kmahyar said:
کامیار خودتی
ممنونم، امیدوارم شما هم برید منترال از سرما برای ما تعریف کنی ما ونکوور بشنویم
pitermoon said:
کام روندن که خوبه یعنی اوضاع به کامت باشه :دی
در هر صورت ممنون مهیار جان. راستی ونکوور چینی زیاد داره حسابی میتونی جنس چینی بخری
uniques3 said:قبلا وقتی مدیکال میومد بچه ها کلی تفسیر می کردند و روی مدیکال اومده اظهار نظر می کردند اما حالا انگار فقط بحث های خارج از موضوع مهم شده - یا به قول بعضی ها به ما چه که مدیکال اومده - انگار این جور حرفها بامزه تره
uniques3 said:قبلا وقتی مدیکال میومد بچه ها کلی تفسیر می کردند و روی مدیکال اومده اظهار نظر می کردند اما حالا انگار فقط بحث های خارج از موضوع مهم شده - یا به قول بعضی ها به ما چه که مدیکال اومده - انگار این جور حرفها بامزه تره
kmahyar said:
من فکر کنم کسی کلید انبار سماقو از جیب وحید برداشته، الان اگر دقت کنید حاج شامپو دگرگون شده
خبرای قدیمی میده، برعکس راه میره، نمی دونم با این اوضاعش می خواد نامه اعتراضیم بنویسه
Ahora said:
مهیار جای شیشه سماق رو عوض کردم بجاش شیشه زرنیخ گذاشتم احتمالا حسین عوضی زده گیج می زنه
Ahora said:
مهیار جای شیشه سماق رو عوض کردم بجاش شیشه زرنیخ گذاشتم احتمالا حسین عوضی زده گیج می زنه