سلام به همه دوستا ن مخصوصا مهيار عزيز
اين پيغامي كه گذاشتي رو من توي اپلاي ابرود گذاشتم
البته كامل نذاشتي و من الان كاملشو ميزارم
البته در رابطه با عزل وكيل پاني عزيز زحمت اصليشو كشيد كه جا داره اينجا بازم ازش تشكر و قدر داني كنم
اينم متن كامل براي استفتده دوستان

اي كساني كه وكيل داشتيد و به وكيل پول داديد اصلا ناراحت نباشيد و هيچ وقت براي پشيماني دير نيست (البته اگر تمام پولو پرداخت نكرديد)
بنده هم يك زماني يكي از شما بودم و هر كس هم درباره وكيل (ببخشيد مشاور) حرف ميزد حالم گرفته ميشد ولي با يك حركت انتحاري لكه ننگ مشاور را از پرونده خود پاك كردم و بسيار جالب بود كه
فكر كنم بعد از اين عمليات انتحاري آفيسر بنده كلي حال كرد و در عرض 2 هفته مديكال را به همراه آپديت و لندينگ في بابت كادوي حذف مشاور مرحمت فرمودند.
حتي اين خبر به آنطرفتر بلاد كفر برادران آمريكايي هم رسيد و براي تشكر از اينجانب يك عدد گرين كارت ناز (برنده لاتاري 2013 ) تقديم اينجانب كردند تا درس عبرتي باشد براي سايرين.
مشاور بنده هم كه معرف حضور همگي هست وقتي كه بحث شكايت رو پيش كشيد و به من ايميل زد اينجانب به علت حضور خانواده در نزديكي خود فقط در درون دلم چند حرف به جا نثار ايشان كردم و نه شكايتي كردم و نه چيزي و خيلي جالبه كه الان با اينكه ايشان اسم بنده رو هم جز اسم كساني كه قبول شدند آورده با اينكه من هيچ شكايتي كه نكرده بودم هيچ حتي ايشان را عزل فرموده بودم.
همگي خوش باشيد