+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Pani85 said:
من باهاش تماس داشتم
مدتیه به نت دسترسی نداره و
:Dبه محض رفع مشکل میاد

ای بابا ! هنوز کابل برگردون اینا تو عسلویه ادامه داره ؟! بنازم به این مخابرات

sa mon said:
ای بابا ! هنوز کابل برگردون اینا تو عسلویه ادامه داره ؟! بنازم به این مخابرات

:Dاونم کسی مثل نسیم که واقعا ترای هارد بود باید خیلی بهش سخت بگذره

Pani85 said:
ممنون دکتر قریشی عزیز
;)واقعا به یه تجدید روحیه نیاز داشتیم

جاتون خالی

دوستان به جای ما. انشاله که همیشه به گشت و گذار باشین. البته گشت و گذارهای بعدی هممون امیدوارم که تو ییلاقات کانادا باشه
;)

shamloo said:

جدی دکتر جان شما 29 تایی هستین؟؟؟؟
من فکر می کردم 38 تایی هستین، اصلاً به امضاتون دقت نکرده بودم
:D

حسین می تو کاکو هسی که جواب میدی ؟ ای پستو خطاب به من بودا ! ممنون آقوی دکتر ولی منم نمدونسم شمو هم 29 تویی هسی . خوب شد گفتی

sa mon said:
حسین می تو کاکو هسی که جواب میدی ؟ ای پستو خطاب به من بودا ! ممنون آقوی دکتر ولی منم نمدونسم شمو هم 29 تویی هسی . خوب شد گفتی

;)

بچه ها کسی میدونه تو این تعطیلی هفته آینده تهران، پروازهای مهرآباد برقراره یا نه؟ سفارت خونه ها بازن یا اونا هم تعطیلن؟ می خوام برنامه ریزی کنم واسه مرخصی هفته آینده نمی دونم اصلا فایده داره اومدن با این وضع تعطیلی یا نه.

sa mon said:

دیدم شیرازی هستی سعید جان، گفتم من به جای شما تعجب کنم یه وقت خسته نشی به قول وحید جان
:P :P :P

qorashi said:
بچه ها کسی میدونه تو این تعطیلی هفته آینده تهران، پروازهای مهرآباد برقراره یا نه؟ سفارت خونه ها بازن یا اونا هم تعطیلن؟ می خوام برنامه ریزی کنم واسه مرخصی هفته آینده نمی دونم اصلا فایده داره اومدن با این وضع تعطیلی یا نه.

هفته پیش تو اخبار اعلام کردن که ادارات دولتی ( حتی شامل همه بانکها و مراکزی که نیاز به باز بودنشون هست , هم نمیشه) از 3 شنبه تا شنبه هفته بعدش تعطیله و در مورد فرودگاه مهراباد دو روز ( تاریخش متاسفانه یادم نیست) از ساعت 12 ظهر تا 12 شب پروازی انجام نمیشه , حالا اگه برنامشون عوض شده باشه دیگه خبر تازه ای ندارم

niloofar.g said:

هفته پیش تو اخبار اعلام کردن که ادارات دولتی ( حتی شامل همه بانکها و مراکزی که نیاز به باز بودنشون هست , هم نمیشه) از 3 شنبه تا شنبه هفته بعدش تعطیله و در مورد فرودگاه مهراباد دو روز ( تاریخش متاسفانه یادم نیست) از ساعت 12 ظهر تا 12 شب پروازی انجام نمیشه , حالا اگه برنامشون عوض شده باشه دیگه خبر تازه ای ندارم

Tnx Niloofar, +1

[rtl]
دکتر کوارشی شما هم؟؟؟ پس شدیم 5 تا؟
جسارتا فعلا یعنی چی؟ قصد دارین پرونده جدید باز کنین؟
[/rtl]
qorashi said:
من فعلا فقط ۲۹ تایی دارم کاکو. ۳۸ تاییم قبل از اینکه به فایل نامبر منجر بشه ریجکت شد ۳ سال پیش ;D

سلام
چه خبر؟​

aram_golbaghi said:
سلام
چه خبر؟​

سلامتی ، ماه رمضون که تموم شد ، پانی هم از سفر برگشت ، قانون اسکیل ورکر ها هم که تغییر خواهد کرد ، پرسپولیس هم که دیگه نیاز به گفتن نداره

سلام دوستان
اینجا اینقدر سریع به صفحات اضافه میشه که منی که فقط روزی یک بار میتونم سر بزنم دارم عقب میفتم. واسه همین اگه سوال تکراری میپرسم ببخشید منو. خواستم بدونم اوضاع مدیکال چطوره؟ الان به چه ماهی رسیدن؟ متوقف نشده؟ و اینکه با قاون جدیدی که جناب وزیر اعظم برای مهاجرت اسکیل وورکر از ابتدای سال 2013 ریختن تکلیف ماها چی میشه؟ فکر میکنین به همه ما تا قبل از شروع قاون جدید در سال جدید مدیکال بدن؟
راستی پاس ریکوئست از گروه ما داشتیم؟
خیلی ممنون​

سلام
.از یک نفر از بچه های اا دیروز کپی پاس و صورت حساب 6 ماهه خواستند

behzad10
سلام
امروز از طریق ایمیل از من خواستند کپی پاسپورت ها و صورتحساب 6 ماهه را بفرستم ورشو و یک ماه وقت دادند. فایل نامبر اول 6 آپریل و ایمیل مدیکال و اسکجول آ 29 می بود و فایل نامبر دوم را هیچوقت دریافت نکردم. از من هنوز لندینگ فی نخواستند. آیا این طبیعی است یا باید تا الان می خواستن؟ دوستان از فروم های دیگه (مثلا 28 شغله ها) اطلاع دارن کی تقریبا باید منتظر ویزا باشم. فکر می کنم ویزا را آنکارا صادر خواهد کرد.​

سلام بچه ها
من يه سوال دارم مگه بچه هايى كه فايل ٢٩تايى دارمfsw2 به حساب نميان؟پس چرا توى امضاهاشوو يك نوشتن
؟!
مرسى