+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
رخساره جان از اونجا که قریشی رو کوراشی خوندی به نظرم مشکل اصلیت تو ریدینگ تمرکز و توجه کم به متنه فکر کنم با صبر و تامل متن ریدیینگ رو بخونی بهتره موفق باشی همیشه

Re: javascript:void(0);متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

roksareh said:
به من عاجز کمک کنین من می خوام خبرم امتحان آیلتس آکادمیک بدم با همسر گرامی مثل ...... تو گل موندیم سر این ریدینگ . کمککککککک نمیدونم چی کار کنم به نطر نمی یاد این جوری گیر کنم اما کردم کمککککککک . هر کی راه حل داره بده 6/5 می خوام 5/5 بیشتر نمیشه گرییییییییههههههه بد جوری حیثیتی شده پیله کردم ولم نمی تونم بکنم حواهشا هر کی هرتوصیه ای داره کتابی چیزی بگه

دوست عزیز
بچه ها راهنمائی های خوبی کردند بخصوص خوندن سئوالات قبل از متن و همینطور تمام کردن هر پاراگراف همراه با همه سئوالات موجود در آن و همینطور توجه به نوع سئوالات که کدامیک منظم و کدامیک نامنظم هستند اما یکی هم من اضافه کنم
برای اینکه بتونید سریع بخشهای مفید متن رو تشیص بدید یکی از کارها افزایش توانائی انالیز متن هست که چندان ربطی به دامنه لغت نداره یعنی سریع بتونید فعل فاعل و مفعول اصلی و.. رو در رابطه با سئوال تشخیص بدید و بدونید که چه مطالبی مهم هستند و چه مطالب مفید نیستند این شامل دقت کردن به یک پانکچوال ساده هم میشه. بد نیست روی ادجکتیو کلازها ، ادورب کلازها و نان کلازها تمرین کنید

عاشق این خبرای مدیکالم تند و تند مدیکال بیارین

mercedeh said:
رخساره جان از اونجا که قریشی رو کوراشی خوندی به نظرم مشکل اصلیت تو ریدینگ تمرکز و توجه کم به متنه فکر کنم با صبر و تامل متن ریدیینگ رو بخونی بهتره موفق باشی همیشه

البته بچه ها رخساره خیلی هم اشتباه نخونده. چون من فامیلم رو با کیو می نویسم به جای جی اچ، انگلیسی زبان ها کورَشی تلفظ می کنن اون رو

mercedeh said:
عاشق این خبرای مدیکالم تند و تند مدیکال بیارین

خبر ندارین پرونده اش مال کی بوده؟

بچه هااااااااااااااااااااااااااااا پرونده اش مال می بودههههههههههههههههههههههههههههههههه حامدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد کجایی که نوبتته

پیمان جان الان وقته اون تحلیلهای جدی هستش که تو آآ می زدی! دارن هم پاس ریکوئست می کنن 1000 تایی ها رو و هم مدیکال میدن 38 تایی ها رو
;D

shamloo said:
پیمان جان الان وقته اون تحلیلهای جدی هستش که تو آآ می زدی! دارن هم پاس ریکوئست می کنن 1000 تایی ها رو و هم مدیکال میدن 38 تایی ها رو
;D

اون پیمانی که تحلیل می کرد یه نفر دیگه بود :-X :-X :-X

titi_lotfi said:
اون پیمانی که تحلیل می کرد یه نفر دیگه بود :-X :-X :-X
نه عزیزم پیمان آر اس هم تحلیل های خیلی خوبی می کرد. می تونی تو اپلای پست هاش رو ببینی. پیمان سی این اواخر بیشتر پست می ذاشت ولی پیمان خودمون از اول صاحب تحلیل بود

M.Farjam said:
نه عزیزم پیمان آر اس هم تحلیل های خیلی خوبی می کرد. می تونی تو اپلای پست هاش رو ببینی. پیمان سی این اواخر بیشتر پست می ذاشت ولی پیمان خودمون از اول صاحب تحلیل بود

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

titi_lotfi said:
مگی فکر کنم با داداشش نوبتی میشینن پای کامی اره؟ :P :P :P :P

نه تی تی جان من خدااااااااااااارو شکر برادر ندارم.جدی جدی رفتم سر کار

یه مدیکال دیگه برای 38 تایی ها

coralie:
سلام بر همگی دوستان
مدیکال من هم امروز اومد
جهت اطلاع اطلاعات پرونده من از این قرار می باشد
ارسال به سیدنی=اواخر آوریل 2009
فایل نامبر اول= می 2009
فایل نامبر دوم= سپتامبر 2009
کد شغلی= 4131
انتقال به ورشو= 1 دسامبر 2011
شروع این پروسس= فوریه 2012
بدون آپدیت و وکیل
امتیاز 76

منبع

خدا را شکر که مدیکال ها داره میاد ، دیگه کسی نمیخواهد قشون کشی کنی ;D

چقدر برای این دوستان مدیکال گرفته خوشحال شدم
دیپسی عزیز که یه پرونده سیمپلیفاید داشتن و یه بار زخم خورده بودن
کورالی عزیز هم دیگه واقعا وقتش بود یادمه مینوشت همه منو به هفته دیگه میشناسن
میگفت هر کی ازم میپرسه پس کی میگم دیگه تا هفته دیگه میاد ;D

بچه ها این عالیههههههههههه همون سیل مدیکال هست. تا حالا شدن 5 نفر! هنوز هم فردا و پس فردا هم ادامه داره