+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
ayari said:
دوست عزیز من نمی تونم پیام خصوصی بدم سایت بهم اجازه نمیده و نمی دونم چرا
من از جمعیت نسوان هستم
می خواستم در مورد تست های مدیکال سوالی بپرسم که متاسفانه شما نمی تونید از طریق پ خ پاسخ بدهید

Peymanrs said:
بچه ها امروز یک ایمیلی از یکی از دوستهام دریافت کردم که چند ماهی هست که توی کبک لندینگ کرده
ایمیلش برای من خیلی روحیه بخش بود یک تیکه اش رو می ذارم شما هم امیدوار بشید

؛ ... inja kheyli az oon chizi ke fekresho mikardam behtare, emkane kar ham baraye bankiha ziade ba
hoghooghhaye kheyli bala, yeki az doostam taze estekhdam kardand TD inja ba 3000 dollar dar mah.؛

حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن به پیدا کردن کار امیدوار باشند

خبر خوب بود پیمان جان
اما یه سوال ایشون کانکشن نداشتن احیانا؟
و اینکه آیا اونجا دوره خاصی رو گذروندن یا نه؟در مورد زبان چی؟فقط انگلیسی می دونسته (انگلیسیش در چه حد بوده؟) و یا فرانسه هم بلد بوده؟

hamed. said:
خیلی سوال سختی کردید
اگر من پاس جدید داشته باشم که کپی پاس قدیم را برای چی بفرستم​
حامد جان
در رابطه با ارسال کپی پاسپورت، یک مسئله ای را در نظر داشته باشید و آن اینکه اگر در پاس قدیمی سفرهای خارجی داشته اید، حتما و حتما کپی پاس قدیمی را نیز در اسنادی که ارسال می کنید همراه سازید تا در بررسی های ویزا آفیس و صدور ویزا با مشکلی برخورد ننمایید. این موضوع را دیگر دوستان هم در نظر داشته باشند
با سپاس

sarvenaz said:
تبریک به همه دوستانی که مدیکال و پ ر دریافت کرده اند
وکیل ما هم امروز خبر دادند که به تاریخ 1 اگوست مدارک زیر را بفرستم
1- کپی پاسپورت
2- لندينگ فی
3- پرينت گردش حساب
به این ميگن پاس ريکویست؟آِيا؟؟!​

خیلی خیلی تبریک میگم بهتون
من یکجورایی به پاس ریکوئست 38 تائیها به عنوان مهمترین موضوع و چالش 38تائی ها که باز کننده راه بقیه برای مدیکال است نگاه میکنم که هنوز تعدادشون خیلی کم هست. قدر خودتون رو بدونید

utab said:
حامد جان
در رابطه با ارسال کپی پاسپورت، یک مسئله ای را در نظر داشته باشید و آن اینکه اگر در پاس قدیمی سفرهای خارجی داشته اید، حتما و حتما کپی پاس قدیمی را نیز در اسنادی که ارسال می کنید همراه سازید تا در بررسی های ویزا آفیس و صدور ویزا با مشکلی برخورد ننمایید. این موضوع را دیگر دوستان هم در نظر داشته باشند
با سپاس
مثلا چه مشکلی؟ وکیل من از من کپی پاسپورت های قبلی رو نخواست . الانم هر کی پ ر می شه کپی پاسپورت الانشو می خوان

saeedCan said:
mmm...Would you please ask him about his/her position in TD? Thanks.
I will ask him about his position and revert to you. My friend is an expert in the field of derivatives, hedging and International Banking. The thing that make me astonished is that recently TD Bank imposed some limitation on iranian account holders but there was not any impediment for his recruitment!

hamed. said:
مدیکال ما اومد
با عرض پوزش از دوستان خوبم و تشکر از حاجی و وحید شلمچه عزیز
عدم سوء پیشینه
پرینت 6 ماهه که من سپرده ثابت دارم
کپی گذرنامه ها
لندینگ فی
سوابق سفرهای 10 سال اخیر
جدول 1
دیگه چیز دیگه ای هم بود که میتونستن بخوان؟​

