اردیبهشت ولی یکیشون دقیقا دو روز مونده مدیکال زمانش تموم بشه ز رفت پیش دکترtiti_lotfi said:آخرهای اردیبهشت مدیکالشون اومده بود یا آخرهای خرداد؟ چون اردیبهشت باشه که تقریبا سه ماه شده
اردیبهشت ولی یکیشون دقیقا دو روز مونده مدیکال زمانش تموم بشه ز رفت پیش دکترtiti_lotfi said:آخرهای اردیبهشت مدیکالشون اومده بود یا آخرهای خرداد؟ چون اردیبهشت باشه که تقریبا سه ماه شده
farnazce said:عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه
farnazce said:دوست عزیز میگن لفظ بنده کلام خداست مطمین باشید به زودی مدیکال می گیرین 8)
قدم خیر شودم این دوستم که کپی پاسپورت خواستن ازش من هر ذفعه زنگ زدم بهش یه خبری بدم فرداش اتفاق خوبی واسش افتاده الان می گفت من مدیون تو هستم کاش واسه خودم هم اینطوری بود دوستان درخواستاشون رو بگن من زنگ بزنم بهشون نکنه امام زادم ??? ;Dhelensalon said:تو رو خدا یه زنگی تلفنی ایمیلی هم به ما بزن شاید ما هم پاس ریکوئست شدیم
M.Farjam said:فکر کنم این اوضاع هممون رو یه پا نستراداموس کرده. فقط ببینید چند نفر کامنت گذاشتن که مطمئن هستن دوباره مدیکال می یاد
farnazce said:قدم خیر شودم این دوستم که کپی پاسپورت خواستن ازش من هر ذفعه زنگ زدم بهش یه خبری بدم فرداش اتفاق خوبی واسش افتاده الان می گفت من مدیون تو هستم کاش واسه خودم هم اینطوری بود دوستان درخواستاشون رو بگن من زنگ بزنم بهشون نکنه امام زادم ??? ;D
یادمه چند روز پیش داشتم یه فیلم میدیدم به نام داماد خوش قدم طرف پاشو می ذاشت خونه هر کسی خواستگار خوب می یامد این طرفم ۱۰ میلیون می گرفت ، می گم منم اینکارو بکنم اگه فردا واسه خودم هم اومد تبلیغات رو شروع مکنمhelensalon said:[font=tahoma ]میگم یه صندوقی چیزی هم بزار درامد زاییش خوبه [/font]
titi_lotfi said:موج مثبت بفرستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مطمئن باش اثر داره
farnazce said:یادمه چند روز پیش داشتم یه فیلم میدیدم به نام داماد خوش قدم طرف پاشو می ذاشت خونه هر کسی خواستگار خوب می یامد این طرفم ۱۰ میلیون می گرفت ، می گم منم اینکارو بکنم اگه فردا واسه خودم هم اومد تبلیغات رو شروع مکنم
یک زنگ به ما هم بزن که مدیکالمون بیادfarnazce said:عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه
این واسه منم سواله چند وقت بعد از کپی پاسپورت ویزا می یاد؟titi_lotfi said:بچه ها یه سوال دارم را از بعضی ها کپی پاس میخوان و از بعضی ها خود پاس برای ویزا؟
farnazce said:بچه ها یه حسی بهم می گه فردا خبرهایی می شه یعنی اونهایی که وکیل دارند امشب رو چه جوری سر کنیم ???