خوب منم خوابم نمی بره حوصله فیسبوکم دو سه هفته ای هستش که ندارم الان موندم درمونده که چه کار کنمmoby said:وای من اگه جای شماهایی که مدیکال فرستادین بودم امشب خوابم نمیبرد....
خوب منم خوابم نمی بره حوصله فیسبوکم دو سه هفته ای هستش که ندارم الان موندم درمونده که چه کار کنمmoby said:وای من اگه جای شماهایی که مدیکال فرستادین بودم امشب خوابم نمیبرد....
M.Farjam said:مبی جان
.رو اسم خودت کلیک کن می بینی
راستشو بخوای از خونمون زنگ زدم به مبایلم گفتم شاید فرجی بشهhelensalon said:
مگه به خودتم زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
helensalon said:
مگه به خودتم زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ها ها اره تو که قابلیتهای من رو دیدی تو فیسبوکmoby said:فرنازو اینجوری نبین ....حتی میتونه به خودش زنگ بزنه...مگه نه فرناز
farnazce said:راستشو بخوای از خونمون زنگ زدم به مبایلم گفتم شاید فرجی بشه
[/quote
بابا دست مریزاد ;D ;D ;D ;D ;D ;D
helensalon said:
اهان منم الان دیدم یک منفی هم گرفته بودم نمیدونم چرا ولی بیخیال بابا
هرکی منفی داده خودش بیاد اینجا اعتراف کنه 8)
M.Farjam said:هلن جان
راست می گی بیخیال ولی نمی دونم چرا یکم حس بدی داره. اگر اعتراف کن بود که منفی نمی داد چون فقط ترسو ها منفی می دن. اینجا منفی دادن معنی نداره چون خدا رو شکر جو خوبه و بچه ها به هم توهین نمی کنند و مثل اپلای خدابیامرز به جان هم نمی افتند. خدا را شکر می کنم که من اون موقع کامنت نمی گذاشتم
من رفتم بهتون مثبت دادم اگه بمن منفی داد طرف یعنی یکی لز ماهاییم که الان انلاینیم شایدم یکی هستش داره المپیک می بینه ما مزاحمش شدیم ;D منم تو اپلای چند تا پست بیشتر نذاشتم اونم افرادی پ خ دادند با کلی توهین منم دیگه ننوشتم ناراحت نشین ادم ها متفاوتندM.Farjam said:هلن جان
راست می گی بیخیال ولی نمی دونم چرا یکم حس بدی داره. اگر اعتراف کن بود که منفی نمی داد چون فقط ترسو ها منفی می دن. اینجا منفی دادن معنی نداره چون خدا رو شکر جو خوبه و بچه ها به هم توهین نمی کنند و مثل اپلای خدابیامرز به جان هم نمی افتند. خدا را شکر می کنم که من اون موقع کامنت نمی گذاشتم
مرسی عزیزم از موج مثبتت. کامنتت حس خوبی بهم دادhelensalon said:
ایشالا میریم کانادا منفی ها یادمون میره ;D
paniz said:فرجام عزیز همانطور که عرض کردم ، دادن منفی مهم نیست. به بالاترین مثبت هم کسی قرار نیست جایزه بده !!! اما ای کاش همانطور که مثبت ها رو اعلام می کردیم ، منفی ها رو هم اعلام می کردیم. تا بدین طریق قدم های محکمی در جهت پایبندی و یادگیری از دموکراسی ، برداشته باشیم