حسابی تبریک حامد جان
حالا میفهمم که اون نقطه ، نقطه شانس تو بوده است :دی

utab said:
حامد جان
با سپاس
ولی من فقط پاس قبلی رو دارم و یه پاس قبلیش رو که سفر داشتم رو ندارم واقعا ممکنه دردسر بوجود بیاره آیا؟

venus60 said:

خبر خوب بود پیمان جان
اما یه سوال ایشون کانکشن نداشتن احیانا؟
و اینکه آیا اونجا دوره خاصی رو گذروندن یا نه؟در مورد زبان چی؟فقط انگلیسی می دونسته (انگلیسیش در چه حد بوده؟) و یا فرانسه هم بلد بوده؟

( ;)نمی دونم اون دوستش کی بوده ولی دوست من هم که فیلدکاریش همونه فرانسه و اینگلیسیش اش عالیه و فعلا کار نمی کنه (چون احتیاج نداره
تخصصی که کلا ما در این خصوص داریم تقریبا با اون چیزی که می خوان یکسانه و از یک ترمینولوژی برخورداره
البته بنظر من همچین هم حقوق بالایی نمی گیره چون چند تا از دوستهای دیگه ام که کشیر هستند حدود ۲۰۰۰ تا ماهانه می گیرند

pitermoon said:

خیلی خیلی تبریک میگم بهتون
من یکجورایی به پاس ریکوئست 38 تائیها به عنوان مهمترین موضوع و چالش 38تائی ها که باز کننده راه بقیه برای مدیکال است نگاه میکنم که هنوز تعدادشون خیلی کم هست. قدر خودتون رو بدونید

lمرسی پیتر مون عزیز ایشالله مدیکال شما به زودی​

بچه ها وکیلمون 117 دلار کانادا کارمزد برای گرفتن چک درفت لندینگ فی میگیرن به تظر شما منصفانه است یا یه راه دیگه ای پیدا کنم؟ آیا؟​

میگم اگه با همین سرعت جلو برن باز هم تا چند ماه دیگه نوبت من نمیشه
عجب مکافاتیه ها ، هی این خواهر من به من می گفت بیا اقدام کنیم من می گفتم بعد از سفر آمریکا
حالا حقته داش وحید سماق بمکی
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

farnazce said:
مثلا چه مشکلی؟ وکیل من از من کپی پاسپورت های قبلی رو نخواست . الانم هر کی پ ر می شه کپی پاسپورت الانشو می خوان
دوست عزیز
تا زمان پاس ریکوئست و صدور ویزا، سکیوریتی چک ادامه خواهد داشت و در فرمهایی که ارسال میکنیم سفرهای خارجی را نیز اعلام می کنیم. با ارسال کپی پاس قدیمی در پیشرفت این مراحل تسریع میشود و طولانی شدن هر یک از پروسه ها به نظر اینجانب مشکلی است که همگی از آن نالانیم

sarvenaz said:
بچه ها وکیلمون 117 دلار کانادا کارمزد برای گرفتن چک درفت لندینگ فی میگیرن به تظر شما منصفانه است یا یه راه دیگه ای پیدا کنم؟ آیا؟​

وظیفه خودشه که بدون هیچ دستمزد اضافی این کار رو برات انجام بده وگرنه که چه فرقی داره با کسی که بدون وکیل و دنبال تهیه مانی اردره؟ :o!!

venus60 said:

وظیفه خودشه که بدون هیچ دستمزد اضافی این کار رو برات انجام بده وگرنه که چه فرقی داره با کسی که بدون وکیل و دنبال تهیه مانی اردره؟ :o!!

دست رو دلم نذار که...................​
اینا کم مونده فقط پول پست مدارک را از ما بگیرن >:(