Guys,
Finaly,Warsaw chenged my address ans also cancelld the appointmetn of my representative.
Finaly,Warsaw chenged my address ans also cancelld the appointmetn of my representative.
aram_golbaghi said:کلا تعداد افداد منتظر و تعداد ظرفیت ویزا همون تاریخ آخر 2013 رو نشون میده که خودمون میدونستیم و کنی هم گفته بود، برای تعیین تکلیف همگی،
پس نصف ماها تا 2012 و بقیه تا 2013 انجام میشن... همونطور که میدونستم همگی
good for youElenda said:Guys,
shamloo said:
ترشیده؟؟؟ بنده رو می فرمایید
!!ما آقایون قالی کرمان هستیم خانوم، هرچی بیشتر پابخوریم وبمونیم، قیمتمون بالاترمی ره
مرد که ترشی نمی یوفته!! مرد مثل شرابه، هر چی بیشتر بمونه بهتر جا میوفته
!!تازه اش من از همه مجردهای این فروم جوونترم
ما همیشه جذابیم...حتی تو سن 60 سالگی!!! هر چی سنمون بالاتر میره جذابتر و پولدارتر میشیم
اینها رو خودتون هم میدونید، حتی اگر به زبون نیارید
!!پیمان جان من دستم بنده، آقایون رو هماهنگ کن به سلامتی هم شات بریم بالا
Cheers fellows
venus60 said:ارام خان ميشه بگين شما بر چه اساسى ظرفيت ويزاها رو ميگيد؟ ميشه لطفا تحليلتون رو كاملتر ارائه بدين؟ممنون
shamloo said:
یه سوال آرام جان! به نظرت ممکنه یکسری از بچه های گروه شما که پروندشون رفته آنکارا از بچه های ته صفی 38 تایی ورشو هم زودتر ویزا بگیرن، با اینکه دیرتر اقدام کردن برای مهاجرت؟
منظورم اینه که ویزا آفیسها مستقل از هم کار می کنن دیگه! درسته؟
hrabee said:یه سئوال دیگه، امکان داره که صدور ویزا از سهمیه۲۰۱۲ بیفته به ۲۰۱۳
Thankskasrawasp said:خیر شهمیه ویزا هر شال مربوط به همون سال میشه... البته تا الان سهمیه ویزا همزمان با اعلام رشته های جدید که میشد جولای هر سال اعلام میشد.. الان که رشته جدید اعلام نکردن دقیقاً مشخص نیست چه اتفاقی میفته اما عقلاً و شرعاً باید ظرفیت رو بالاتر برده باشند... ;D
nina82 said:خوب اینکه خیلی خوبه. یکی از لینکها میگه تارگت ویزای ورشو اینه که تا آخر 2012
به 3460 تا اسکیلدورکر ویزا بدن. از اون ور اون یکی لینک میگه در حال حاظر
4035
تا اسکیلد ورکر تو ورشو هستن که این پراسس شدن و منتظر ویزان. خوب این یعنی اگه این دو تا عدد رو از هم کم کنیم فقط
845
نفر میمونن که 2013
ویزا بگیرن. بقیه همین امسال باید ویزا بگیرن. یعنی خیلی بیشتر از نصف 38 تایی هایی که ورشو هستن امسال ویزا میگیرن. من کجا دارم اشتباه میکنم که انقدر به نتیجه خوبی رسیدم!؟
aram_golbaghi said:خوب دقیق که نگاه میکنم نظرم راجع به آخر 2013 کامل عوض میشه .....
ظرفیت 2012 برای فدرال اسکیلد ورکر 3460 ویزا هستش
تعداد بک لاگ منتظر: 4865
تعداد MI1 : 12042
تعداد MI2: 1679
تعداد MI3: 699
جمع کل افراد متنظر: 19285
من که هر جوری جمع و تفریق میکنم به نظر اول خودم که آخر 2013 بود نمیرسم .....
اگر کسی راهی پیداکرد که هم تا 2013 بریم به ما هم بگه (البته راهتون لطفا رد کردن نصفمون نباشه)