+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

! من بازم توصیه میکنم دوستانی که مدیکال دادن با هر تاریخی پیگیری کنن، ببینید چه جوابی میدن

من تقریبا ۳ هفته پیش پیگیری کردم همون جواب کلیشه ای رو گرفتم​

مدیکال من 22 جون رسیده بود لندن، امروز که ایکس رو چک کردم خط رسیدن مدیکال اضافه شده بود​

qorashi said:
مدیکال من 22 جون رسیده بود لندن، امروز که ایکس رو چک کردم خط رسیدن مدیکال اضافه شده بود​

پروسه بررسی مدیکال شما دوستان با ما متفاوت هست

امیر جان، این که تو نامه پاس ریکوئست نوشتن
Plese note, this does not guarantee that your visas will be issued.
منظورشون اینه که هنوز تصمیم نگرفتن ویزا بدن، اگه اینجوره پس چرا پاس میخوان دیگه !!!!!​

kmahyar said:

پروسه بررسی مدیکال شما دوستان با ما متفاوت هست
[rtl]
مهیار جان،‌ قضیه اون بابایی که قرار بود کمک کنه تو ارسال پاسپورت چی شد؟ هنوز برقراره؟
البته اگه قرار باشه پاسپورت رو بفرستی دفتر تهران که دیگه همه چی حله.[/rtl]​

[rtl]
دشمنتون شرمنده، دوستان خوب و رفتارهای محترم همیشه تو ذهن من میمونن.
عرض کردم ایشون شرایطش خاص بود، با اون نامه سابقه کاری که داده بود منم آفیسر بودم بهش شک می کردم، اصلا به خودتون نگرانی بی مورد راه ندین‏!‏
[/rtl]

shamloo said:

غزال جان با عرض سلام و شرمندگی فراوان
:-[ :-[ :-[
فکر نمی کردم اصلاً من رو یادتون باشه، چون من تا کم کم افتخار آشنایی با دوستانی مثل شما رو پیدا کردم شما به خاطر مشکلات پیش اومده از اونجا رفتید
بازم شرمنده
:-[ :-[ :-[
امیدوارم اینجا دیگه حضور همیشگی داشته باشید و چیزی موجبات آزردگی خاطرتون رو فراهم نیاره
:)
من مدرک تحصیلیم و سابقه شغلیم کاملاً مرتبط هستش، بیمه هم دارم ولی به هر حال بیمه من نواقص بسیاری داره
:(

mahdi717 said:
[rtl]
مهیار جان،‌ قضیه اون بابایی که قرار بود کمک کنه تو ارسال پاسپورت چی شد؟ هنوز برقراره؟
البته اگه قرار باشه پاسپورت رو بفرستی دفتر تهران که دیگه همه چی حله.[/rtl]​

بله همون خانم کمکم داره میکنه که برم سفارت واسه کارام
! البته صبح از تی پی جی می پرسم ولی افیسر گفته خودت بیا اگر نیومدی میگیم چیکار کن

qorashi said:
منظورشون اینه که هنوز تصمیم نگرفتن ویزا بدن، اگه اینجوره پس چرا پاس میخوان دیگه !!!!!​

نه دوست عزیز ، من یک جایی تو چندین صفحه قبل عرض کردم که تا زمانی که شما وارد کانادا نشده اید ، امکان هر اتفاقی هست. سفارت هم این را به شما گوشزد میکند. زیاد نگران نباشید

kmahyar said:

بله همون خانم کمکم داره میکنه که برم سفارت واسه کارام
! البته صبح از تی پی جی می پرسم ولی افیسر گفته خودت بیا اگر نیومدی میگیم چیکار کن
[rtl]
ااااا.... من فکر کردم آقاست.. ببخشید ;)
[/rtl]

qorashi said:

این جمله توی هر نامه رسمی که میدن هست من اینقدر دیدم دیگه واسم عادیه مهم نیست حکایت قولاشونه

تبريك به همه دوستان مشکل گرفتن ویزا هم حل شد امیدوارم با آمدن مدیکال و ویزای بیشتر در هفته آتی خیال همه دوستان راحت بشه

paniz said:
نه دوست عزیز ، من یک جایی تو چندین صفحه قبل عرض کردم که تا زمانی که شما وارد کانادا نشده اید ، امکان هر اتفاقی هست. سفارت هم این را به شما گوشزد میکند. زیاد نگران نباشید

بسیار سپاسگذارم امیرجان.
تا پامون برسه به کانادا از استرس اتفاقات غیرمترقبه نمیریم خوبه ;D​

[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]

mahdi717 said:
[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]

مهم دل هست نه سن ، رفتی بده ثبت احوال کانادا سن تو کم کنه فقط یادت باشه تو قسمت توضیحات قید کنه
:P

kmahyar said:

مهم دل هست نه سن ، رفتی بده ثبت احوال کانادا سن تو کم کنه فقط یادت باشه تو قسمت توضیحات قید کنه
:P
[rtl]
اون خانمه اونجا آشنا نداره؟ :P
[/rtl]