niloofar.g said:ماشاااه خیلی هم زود دست به کار شدین , آخه عسل خانوم یه کم به نظر باردار میان
behnam.g said:من جاب آفر دارم و 2 بار تا حالا از کارفرما در کانادا آپدیت خواستن.تقریبا 6ماه هست که میگن پرونده در مرحله بکگراند چک هست ولی مگه بکگراند چک چند وقت طول میکشه؟
hamed. said:سپیده سحر جان
!تو مگه بیشتر 18 سال داری؟ نداری که
ولی یکی از بهترین لحظات زندگی، همین دورانیه که توش هستید. خیلی خوبه. از سابقه دارها بپرسی بهت میگن
خبر بسته شدن سفارت ناراحت کننده بود
Arman1340 said:
سپیده جان نگران نباش به فکر کازهای مهاجریت نباش بچسب به کارهای عقد و عروسی ضمنا پیشاپیش تبریک میگم
به بقیه دوستانی که تو این مدت مدیکالشون اومده یا پاس رکوئست شدند هم تبریک میگم
والا چی بگم، فکر میکنم چون از ایران هستم و در انگلیس زندگی میکنم و همسرم هم ایرانی هست برای همین طولانی شده ولی آخرین جوابی که به من دادن این بوده:kmahyar said:
بکگراند چک خیلی طول بکشه همین زمانه، تازه اگه از من بپرسی می گم خیلی کوتاه تره
عجیبه چون شما باید ظرف نهایتا 4 ماه مدیکال می گرفتی، شاید دنبال تایید جاب افرتون هستن، زمان پرستون خیلی طولانیه و عادی نیست
behnam.g said:والا چی بگم، فکر میکنم چون از ایران هستم و در انگلیس زندگی میکنم و همسرم هم ایرانی هست برای همین طولانی شده ولی آخرین جوابی که به من دادن این بوده:
"Lengthy background checks are in process for this application." (March 2012)
esijan said:
ممنونم از لینکهایی که دادی
یه نکته الان که تقریبا خیلی دردسر داره حساب باز کردن با توجه بستن
سفارت ، دیگه باید قید حساب اونرو زد
خب حالا چطوری پول ببریم ؟!؟! بابا چطوری دلار انتقال بدیم راه حل چیه؟
Ghazalllll said:[rtl]خواهش![/rtl]
نه 100% چون برای تایید مدارک فکر کنم جاهای دیگه رو هم قبول داشته باشن. مثلا سفارت استرالیا، البته اونم شنیدم یه مشکلاتی پیدا کرده! یا وقتی میرید برای گرفتن ویزا، سفارت تو آنکار!
مساله اینه که این باز کردن حساب چقدر براتون مهمه، وگرنه میشه راهش رو پیدا کرد.
پول از طریق صرافی های مطمئن یا شخص مسافر می تونین منتقل کنین.
kmahyar said:
و راههای دیگه بسیار مطمئن برای انتقال پول
kmahyar said:
و راههای دیگه بسیار مطمئن برای انتقال پول
Ghazalllll said:[rtl]انتقال به کجا؟ به حساب مورد نظر یا حساب آقا مهیار؟؟؟ [/rtl]
Ghazalllll said:[rtl]ظاهرا ایشون 29 تایی ظرفیت 1000 هستند![/rtl]