+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kasrawasp said:
نینا جان یک اشتباه دیگه هم داری و اون اینه که در 1 پرونده میتونه بیشتر از 1 نفر باشه که خوب اون هم جزو سهمیه ویزا محسوب میشه.. پس مقایسه مستقیم این دو عدد نتیجه درستی نمیده​

persons pending... کسری جان تو جدول نوشته تعداد افراد

shamloo said:
وحید جان پاشو بریم هند، 6 ماه اونجا می مونیم و بعد از همونجا سه باره اقدام کنیم!! جون حسین 6 ماهه دهلی نو به ما ویزا میده
به غزال و سعیدم بگو
...رسیدیم وسط آگوست، هنوز نصف پرونده های دانشجویی آنکارا باقی مونده!! از بین مهاجرها هم دارن به پرونده های سرمایه گزاری و اسپانسرشیپ مدیکال و ویزا میدن فعلاً
آقا خر ما از کره گی دم نداشت
...عمر گران می گذرد

اتفاقا بهش فکر کردم
یک دوست قدر هم دارم اونجا که می تونه کمکمون کنه فکر کنم اسمش جبار سینگ هست
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

سلام دوستان عزیز
بابا تو این دنیا و این فروم چه خبره ؟ ما اومدیم یه مسافرت یک هفته ای بریم وطن( تبریز) که شاید آخرین سفرمون در چند سال آینده باشه ( چون با پرروئی تمام برای اواسط دسامبر بلیط گرفتیم برای تورنتو) دنیا ترکید منظورم کره زمینه، فروم ترکید ورشوییها مهیار پلو برای نهار دارند ومن 2 روزه دارم کامنتاتونو میخونم یک چشمم اشکه غمه برای هموطنای عزیزمان و یه چشمم اشکه شوقه از کامنتای شما دوستان مخصوصا مهدی ، حسین و پیمان عزیز وهیات زنان
واقعا کانفیوز شدم ولی از صمیم قلبم از بارگاه حضرت حق برای کشته شدگان طلب آمرزش و آرامش روح ، برای بازماندگان طلب صبر وهمیاری و حمایت از جانب هموطنان عزیز وبرای تمامی دوستان 38 شغلی ، آرزوی سلامتی موفقیت و اخذ ویزا را دارم

mahnaza said:

سلام دوستان عزیز
بابا تو این دنیا و این فروم چه خبره ؟ ما اومدیم یه مسافرت یک هفته ای بریم وطن( تبریز) که شاید آخرین سفرمون در چند سال آینده باشه ( چون با پرروئی تمام برای اواسط دسامبر بلیط گرفتیم برای تورنتو) دنیا ترکید منظورم کره زمینه، فروم ترکید ورشوییها مهیار پلو برای نهار دارند ومن 2 روزه دارم کامنتاتونو میخونم یک چشمم اشکه غمه برای هموطنای عزیزمان و یه چشمم اشکه شوقه از کامنتای شما دوستان مخصوصا مهدی ، حسین و پیمان عزیز وهیات زنان
واقعا کانفیوز شدم ولی از صمیم قلبم از بارگاه حضرت حق برای کشته شدگان طلب آمرزش و آرامش روح ، برای بازماندگان طلب صبر وهمیاری و حمایت از جانب هموطنان عزیز وبرای تمامی دوستان 38 شغلی ، آرزوی سلامتی موفقیت و اخذ ویزا را دارم
+1

سلام به همه دوستان گرامی
ما امروز ویزامون رو گرفتیم و الان خیلی خوشحالیم
امیدوارم که بزودی خبرهای خوشی هم از طرف شما بشنوم

aram_golbaghi said:
ماشالله زیادیم تو ورشو....:D
12000 نفر ناقابل توی ورشو هستیم
اینا کسایی ان که تا آپریل هنوز ویزا نگرفته بودن ...​

یکی به من بگه منظور از فاینال دسیژن دقیقاً چیه؟ تو جدول اکسلی که آرام جان لینکشو گذاشته میگه تا 8 آپریل امسال 4305 نفر اسکیلد ورکر تو ورشو سلکشن دسیژن بودن و 14980 نفر اسکیلد ورکر هم فاینال دسیژن بودن.
تا 8 آپریل هیچکدوم از ماها نمیتونستیم فاینال دسیژن شده باشیم چون هنوز هیچکدوم مدیکالامونو نفرستاده بودیم
پس این 14980 نفر نمیتونیم ماها باشیم نمیدونم اینها کی هستن که تا آپریل امسال تو ورشو فاینال دسیژن شده بودن اما مسلماً ماها نبودیم. منظور از ما 38 شغله هاست. ما جزوهمون 4305 تا بودیم که طبق همین جدول تا 8 آپریل اینپراسس شده بودیم و سلکشن دسیژن بودیم. پس خیلی هم زیاد نیستیم
خوب پس این فاینال دسیزن ها کیا بودن. تو رو خدا بیاین یه ذره فکر کنیم به یه نتیجه ای برسیم.

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

تبریک می گم بهتون
به سلامتی
دست راستتون بالای سر بچه های فروم
:)

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی
:Dمبارک باشه دوست عزیز

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی
به سلامتی و دل خوش​

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

سلام به شما و تبریک زیاد. امیدوارم این شادی با موفقیت های آینده در کنار سلامتی روزافزون باشه

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

Congrats & good for you,hope that all your wishes come true in Canada :)

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

وای چه خدای مهربونی مدیکالا و ویزاهای بقیه بچه ها و امدادگرای هموطنای مصیبت دیده روهم برسون آمین یا رب العالمین

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

سلام، به شما خیلی تبریک میگم و امیدوارم که بزودی ویزای همگی از جمله ما هم بیاد​

Mskhameneh said:
سلام به همه دوستان گرامی

تبریک فراوان

از همه شما دوستان ممنونم
راستی امروز که دوستم رفته بود سفارت تو ورشو گفت که یک نفر دیگه هم برای ویزا اومده بوده که 26 تا پاسپورت برای گرفتن ویزا همراهش بوده و داشتن به کاراشون رو میکردن. فکر کنم به زودی تکلیف همه رو روشن کنن