farhadjoon
Star Member
- Jul 17, 2012
- 12
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw
- NOC Code......
- 0711
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 14-04-2010
- AOR Received.
- 28-06-2010
- File Transfer...
- 03-02-2012
از من که هنوز یک هفته مونده ولی فکر کنم میشه مادام العمر :-\titi_lotfi said:خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
babakbit said:
پیمان جان یعنی همیشه باید فونت رو عوض کرد نمیشه دیفالتش رو تغییر داد ؟ راستی اطلاعات رو چطوری میشه تغییر داد ؟
titi_lotfi said:خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
Ahora said:پس آماده بشم باز برم پیش همون هندی ها ;D
babakbit said:فرهاد جان شما بالاخره مدیکالت اومد ؟ اینقد شوخی که ..... نمیدونم والا
Ahora said:آره راست می گی![]()
اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدمkmahyar said:
تو تبعیدی وحید جان به بورکینافاسو ، هند چیه دلت خوشه
شانس بیاری نبریمت الکاتراز، تازه اونور هم توی حبس بودی
shamloo said:وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا
![]()
![]()
ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم
![]()
![]()
منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جانshamloo said:وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا
![]()
![]()
ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم
![]()
![]()
titi_lotfi said:شما کی هستین؟ اسمتون رو عوض کردین؟
Ahora said:اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدم
این رو خوب اومدی
الان گوانتانامو رو بورسه
سفارش من رو بکن مهیار انفرادی نندازن منو ;D
Ahora said:منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جان
utab said:مهیار عزیز این هم یکی از روزهای بیاد ماندنی برای من و دوستان خواهد بود
مبارکه
قدم ما هم تو این فروم خوب بود، دیروز آمدیم و امروز پاس ریکوئست شدی... مهیار زودتر دعوتمان میکردی تا همه خوشحال شویم
باز هم تبریک