paniz said:برای رضا پیغام گذاشتم که بیاد اینجا. تقریبا الان همه میدونند که شما ها کجا هستید. هر کی دوست داشت میاد.
منم ندیده بودم که بچه ها اینجا هستند شانسی اومدمfarhadjoon said:من خودم هم پیغام گذاشتم زود حذف می شه ولی توروخدا هر کی می تونه بزاره تو ساعتهای مختلف
Pani85 said:درسته. ضمن اینکه تو وبلاگ شما و تیتی جان هم خبرش درج شده
من همون اول برای خیلی ها لینک اینجا رو فرستادم
بقیه اش دیگه میل خود افراده
ما که دوست داریم و باعث افتخارمونه دوستان خوبمون اینجا هم باشن
paniz said:اگر بخواهید می تونم اعلام رسمی هم بکنم.
titi_lotfi said:من که رسما اعلام کردم. فقط جوری نشه که براتون بد بشه. مثلا من تو وبلاگ محبوبه که خواننده زیادی داره نوشتم که برای پیگیری اخبار مهاجرت میتونید به این ادرس برید
paniz said:بد مثلا چی؟؟!!!! تیتی جان ، من مرد رزم هستم ، نه مرد بزم !!! چکار میخواهند بکنند؟
paniz said:بد مثلا چی؟؟!!!! تیتی جان ، من مرد رزم هستم ، نه مرد بزم !!! چکار میخواهند بکنند؟
titi_lotfi said:باور کنید من بعضی وقتها فکر میکنم این فروم اپلای ابرود از یه جای دیگه مدیریت میشه. مگه میشه افراد تحصیل کرده و مهاجر چنین مدیریتی داشته باشند!
پيمان جان جدول كه داريم همون كه قابل ادبت هم هست.يعنى با اون ديگه نميشه كار كرد؟Peymanrs said:
یک خبر خوب غیر مهاجرتی اینه که
بالاخره غزال جان که خیلی به گردن من یکی حق داره و همتون هم خوب می شناسیدش و همچنین مهدی عزیز رو به فروم دعوت کردم
و خوشحالم که حداقل احترامی دارم که فعلا دوستان به من «نه» نمی گن
از پانی عزیز هم که این خونه رو ساخت تشکر می کنم (راستی پانی از کلمه صاحب خونه بدش می یاد ) خیلی خوشحالم که جو این فروم واقعا دوستانه است و از دعواهای روزانه اپلای اینجا خبری نیست
امیدوارم هممون با کمی صبر و تحمل بتونیم توی این فضای مجازی با هم تبادل اطلاعات کنیم و به امید خدا توی کانادا هم بتونیم به هم کمک کنیم
.
ولی عجب فرومی شده ها: امیر، پانی، مهیار، غزال، مهدی، لیدا، وحید، نادر، رخساره، آرام، هلن، صادق، رامین، تی تی، بابک، حسین، ونوس، یوتاب، مهیستا، ایوان، چمپیونکینگ، سعید، نینا، کسری و.... همه هستند از همه مهمتر هم خودمم که هستم . موبی آرمین و حامد هم بیان دیگه می شه پرفکتتر
:-\ببخشید اگه کسی رو یادم رفته
راستی باید یک فکر هم به حال جدول بکنیم، چون بعد از شروع مدیکالها خیلی بهش نیاز خواهیم داشت