farhadjoon
Star Member
- Jul 17, 2012
- 12
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw
- NOC Code......
- 0711
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 14-04-2010
- AOR Received.
- 28-06-2010
- File Transfer...
- 03-02-2012
از من که هنوز یک هفته مونده ولی فکر کنم میشه مادام العمر :-\titi_lotfi said:خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
babakbit said:
پیمان جان یعنی همیشه باید فونت رو عوض کرد نمیشه دیفالتش رو تغییر داد ؟ راستی اطلاعات رو چطوری میشه تغییر داد ؟
titi_lotfi said:خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
Ahora said:پس آماده بشم باز برم پیش همون هندی ها ;D
babakbit said:فرهاد جان شما بالاخره مدیکالت اومد ؟ اینقد شوخی که ..... نمیدونم والا
Ahora said:آره راست می گی
اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدمkmahyar said:
تو تبعیدی وحید جان به بورکینافاسو ، هند چیه دلت خوشه
شانس بیاری نبریمت الکاتراز، تازه اونور هم توی حبس بودی
shamloo said:وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا
ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم
منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جانshamloo said:وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا
ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم
titi_lotfi said:شما کی هستین؟ اسمتون رو عوض کردین؟
Ahora said:اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدم
این رو خوب اومدی
الان گوانتانامو رو بورسه
سفارش من رو بکن مهیار انفرادی نندازن منو ;D
Ahora said:منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جان
utab said:مهیار عزیز این هم یکی از روزهای بیاد ماندنی برای من و دوستان خواهد بود
مبارکه
قدم ما هم تو این فروم خوب بود، دیروز آمدیم و امروز پاس ریکوئست شدی... مهیار زودتر دعوتمان میکردی تا همه خوشحال شویم
باز هم تبریک