+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
arash_nou said:
دوستان ميشه بگيد ايا جدول را كسي پر ميكنه؟

تا جایی که من میدونم هنوز خیر

shamloo said:

نسیم جان معمولاً تغییرات ایکیس از طریق مرکز مخصوص به این کار تو کانادا انجام میشه. واسه همین شما یه چند روز دیگه هم صبر کن اگر درست نشد دوباره امیل بزن براشون، متن جواب قبلیشون رو هم تو ایمیل جدیدت بیار

ممنون از جوابت حاج حسین

Ahora said:

سمپلیفایدها هستند نگران باد کردن سماق ها نباشین
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

تازه بنده هم هستم که دیگه در عمل فقط یک پرونده دارم، نه مثل مرفه این بی درد که دوتا دوتا پرونده تو نوبت دارن...(سرفه)...وحید...(سرفه)...غزال...که اونم حتی تا الان تو ویزا آفیس مربوطه اینپراسس نشده
...خودم حالا حالاها مشتریتم وحید جان
:'(

shamloo said:

تازه بنده هم هستم که دیگه در عمل فقط یک پرونده دارم، نه مثل مرفه این بی درد که دوتا دوتا پرونده تو نوبت دارن...(سرفه)...وحید...(سرفه)...غزال...که اونم حتی تا الان تو ویزا آفیس مربوطه اینپراسس نشده
...خودم حالا حالاها مشتریتم وحید جان
:'(

اگه رفتنی باشم توو یکی رو با خودم می برم

بابا حداقل بگید چرا سماق میدی
امتیاز + بدید جای شیرینی​

ramin_320 said:
سلام خدمت دوستان
دو روزی که نبودم خوشبختانه خیلی خبرها بوده، و خبرهای خوب دوستان رو امروز شنیدم ( البته خوندم ولی با اعمال شاقه ) امیدوارم به زودی همه دوستان باقیمونده خبرهای خوشحال کنندشون رو اعلام کنن
در ضمن دیشب خواب دیدم ( مربوط به آینده ) که دراطراف شهر ونکور در کنار اتوبانی منتهی به شهر زیارتی تورنتو، یه فروشگاه بزرگ سوهانی بود ( سماقی نه سوهانی ) به اسم سوهان حاج حسین و پسران !
حسین بچه ها رو هماهنگ کردی ؟ ( قابل توجه حاج پیمان ) موفق باشید

kmahyar said:

رامین جان کیلومتر 20 همون اتوبان یک چشمه هست، هر کی از آب چشمه خورده کاراش اوکی شده چه مدیکالی چه ویزا
:D
من دارم با وحید هماهنگی می کنم یکم از آب چشمه رو بیاریم واسه بچه ها که شفا بگیرن، می گن آب چشمه خاصیت ضد سماقی داره
:P

!!!رامین جان ایشالا خوابت به حق پنج تن براورده شه
;D
!مهیار اونجا هم از این برنامه هاست پس
به به...به به
!!!رنگی بکنیم ملت رو
من که مسئول آستان ق د س تورنتو میشم

hamed. said:
بابا حداقل بگید چرا سماق میدی
امتیاز + بدید جای شیرینی​

حرف بزن وگرنه .... اومد این مدیکال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیکال حامد آمد

uniques3 said:
قبلا وقتی مدیکال میومد بچه ها کلی تفسیر می کردند و روی مدیکال اومده اظهار نظر می کردند اما حالا انگار فقط بحث های خارج از موضوع مهم شده - یا به قول بعضی ها به ما چه که مدیکال اومده - انگار این جور حرفها بامزه تره

:Pیونیک عزیز ممنونیم از خبرتون.راستش اگر این آفیسرها همینجور تندو تند مدیکال بدن تحلیل که سهله معلقم هر چند تا که بخوان براشون می زنیم
امیدوارم دلخور نباشین و همچنان در فروم خودتون بنویسین و به ما خبرهای خوب بدین.کلا همه ما در تلاشیم که یه کم از این بار گران انتظار کم کنیم و برای همینه که بحثها گاهی به سمت چت میره .اتفاقا بد هم نیست چون باعث می شه بچه ها همدیگه رو بهتر بشناسن.متاسفانه ما ایرانیها شرایط بدی داریم و خیلی به هم اعتماد نداریم.این باعث میشه حتی گاهی ندونیم کی خانومه کی آقا.باید گاماس گاماس بریم جلو.خدارو چه دیدین شاید رفتیم اونجا کلی همه با هم دوست و رفیق شدیم.یکی از بزرگترین مشکلات تو غربت پیدا کردن دوست خوب هست

Ahora said:

حرف بزن وگرنه .... اومد این مدیکال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیام خصوصی داری

Ahora said:
مدیکال حامد آمد

به به به. حسااااااااابی مبارک باشه. پس یه شیرینی اساسی افتادیم. سماق ها رو هم که حاج حسین حالشو ببره

shamloo said:

!!!رامین جان ایشالا خوابت به حق پنج تن براورده شه
;D
!مهیار اونجا هم از این برنامه هاست پس
به به...به به
!!!رنگی بکنیم ملت رو
من که مسئول آستان ق د س تورنتو میشم

ولی جدی بد نیست از الان به فکر یه آرم خوب با طراحی منحصر به فرد برای فروشگاه باشید
میتونید از مگی هم در طراحی کمک بگیرید، هنرمنده
سماقی حاج حسین و پسران
چه شود

hamed. said:
پیام خصوصی داری

پیام خصوص ی چیه دیگه؟؟!؟!؟!؟؟!؟
اومد یا نه؟؟؟؟؟

>:( >:( >:(در خصوص مدیکال با من شوخی نکنید من اعصاب ندارم

حسین جان اولا بگو چرا در خصوص اقدامات ما برای متاهل شدنت چیزی نمی گی، می خوای بگی خیلی حیا و ... می کنید
دوماً بچه ها رو هماهنگ کن در خصوص مدیکال همیشه راستش رو بگن