora said:
ارادتمند کوچک و بزرگ
وحید
خیلی مثبت وحیدجان

kmahyar said:

آقا سعید با این وضع موجود کارت ملی رو بیاریم؟ نیازه تا اینجایم کارای بیشتری انجام بدیم یا نه؟
Ofcourse. "kart melli" is needed for passport renewal, letter of power of attorney and such. Why do you want to leave it in Iran? As far as I know, it worths wherever you are. I don't think that anybody can sell or buy a house for you with your "kart melli" (or can he?). I brought all my original documents (even my marriage certificate) to Canada. Believe it or not, 4-5 years ago, I had to show an original copy of my marriage certificate to my employer!
Now that the Iranian embassy is going to be closed, I still think that you have to have all your own documents in hand.

Marriage certificate!!!??? :o

saeedCan said:
Ofcourse. "kart melli" is needed for passport renewal, letter of power of attorney and such. Why do you want to leave it in Iran? As far as I know, it worths wherever you are. I don't think that anybody can sell or buy a house for you with your "kart melli" (or can he?). I brought all my original documents (even my marriage certificate) to Canada. Believe it or not, 4-5 years ago, I had to show an original copy of my marriage certificate to my employer!
Now that the Iranian embassy is going to be closed, I still think that you have to have all your own documents in hand.