اگه ماله من فردا اومد شروع می کنم به زنگ زدن به بچه ها لطفا نوبت بگیرین 8)Ahora said:
از رو نوبت اگه قراره به بچه ها تلفن بزنین از من فراموش نکنین ها
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
اگه ماله من فردا اومد شروع می کنم به زنگ زدن به بچه ها لطفا نوبت بگیرین 8)Ahora said:
از رو نوبت اگه قراره به بچه ها تلفن بزنین از من فراموش نکنین ها
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
farnazce said:چرا همه خوابیدند بچه ها من دارم میمیرم یعنی چه خبره تو ورشو ؟
farnazce said:چرا همه خوابیدند بچه ها من دارم میمیرم یعنی چه خبره تو ورشو ؟
امتیاز منفی چرا مگه حرف بدی زدین؟M.Farjam said:دوستان لطفا بزرگ شویم یا بهتر بگم سعی کنیم دیدمان را به زندگی وسعت دهیم و به تفاوت سلایق احترام بگذاریم
قرار شده بود اگر کسی به کسی توهین کرد امتیاز منفی بگیرد ولی من اصلا به کسی توهین نکردم. این همه دم از د م ک را س ی می زنیم هنوز الفبای آن را هم نمی دانیم. اینکه من شرایط را مثل شما ها امیدوار کننده نمی بینم و کلا یه کم نا امید هستم دلیل نمی شود که منفی بدهید. آزادی اندیشه همین است دیگر یکی مثبت گرا است یکی منفی نگر و البته هر دو دیدگاه هم برای جامعه مفید است چون آدم مثبت گرا هواپیما را اختراع می کند و آدم منفی گرا چتر نجات را. البته منفی مهم نیست چیزی که من را اذیت می کند این است که حتی اگر کسی به من فحش هم بدهد به او منفی نمی دهم بلکه سعی می کنم دلیل کارش را بپرسم و در صورت دیدن هر گونه بی عدالتی از خودم دفاع کنم. آدم خیلی باید کم ظرفیت و خود محور باشد که فقط فکر کند خودش درست فکر می کند و هر که مخالف او فکر می کند مستحق بدترین هاست
ای بابا اینم شانسه منه که همیشه تو لحظات حساس یه اتفاق مهمتر می افته و من تنهامArman1340 said:افتتاحيه المپیکه
از لطف دوستان است. امیدوارم موفق باشندfarnazce said:امتیاز منفی چرا مگه حرف بدی زدین؟
try hard said:
جدول 29 رشته ایهای ظرفیت 1000 رو که میدیدم تو جون چند تا پاس ریکوئست داشتند اما از مدیکال خبری نبود شاید یکی یا دوتا
بعد تو آگوست اصلا مدیکال نبود اما پاس ریکویست بود و توی سپتامبر سیل مدیکال راه افتاده بود
M.Farjam said:دوستان لطفا بزرگ شویم یا بهتر بگم سعی کنیم دیدمان را به زندگی وسعت دهیم و به تفاوت سلایق احترام بگذاریم
قرار شده بود اگر کسی به کسی توهین کرد امتیاز منفی بگیرد ولی من اصلا به کسی توهین نکردم. این همه دم از د م ک را س ی می زنیم هنوز الفبای آن را هم نمی دانیم. اینکه من شرایط را مثل شما ها امیدوار کننده نمی بینم و کلا یه کم نا امید هستم دلیل نمی شود که منفی بدهید. آزادی اندیشه همین است دیگر یکی مثبت گرا است یکی منفی نگر و البته هر دو دیدگاه هم برای جامعه مفید است چون آدم مثبت گرا هواپیما را اختراع می کند و آدم منفی گرا چتر نجات را. البته منفی مهم نیست چیزی که من را اذیت می کند این است که حتی اگر کسی به من فحش هم بدهد به او منفی نمی دهم بلکه سعی می کنم دلیل کارش را بپرسم و در صورت دیدن هر گونه بی عدالتی از خودم دفاع کنم. آدم خیلی باید کم ظرفیت و خود محور باشد که فقط فکر کند خودش درست فکر می کند و هر که مخالف او فکر می کند مستحق بدترین هاست
منم نمی دونم اصلا هم نمی دونم چرا ادمها به هم منفی می دند . من که الان تازه سیستم امتیاز دادنم باز شد به همه هم مثبت میدم ;Dmoby said:از کجا متوجه میشین که امتیاز منفی گرفتین؟....جایی هست که چک بشه؟
مبی جانmoby said:از کجا متوجه میشین که امتیاز منفی گرفتین؟....جایی هست که چک بشه؟
farnazce said:اگه ماله من فردا اومد شروع می کنم به زنگ زدن به بچه ها لطفا نوبت بگیرین 8)