+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

من كه گزارش توجیه تغییرات جدید مهاجرت خوندم وقتی که تو قسمت کاست بنفیت صرفه جویی مورد انتظارشون را برای توجیه عملکردشون 130 میلیون دیدم خیلی ناراحت شدم ارزشی که اونا برای مهاجرین که موتور محرکه اصلی کانادا میزارند خیلی کمه این رقم برای تصمیم گیری در سطح کلان برای کشوری مثل ایران کمه چه برسه برای کانادا خدا به دادمون برسه با این افراد کوته نظری که متولی امور مهاجرت شدند

Arman1340 said:

من كه گزارش توجیه تغییرات جدید مهاجرت خوندم وقتی که تو قسمت کاست بنفیت صرفه جویی مورد انتظارشون را برای توجیه عملکردشون 130 میلیون دیدم خیلی ناراحت شدم ارزشی که اونا برای مهاجرین که موتور محرکه اصلی کانادا میزارند خیلی کمه این رقم برای تصمیم گیری در سطح کلان برای کشوری مثل ایران کمه چه برسه برای کانادا خدا به دادمون برسه با این افراد کوته نظری که متولی امور مهاجرت شدند

البته آرمان جان باید دید دقیقا چه مسیریو می خوان انتخاب کنن ولی مطمئن باش به نفع مصلحت کانادا گام بر می دارن

kmahyar said:

البته آرمان جان باید دید دقیقا چه مسیریو می خوان انتخاب کنن ولی مطمئن باش به نفع مصلحت کانادا گام بر می دارن

تو این تصمیمات بزرگ این رقم نمیتونه تعیین کننده باشه بنابر این بهتره وارد این مبحث نمیشدند بزار یه مثالی برات بزنم فرض کن برای عامل مهمی مثل افزایش سطح سواد تو مملکت داری برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به هدقت میدونی در سال باید حدود 10 میلیارد هزینه کنی و قبول میکنی برای اهداف دراز مدت باید این کار را انجام بدی حالا دو تا گزینه داری که یکی از دیگری 10 میلیون ارزونتره آیا این رقم به نظرت در مقیاسی است که بتونی در تصمیم گیری تعیین کننده باشه اگه این رقم را عنوان کنی علت میتونه این باشه از بزرگی کاری که متولی اون شدی حس دقیقی نداری
مسئله مهاجرت تو کانادا پیچیدیگیهای خاص خودش را که به این سادگی که تو گزارش اومده قابل رفع نیست الان مدنها مدیده که کانادا مهاجر میگیره ولی از اونطرف مهاجراش بعد از آموزش تو کانادا میرن آمریکا به این سادگی که مسائل را بررسی کردند مطمئن باش هیچی حل نمیشه

Arman1340 said:

تو این تصمیمات بزرگ این رقم نمیتونه تعیین کننده باشه بنابر این بهتره وارد این مبحث نمیشدند بزار یه مثالی برات بزنم فرض کن برای عامل مهمی مثل افزایش سطح سواد تو مملکت داری برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به هدقت میدونی در سال باید حدود 10 میلیارد هزینه کنی و قبول میکنی برای اهداف دراز مدت باید این کار را انجام بدی حالا دو تا گزینه داری که یکی از دیگری 10 میلیون ارزونتره آیا این رقم به نظرت در مقیاسی است که بتونی در تصمیم گیری تعیین کننده باشه اگه این رقم را عنوان کنی علت میتونه این باشه از بزرگی کاری که متولی اون شدی حس دقیقی نداری
مسئله مهاجرت تو کانادا پیچیدیگیهای خاص خودش را که به این سادگی که تو گزارش اومده قابل رفع نیست الان مدنها مدیده که کانادا مهاجر میگیره ولی از اونطرف مهاجراش بعد از آموزش تو کانادا میرن آمریکا به این سادگی که مسائل را بررسی کردند مطمئن باش هیچی حل نمیشه

