سلام
حسین جان میشه ریز امتیلز بندی جدید رو برام لینک کنی
راستی من اولین باره چند روز نبودم حالا میفهمم اینهمه صفحه یعنی چی
babakbit said:سلام
shamloo said:
:خدمت شما
(!!ایشالا که ماها بهش نیاز پیدا نکنیم)
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html
من امتیاز می خواهم :'(، طلبتون چیه؟ ;Droksareh said:تا وقتی که بشه بهتون امتیاز داد +1 به شما البته طلبتون
نمی شود بدون پاس ریکوئست، به ورشو رفت؟ آنجا که خلوت تر از آنکاراست، ولی تنبل ترarash_nou said:بدون درخواست گذرنامه به آنكارا سفر نكنيد
Ahora said:با اعلام نحوه پذیرش جدید اداره مهاجرت کانادا میشه به این نتیجه رسید که حداقل تا یک سال دیگه با توجه به نیاز به تطبیق مدارک تحصیلی ورودی به سیستم مهاجرتی نداریم و باید امیدوار باشیم که پرونده های اکثر ماها تا اون موقع نهایی میشه
پس بزن دست قشنگه رو که وحید با خبر خوب اومده
saeedCan said:Thanks to Ghazal and Mahyar. If you had not explained it in Polish, I could not understand what are you saying!!! +1 for you both....Thanks.
Ahora said:با اعلام نحوه پذیرش جدید اداره مهاجرت کانادا میشه به این نتیجه رسید که حداقل تا یک سال دیگه با توجه به نیاز به تطبیق مدارک تحصیلی ورودی به سیستم مهاجرتی نداریم و باید امیدوار باشیم که پرونده های اکثر ماها تا اون موقع نهایی میشه
پس بزن دست قشنگه رو که وحید با خبر خوب اومده
sa mon said:آقا سعید عزیز ، من بابت اینکه تمام پستهاتون مفید و دارای ارزش هست و هم اینکه تنها کسی هستین که همه پستها رو انگلیسی مینویسین شدیدا سپاسگزارم
kmahyar said:
شما مسیرت از ونکوور به تورنتو تغییر کرد؟
Ghazalllll said:[rtl]منننن؟؟؟ مهیار جان من هیچوقت قرار نبود شروعم از ونکوور باشه، البته از ترس سرما خیلی دلم میخواد بتونم برم اونجا. برای لندینگ و شروع تورنتو امکانات بهتری دارم تا بعدش ببینم درس و کار چی میشه![/rtl]
shamloo said:
!!وحید جان این آفیسرهای لاابالی آنکارا رو یه خورده تهدید کن
معلوم نیست اونجا ویزا آفیس یا کازینو؟ پس کی قراره پرونده های مارو رسیدگی کنن؟
وحید جان اینها گوش مالی می خوان
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ahora said:
من پایه گوش مالی هستم
ولی جدی حسین جان تا بیان لیست رو اعلام کنند و مدارک رو جماعت بفرستن واسه انطباق اینشالله آنکارا و ورشو پرونده ها رو نهایی میکنن