+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Ghazalllll said:
[rtl]
عزیزززم‏!‏ گناه داشت طفلی‏!‏

مرسی از راهنماییت مهیار جان‏!‏ آخه نبودی ببینی این پیمان و حسین چه روضه ای می خوندن واسمون، رسما داشت اشکام سرازیر می شد‏!‏
الانم که امیرجان افقهای روشن آینده رو یادآوری کردن گفتم پیش بینی امکانات لازم رو بکنم‏!
‏[/rtl]

باور کنید غزال جان من اگه اینجا میام فقط بخاطر همه دوستان هست، خیلی دوست دارم همه زودتر راهی بشن و تا آخرین روز میام پیشتون
پیمان و حسین که هیچی، کلا بله
امیر هم مثل این مامانا میمونه که به بچه میگن درس نخونی این مملکت سوپور هم می خواد
بزارید این قوم خسته برسه به هدف اونجا رو یک کاری میکنن به خدا

[rtl]
شما منبع انرژی این جمع هستی.
اون پست که صرفا شوخی بود‏ وگرنه هممون بخوبی با واقعیتها آشنا هستیم. اگر هم نبودیم این مدت انتظار درسهای خوبی بهمون داد‏!
[/rtl]
kmahyar said:

باور کنید غزال جان من اگه اینجا میام فقط بخاطر همه دوستان هست، خیلی دوست دارم همه زودتر راهی بشن و تا آخرین روز میام پیشتون
پیمان و حسین که هیچی، کلا بله
امیر هم مثل این مامانا میمونه که به بچه میگن درس نخونی این مملکت سوپور هم می خواد
بزارید این قوم خسته برسه به هدف اونجا رو یک کاری میکنن به خدا

mercedeh said:
زندگی زیباست بچه ها تو 1 ماه 3 بار ریختن تو ساختمون ما واقعا تو این کره زمین به این بزرگی باید این مملکت قسمت ما می شد​

صفر رابستند
تا ما به بیرون زنگ نزنیم
از شما چه پنهان
ما از درون زنگ زده ایم

Ahora said:

آخه اون موقع با 29 تایی ها سماق می مکیدم حالا با 38 تایی ها و اینم باید بگم که سماق مکیدن من در حد رئال مادرید شده امیر خان . چشم
:P :P
;D ;Dشما یه سیمپلیفاید هم باز میکردی که کلکسیونتون کامل شه

مهیار عزیز
یکی از دوستان در تاپیک 29 تایی ها در اپلای ابرود جهت دریافت ویزا عازم اروپاست و از دوستان دیگر خواهش کرده که در صورت نیاز به کمک در ارتباط با بردن پاسپورت به ورشو برای ایشان پیام خصوصی بگذارند، میتوانید این پست را مطالعه فرمایید

اینجا

utab said:
مهیار عزیز
یکی از دوستان در تاپیک 29 تایی ها در اپلای ابرود جهت دریافت ویزا عازم اروپاست و از دوستان دیگر خواهش کرده که در صورت نیاز به کمک در ارتباط با بردن پاسپورت به ورشو برای ایشان پیام خصوصی بگذارند، میتوانید این پست را مطالعه فرمایید

اینجا

it is forbidden to have others passport with urself . if the border security guard discover it , immediately u ll be arrested !!

saeedm said:
it is forbidden to have others passport with urself . if the border security guard discover it , immediately u ll be arrested !!

هم نمی تونه ایرادی بگیره Border Guard با وکالت نامه از طرف صاحب پاسپورت هیچ مشکلی نداره و

یادمه از وقتی فرودگاهه مهر اباد بود واسه کانادا از طریق کار اقدام کردم گفتم ۶ ماهه می رم فرودگاه شد امام مترو داره می رسه به فرودگاهه امام هنوز نشستم رو مبله خونه ;D

utab said:
مهیار عزیز

اینجا
کاش پاسپورت منم ببره .... شاید مهر زدن

moby said:

منم هستمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

kmahyar said:

ای جانم اینجوری نگید، منم واقعا دلم می گیره ولی من به یکی از دوستانم که مدیکال داده گفتم پاسپورت خانوادت رو بده
می خوام همون کاریو که با انکارا کردن با ورشو بکنم، یعنی بدون پاسپورت ریکوئست ویزا بگیرم براش

جدی جدی من پاسپورت مون رو بدم؟

titi_lotfi said:
جدی جدی من پاسپورت مون رو بدم؟

تی تی جان من همیشه گفتم بازم میگم حق گرفتنیه، تا بوده همین بوده
این نظر کاملا شخصیه

moby said:
محبوبه جون تو کی اومدی چه خوب شد تو مدیکال چه خبر دیگه نزدیکه ایرانه ها مدیکالت :-*

kmahyar said:

ای جانم اینجوری نگید، منم واقعا دلم می گیره ولی من به یکی از دوستانم که مدیکال داده گفتم پاسپورت خانوادت رو بده
می خوام همون کاریو که با انکارا کردن با ورشو بکنم، یعنی بدون پاسپورت ریکوئست ویزا بگیرم براش
نه مهیار جان الان دیگه زرنگ شدن ..دختر خاله من 8 ماهه مدیکالشو فرستاده همین کارو کرد ولی تو آنکارا بهش ویزا ندادن . گفتن برگرده ایران خودشون خبرش می کنن

farnazce said:
moby said:
محبوبه جون تو کی اومدی چه خوب شد تو مدیکال چه خبر دیگه نزدیکه ایرانه ها مدیکالت :-*
مرسی فرناز جونم :-* ...خدا از دهنت بشنوه....