+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
سلام
حسین جان میشه ریز امتیلز بندی جدید رو برام لینک کنی
راستی من اولین باره چند روز نبودم حالا میفهمم اینهمه صفحه یعنی چی

babakbit said:
سلام
حسین جان میشه ریز امتیلز بندی جدید رو برام لینک کنی
راستی من اولین باره چند روز نبودم حالا میفهمم اینهمه صفحه یعنی چی

:خدمت شما
(!!ایشالا که ماها بهش نیاز پیدا نکنیم)
:D
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html

shamloo said:

:خدمت شما
(!!ایشالا که ماها بهش نیاز پیدا نکنیم)
:D
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html

مرسی منم امیدوارم

roksareh said:
تا وقتی که بشه بهتون امتیاز داد +1 به شما البته طلبتون
من امتیاز می خواهم :'(، طلبتون چیه؟ ;D

http://www.parscanada.com/_2354
بدون درخواست گذرنامه به آنكارا سفر نكنيد

با اعلام نحوه پذیرش جدید اداره مهاجرت کانادا میشه به این نتیجه رسید که حداقل تا یک سال دیگه با توجه به نیاز به تطبیق مدارک تحصیلی ورودی به سیستم مهاجرتی نداریم و باید امیدوار باشیم که پرونده های اکثر ماها تا اون موقع نهایی میشه
پس بزن دست قشنگه رو که وحید با خبر خوب اومده
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

arash_nou said:
بدون درخواست گذرنامه به آنكارا سفر نكنيد
نمی شود بدون پاس ریکوئست، به ورشو رفت؟ آنجا که خلوت تر از آنکاراست، ولی تنبل تر

Ahora said:
با اعلام نحوه پذیرش جدید اداره مهاجرت کانادا میشه به این نتیجه رسید که حداقل تا یک سال دیگه با توجه به نیاز به تطبیق مدارک تحصیلی ورودی به سیستم مهاجرتی نداریم و باید امیدوار باشیم که پرونده های اکثر ماها تا اون موقع نهایی میشه

saeedCan said:
Thanks to Ghazal and Mahyar. If you had not explained it in Polish, I could not understand what are you saying!!! +1 for you both....Thanks.

آقا سعید عزیز ، من بابت اینکه تمام پستهاتون مفید و دارای ارزش هست و هم اینکه تنها کسی هستین که همه پستها رو انگلیسی مینویسین شدیدا سپاسگزارم

Ahora said:

!!وحید جان این آفیسرهای لاابالی آنکارا رو یه خورده تهدید کن
معلوم نیست اونجا ویزا آفیس یا کازینو؟ پس کی قراره پرونده های مارو رسیدگی کنن؟
وحید جان اینها گوش مالی می خوان
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sa mon said:
آقا سعید عزیز ، من بابت اینکه تمام پستهاتون مفید و دارای ارزش هست و هم اینکه تنها کسی هستین که همه پستها رو انگلیسی مینویسین شدیدا سپاسگزارم

جسارتاً سپاس و تشکر و قدردانی...این حرفها کلاً به درد خودت می خوره!! به جای این کارا امتیاز بده
:P :P :P :P :P

[rtl]
منننن؟؟؟ مهیار جان من هیچوقت قرار نبود شروعم از ونکوور باشه، البته از ترس سرما خیلی دلم میخواد بتونم برم اونجا. برای لندینگ و شروع تورنتو امکانات بهتری دارم تا بعدش ببینم درس و کار چی میشه!
[/rtl]
kmahyar said:

شما مسیرت از ونکوور به تورنتو تغییر کرد؟

Ghazalllll said:
[rtl]
منننن؟؟؟ مهیار جان من هیچوقت قرار نبود شروعم از ونکوور باشه، البته از ترس سرما خیلی دلم میخواد بتونم برم اونجا. برای لندینگ و شروع تورنتو امکانات بهتری دارم تا بعدش ببینم درس و کار چی میشه!
[/rtl]

امیدوارم هر شهری که دوست داری بری، مدیکالت زود بیاد که بتونی بهتر برنامه ریزی کنی

shamloo said:

!!وحید جان این آفیسرهای لاابالی آنکارا رو یه خورده تهدید کن
معلوم نیست اونجا ویزا آفیس یا کازینو؟ پس کی قراره پرونده های مارو رسیدگی کنن؟
وحید جان اینها گوش مالی می خوان
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

من پایه گوش مالی هستم
ولی جدی حسین جان تا بیان لیست رو اعلام کنند و مدارک رو جماعت بفرستن واسه انطباق اینشالله آنکارا و ورشو پرونده ها رو نهایی میکنن

Ahora said:

من پایه گوش مالی هستم
ولی جدی حسین جان تا بیان لیست رو اعلام کنند و مدارک رو جماعت بفرستن واسه انطباق اینشالله آنکارا و ورشو پرونده ها رو نهایی میکنن

همه بلند بگید ایشالا

:D :D :D