درسته آرمان جان ولی توی گزارشات خیلی از فاکتورها رو نمیارن، در ضمن تمام افرادی که در امور مهاجرت دخیل هستند دنبال تثبیت کردن جایگاهشون هستن مثل همه کشورهای دنیا
بیشتر از این که نباید انتظار داشت، از زمانی که سر از زندگی درآوردم فهمیدم تا بوده منافع شخصی در تمامی دولت ها وجود داشته و خواهد داشت این یک امر کاملا طبیعی هست

kmahyar said:

درسته آرمان جان ولی توی گزارشات خیلی از فاکتورها رو نمیارن، در ضمن تمام افرادی که در امور مهاجرت دخیل هستند دنبال تثبیت کردن جایگاهشون هستن مثل همه کشورهای دنیا
بیشتر از این که نباید انتظار داشت، از زمانی که سر از زندگی درآوردم فهمیدم تا بوده منافع شخصی در تمامی دولت ها وجود داشته و خواهد داشت این یک امر کاملا طبیعی هست

با این قسمت از حرفات کاملا موافقم

Arman1340 said:

با این قسمت از حرفات کاملا موافقم

برای همینه من به اکثر بچه ها میگم روی ارقام و اعدادی که میگن اصلا حساب نکنید چون برای توجیه بکار میره
هیچ گزارشی هم قابل قبول نیست، قانونی که فقط مربوط به برگه کاغذ بشه فایده نداره قانون زمانی که تونست حق یک نفر رو که در حقش ظلم شده بگیره و وارد مرحله عملی بشه اون زمان ارزشمنده

vartig said:
[size=10pt]
منم اميدوارم
کسي ديگه اعصاب نداره
بليتت رو گرفتي شما؟ کي بسلامتي؟
يک چيزي به ذهنم رسيد ما که بار زياد داريم
ديگه بعد ويزا هم که عجله اي نيست
ميشه با کشتي رفت؟ هم منظرش بهتره - عشقش هم بيشتره - بليتش هم کمتر بايد بشه.
ها؟؟ تا حالا کسي فکر کرده؟؟؟
vartig said:

کشتیو منم هستم ای ول هم فاله هم تماشا
کسی آمار داره?​

باز گروه ما متوقف شد حتي در سايت دكتر در نامه هاي رسيده هيچ خبري از مديكال يا پاس ريكوست نيست​

چه فكر خوبي
اميدوارم اتفاق بيوفته
و همه همديگرو از نزديك ملاقات كنيم...

utab said:
به مناسبت این ایام... پرواز ارزان قیمت بطور مستقیم از تهران به ونکوور راه اندازی گردید
جهت رزرو بلیط بشتابید

55121553650736055565.jpg

به به...به به
چه امکانات بالایی؟

می گم یه ذره ا ز بحث مدیکال بیایم بیرون .مراسم میس ورد را دیدین. امسال دیگه خیلی مصنوعی بود مگه نه؟ یه جک دارم با مزه می گه:فقط یه زن ایرانی میتونه با یه هیکل قلمبه و موهای شونه نزده و لباسی که بوی قرمه سبزی می ده از آشپزخونه بدو بیاد بیرون تا صحنه معرفی ملکه زیبایی را ببینه و بعد با اعتماد به نفس بگه این کجاش خوشگله ;D البته من خودم خانومم خانوما خواهشا نزنینم اما مگه دروغ می گه هههههههه. البته این ربطی به مدیکال نداشت گفتم بگم جو عوض شه :D

شامپو جان این پول منو که مهیار گفت کی می دی داداش
من اعصاب معصاب ندارم
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ahora said:
شامپو جان این پول منو که مهیار گفت کی می دی داداش
من اعصاب معصاب ندارم
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

:-X :-X :-X
:'( :'( :'(
بزار اول بریم سر قرار نوکرتم، فعلاً نه به باره نه به داره وحید جان
:P :P :P