رخساره جان از اونجا که قریشی رو کوراشی خوندی به نظرم مشکل اصلیت تو ریدینگ تمرکز و توجه کم به متنه فکر کنم با صبر و تامل متن ریدیینگ رو بخونی بهتره موفق باشی همیشه
roksareh said:به من عاجز کمک کنین من می خوام خبرم امتحان آیلتس آکادمیک بدم با همسر گرامی مثل ...... تو گل موندیم سر این ریدینگ . کمککککککک نمیدونم چی کار کنم به نطر نمی یاد این جوری گیر کنم اما کردم کمککککککک . هر کی راه حل داره بده 6/5 می خوام 5/5 بیشتر نمیشه گرییییییییههههههه بد جوری حیثیتی شده پیله کردم ولم نمی تونم بکنم حواهشا هر کی هرتوصیه ای داره کتابی چیزی بگه
mercedeh said:رخساره جان از اونجا که قریشی رو کوراشی خوندی به نظرم مشکل اصلیت تو ریدینگ تمرکز و توجه کم به متنه فکر کنم با صبر و تامل متن ریدیینگ رو بخونی بهتره موفق باشی همیشه
خبر ندارین پرونده اش مال کی بوده؟mercedeh said:عاشق این خبرای مدیکالم تند و تند مدیکال بیارین
اون پیمانی که تحلیل می کرد یه نفر دیگه بود :-X :-X :-Xshamloo said:پیمان جان الان وقته اون تحلیلهای جدی هستش که تو آآ می زدی! دارن هم پاس ریکوئست می کنن 1000 تایی ها رو و هم مدیکال میدن 38 تایی ها رو
;D
titi_lotfi said:اون پیمانی که تحلیل می کرد یه نفر دیگه بود :-X :-X :-X
:'( :'( :'( :'( :'( :'(M.Farjam said:نه عزیزم پیمان آر اس هم تحلیل های خیلی خوبی می کرد. می تونی تو اپلای پست هاش رو ببینی. پیمان سی این اواخر بیشتر پست می ذاشت ولی پیمان خودمون از اول صاحب تحلیل بود
titi_lotfi said:مگی فکر کنم با داداشش نوبتی میشینن پای کامی اره؟