+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
mahdi717 said:
[rtl]
اون خانمه اونجا آشنا نداره؟ :P
[/rtl]

داره، خوبشم داره ولی توی نامه نوشته یا خودت، نیومدی میگیم چیکار کن
:P

mahdi717 said:
[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]
مهدی جان تو کانادا سن بازنشستگی 65 ساله هنوز خیلی زوده احساس پیری کنی

اگه بنا باشه مهیار پاسپورتش رو به سفارت کانادا تو ایران تحویل بده پس باید پول بلیت رفت و برگشت به ورشو و هزینه های دیگه رو یک شیرینی درست حسابی به بچه های فروم بده

Ahora said:
اگه بنا باشه مهیار پاسپورتش رو به سفارت کانادا تو ایران تحویل بده پس باید پول بلیت رفت و برگشت به ورشو و هزینه های دیگه رو یک شیرینی درست حسابی به بچه های فروم بده
[rtl]
مهیار که پوستش کنده است، چه ورشو بره چه نره بعنوان اولین پاس ریکوئست باید شام بده.​
[/rtl]

[rtl]
تو AA منو به مدت یکماه banned‌ کردند :D
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
تبلیغات در پست و امضا علی رغم تذکرات گذشته

پایان مدت محرومیت شما : August 20th, 2012, 07:30 PM

[/rtl]

Ahora said:

اگر نرم افیسر میگه بیا مصاحبه، یک مدت کیسی نداشتیم تو بیا دلمون تنگ شده، غیر مصاحبه توی فرودگاه ونکوور
:P

mahdi717 said:
[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]

:Dهنوز جا داره که به من برسی مهدی جان :D

mahdi717 said:
[rtl]
تو AA منو به مدت یکماه banned‌ کردند :D
[/rtl]

حیف باطری قلمی
:D

بچه ها بیاین قرار بذاریم یه جایی همدیگرو ببینیم :)حتما که نباید تو کانادا هم و ببینیم

helensalon said:
بچه ها بیاین قرار بذاریم یه جایی همدیگرو ببینیم :)حتما که نباید تو کانادا هم و ببینیم

همه بریم فرودگاه امام بدرقه مهیار​

Ivan. said:
مهیار تا شام نده هیچ جا نمیره​

Ivan. said:

لطف داری، اگه میاین یک جای خوب بریم دست جمعی دور هم باشیم فرودگاه بیاین من و جلب میکنن می برن
می گن چیکاریه ای اینا کین ؟ اونجا هم باید برای خروج برم مصاحبه
... بعد ورود به ونکوور هم که دیگه

kmahyar said:

لطف داری، اگه میاین یک جای خوب بریم دست جمعی دور هم باشیم فرودگاه بیاین من و جلب میکنن می برن
می گن چیکاریه ای اینا کین ؟ اونجا هم باید برای خروج برم مصاحبه
... بعد ورود به ونکوور هم که دیگه
بریم یه جای خوب که هم شام بدی هم دور هم باشیم :)

Ivan. said:
بریم یه جای خوب که هم شام بدی هم دور هم باشیم :)

من که حرفی ندارم، ولی نگرانم نکنه سکوریتی چک شما به مشکل بر بخوره