+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
venus60 said:
باشه امير جان بى خيالش ميشم اما چون اصلا اين مواردى كه ايشون گفتن رو من نتونستم پيدا كنم بيشتر كنجكاو شدم

ونوس جان ظاهرا تا ۱۰ تا پست نداشته باشی ، این امکان برایت وجود ندارد.
از طرفی لیدا عزیز تغییر داد و ظاهرا راضی هم هست ، شما هم امتحان کنید. اینجور که ایشان فرمودند ، نیازی نیست که همه اینکار را انجام دهند. هر کسی بنا به میل خودش میتونه این تغییرات را بده

Pani85 said:
ایوان خان چی شد؟ شما هم شهید شدین؟ :D

آره مثل اینکه
من دلم برای 2 نفر اونجا تنگ میشه بقیه دوستان هستن ،خوبه
و اون دوست که توی کتگوری زمین شناسی به افیسرش میگفت طبق اشل حرکت زمین شناسی هر 1 میلیون سال افیسر یک تکونی می خوره Pearson یکی
:D

kmahyar said:

آره مثل اینکه
من دلم برای 2 نفر اونجا تنگ میشه بقیه دوستان هستن خوبه
و اون دوست که توی کتگوری زمین شناسی به افیسرش میگفت طبق اشل حرکت زمین شناسی هر 1 میلیون سال افیسر یک تکونی می خوره Pearson یکی
بچه ها اون دوستانى كه مى خوايد رو بگين من براشون پيغام خصوصى بفرستم مثل اقاى حامد كه از قديمى هاى اونوره و همينطور براى اقاى پيرسون هم ميتونم پ خ بفرستم خوبه
؟

جالبه تو اپلای ابرود به جای اینکه صفحات زیاد بشه داره کم می شه . خنده داره خوبها و بدها کردند

گروه دیگه ای برای خدمات اینترنت یا موبایل چی میشه پیدا کرد ؟ rogers,telus,fido امیرجان غیر از
شما چی توصیه می کنی ؟

kmahyar said:

گروه دیگه ای برای خدمات اینترنت یا موبایل چی میشه پیدا کرد ؟ rogers,telus,fido امیرجان غیر از
شما چی توصیه می کنی ؟

راجرز بهترین هست از نظر سرویس و آنتن دهی ، اما خیلی گرون هست.
من به تازه واردین ، چتر رو پیشنهاد میکنم

paniz said:

راجرز بهترین هست از نظر سرویس و آنتن دهی ، اما خیلی گرون هست.
من به تازه واردین ، چتر رو پیشنهاد میکنم

مگه مشکل آنتن دهی داریم اونجا ؟
اینترنت چی ؟

سلام به حامدم من پیام دادم بیاد[

kmahyar said:

مگه مشکل آنتن دهی داریم اونجا ؟
اینترنت چی ؟

آره ، سرویس های موبایل درپیتی و ارزون هم هست.
اینترنت ، تلفن و تلویزیون منزل را در بی سی میتونید از "شا" یا تلاس بگیرید

سلام به همه دوستان عزیزم

از اظهار لطف همگی که بدلیل تصمیم ناگهانیم به عدم فعالیت در انجمنی که مدیریتش با اعتقادات من منافات بنیادین داشت، بی پاسخ موند تشکر و عذرخواهی می کنم. خوشحالم که حرکت کنونی شما تایید کننده رفتار اون زمان من هست، هر چند اون رفتار چیپ به نظر رسیده باشه.
امیدوارم با احترام بیشتر به همدیگه در کنار حمایتهای جناب امیر که از روزهای ابتدایی متقاضی مهاجرت شدنم وبلاگشون از اولین رفرنسهام بوده، این جمع غیر از دوستی و آرامش دست آوردی نداشته باشه.

Pani85 said:
ایوان خان چی شد؟ شما هم شهید شدین؟ :D

نه هنوز :)
جالبه من رو هنوز منع کاربری نکردن
اگه زیاد به پر و پام بپیچن میشینم براشون دست به قلم میشم مثل جان کوچولو​

Ghazalllll said:
سلام به همه دوستان عزیزم

از اظهار لطف همگی که بدلیل تصمیم ناگهانیم به عدم فعالیت در انجمنی که مدیریتش با اعتقادات من منافات بنیادین داشت، بی پاسخ موند تشکر و عذرخواهی می کنم. خوشحالم که حرکت کنونی شما تایید کننده رفتار اون زمان من هست، هر چند اون رفتار چیپ به نظر رسیده باشه.
امیدوارم با احترام بیشتر به همدیگه در کنار حمایتهای جناب امیر که از روزهای ابتدایی متقاضی مهاجرت شدنم وبلاگشون از اولین رفرنسهام بوده، این جمع غیر از دوستی و آرامش دست آوردی نداشته باشه.

Welcome back

Ghazalllll said:
سلام به همه دوستان عزیزم

خیلی خوش آمدی غزال عزیز. خوشحالم که اینجا میبینمت

paniz said:

آره ، سرویس های موبایل درپیتی و ارزون هم هست.
اینترنت ، تلفن و تلویزیون منزل را در بی سی میتونید از "شا" یا تلاس بگیرید

ادرس سایتاشو بی زحمت بده ، سرچ میکنم چیزای خنده دار میاد

Ghazalllll said:
سلام به همه دوستان عزیزم

سلام و خوش آمدین

غزال جان اگه شما بار اولتونه از اون فروم اومدین بیرون شاید بعضی از ماها تجربه چندین باره داریم
هر بار هم با تغییراتی در مدیریت و سیاستهاشون امید به بهبود داریم که متاسفانه اینطور نمیشه
نه تنها در نحوه مدیریت بهبود حاصل نمیشه بلکه روز به روز در نحوه برخورد اعضا هم مشکلات جدی ظاهر میشه
اگه اومدن از اون فروم و ادامه ندادن فعالیت کار چیپی باشه که خودم 2 سال پیش این عمل چیپ رو انجام دادم ::)