دوستان عزیز
امروز ( جمعه ) جهت فراموشی پروسه مهاجرت، دل و زدیم به دریا و رفتیم باغ، حالا که آمدیم ماشاالله 20 صفحه اضافه شده بود و تا تمام مطالب را خواندم چشمام کور شد و ساعت 2 بامداد خواندن همچنان ادامه دارد.به خدا به ما رحم کنید تا اگر مدیکالمون آمد، یکراست ردمان نکنند و بگویند ما متقاضی با نمره عینک 6 را نیاز نداریم.!؟
حاج پیمان عزیز
دیدم به آیدی دوستان خیره شدید و سئوالات فراوان برای شما ایجاد شده، گفتم خودم قبلا توضیح لازم را بیان کنم که شماره سئوالات از 25 بالاتر نرود
یوتاب به معنای درخشنده و بی مانند است.یوتاب هخامنشی یکی از فرماندهان زن ایران است که با برادر خود، سردار رشید و باعظمت ایران زمین آریو برزن و 30 هزار سرباز تا آخرین قطره خون خود در مقابل اسکندر از خاک پاک ایران دفاع کردند
آریو برزن اسم پسر 8 ساله من است که چشم انتظار خواهرش ( برادرش ) مانده و تاکنون به علت طولانی شدن پروسه مهاجرت به این مهم نائل نگردیده و به قول تی تی عزیز، همینطور این ماه و آن ماه می کنیم که ممکن است رفتنی شویم. شاید آریو همبازی خوبی برای بچه رخساره جان باشد البته اگر مورد پسند واقع شود، به هر حال باید با خانم من به توافق ضمنی برسید و در ونکوور وقت دیدار باقی باشد
بار دیگر به دوستان مدیکالی تبریک میگویم و امیدوارم موارد فوق مورد قبول محضر حاج آقا قرار گیرد
ساعت 2 و 40 دقیقه بامداد.....بدرود