Samaa said:چه فكر خوبي
اميدوارم اتفاق بيوفته
و همه همديگرو از نزديك ملاقات كنيم...
سما جان تقریبا همه اطلاعات پرونده شما مثل منه . با اختلاف یک ماه . البته بجز تاریخ اینپراسس
Samaa said:چه فكر خوبي
اميدوارم اتفاق بيوفته
و همه همديگرو از نزديك ملاقات كنيم...
sarvenaz said:جدا میخوام اگه ادارمون بفهمه اقامت گرفتم اخراجم میکنه[/right]
بهترین راهش همین پذیرشه که اگه از کانادا باشه شاید بهتر باشه ولی اگر هم از جای دیگه شد ایرادی نداره
ممنون
يكي به ما پيشنهد كرد از صرافي نخريم و مغازههاي دلار فروشي تو بازارارزونتره؟؟؟؟؟؟؟kmahyar said:
صرافی نیکان
خ ولی عصر، ابتدای میرداماد، مجتمع اسکان، طبقه زیر همکف، پلاک 28
88654949
Tara55 said:يكي به ما پيشنهد كرد از صرافي نخريم و مغازههاي دلار فروشي تو بازارارزونتره؟؟؟؟؟؟؟
Masoud Nik said:بچه ها من می خوام یه مقدار دلار بخرم ، یه صرافی خوب و مطمئن به من معرفی می کنید لطفا ؟
Ghazalllll said:[rtl]صرافی آشنا[/rtl]
تو خصوصی برات توضیح میدم.
Ahmtor said:سلام دوستان، یک سوال ... از دوستای پزشک میشه یکی بگه حالا ویزا بیاد اونجا برای اینکه زودتر به درامد برسیم چه کارایی میشه کرد؟ من پزشک هستم و مدیکال ام ۲۰ روز پیش اومده. پیشاپیش ممنون از راهنمائی تون
Afshinshailin said:سلام دوستان
آيا بعد از اخذ ويزا فقط مين اپليكنت مي تواند لند كند و پس از روبراه كردن كارها مثل اجاره خانه و گواهينامه افراد وابسته وارد كانادا شوند يا خير
اگر رفرنس ارائه شود ممنون ميشم
با آرزوي بهترين ها
يعني مين اپليكنت ميتونه برا همراهاش كه لند نكردن بدون حضورشون تقاضاي پي ار كارت بكنه؟؟؟؟qorashi said:خیلی ها همین کار رو می کنند. تو بعضی مقالات سایت دکتر اشاره شده به این موضوع و حتی توصیه هم کردن که اگه وقت دارین این کار رو بکنین
سپاسqorashi said:خیلی ها همین کار رو می کنند. تو بعضی مقالات سایت دکتر اشاره شده به این موضوع و حتی توصیه هم کردن که اگه وقت دارین این کار رو بکنین
qorashi said:خیلی ها همین کار رو می کنند. تو بعضی مقالات سایت دکتر اشاره شده به این موضوع و حتی توصیه هم کردن که اگه وقت دارین این کار رو بکنین
kasrawasp said:اشتباه می کنید.... همه افراد پرونده باید با هم لند کنن