بابا چرا اینجوری شد ؟
من به پست پیمان عزیز پاسخ دادم رفت واسه مهیار
این هم از عجایب مهاجرته ....
kmahyar said:
ممنون پیمان جان
ولی طبق گفته امیر جان صدور مدیکال سهمیه بندی نداره ...! اگر سهمیه بندی باشه که واقعا جای تاسف داره
در هر صورت یک جای کارش لنگی داره ، اگر باشه با این حجم و کندی کارشون 2013 تمام نخواهد شد
ramin_320 said:
پیمان جان ممنون که همیشه ما رو به یاد داری
امیدوارم هرچه زودتر خبرهای خوش برای شما و همه دوستان بیاد چه این فروم چه خارج از اون
ولی جداً برای من هم عجیبه که دارن چیکار میکنن ؟ یعنی قرار نیست ویزا بدن ؟ چرا مدیکال رو متوقف کردن ؟
آخه بررسی قوانین جدید و برنامه ریزی برای پذیرش با روش جدید یا هر کار دیگه ای که میخوان بکنن، مگه توسط همه آفیسرها انجام میشه ؟ مطمئناً افراد دیگه ای این کارا رو انجام میدن. پس آفیسر ها حد اقل باید یه خروجی داشته باشن ! مگر اینکه به هر دلیلی فعلاً میخوان بدون سر و صدا کار کنن . حالا صداش کی در میاد خدا میدونه .
فقط امیدوارم صدای خوبی باشه تا همه رو به وجد بیاره
Peymanrs said:
ببین مهیار جان من مطمئنم تا 2013 باید همه فرایندهامون تموم بشه (باید) رو به این دلیل می گم که اولا توی زمان بندی اخیرشون روش تاکید داشتن (مثل قضیه بررسی تا جولای) که بهش عمل کردند دوما اگه تا پایان 2013 بخوان کار ما رو تموم نکن که باز هم نمی تونند به برنامه هاشون برسند. واقعا روند انتقال و بررسی پرونده ها در 2012 شگفت انگیز و عالی بود
من مطمئنم روند اخیرشون رو متوقف نخواهند کرد
البته سهمیه بندی مدیکال می تونه خبر خوبی هم باشه، چون فکر کنم از تاریخ صدور مدیکال یکسال وقت برای لندینگ داریم و بهتره بی خودی مدیکال ندن بعد کلی نگرمون دارند
ramin_320 said:
بابا چرا اینجوری شد ؟
من به پست پیمان عزیز پاسخ دادم رفت واسه مهیار
این هم از عجایب مهاجرته ....
به نظر من کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن از سهمیه امسال ویزا میگیرن و افرادی که از این به بعد مدیکال بگیرن میرن برای سال بعد چون اگه کسی الن ویزا بگیره یعنی 5 ماه تا آخر سال فرصت هست. یک ماه که فرصت برای انجام و فرستادن مدیکال است و میمونه 4 ماه که بررسی سکیوریتی زمان میبره تازه اگه پاس ریکوئست هم بشه یک ماه یا بیشتر طول میکشه ویزاش صادر بشه . پس شکمتون رو صابون نزنین همه ماها که هنو مدیکال نگرفتیم میریم برای سال بعدPeymanrs said:
ببین مهیار جان من مطمئنم تا 2013 باید همه فرایندهامون تموم بشه (باید) رو به این دلیل می گم که اولا توی زمان بندی اخیرشون روش تاکید داشتن (مثل قضیه بررسی تا جولای) که بهش عمل کردند دوما اگه تا پایان 2013 بخوان کار ما رو تموم نکن که باز هم نمی تونند به برنامه هاشون برسند. واقعا روند انتقال و بررسی پرونده ها در 2012 شگفت انگیز و عالی بود
من مطمئنم روند اخیرشون رو متوقف نخواهند کرد
البته سهمیه بندی مدیکال می تونه خبر خوبی هم باشه، چون فکر کنم از تاریخ صدور مدیکال یکسال وقت برای لندینگ داریم و بهتره بی خودی مدیکال ندن بعد کلی نگرمون دارند
sadegh-gh said:به نظر من کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن از سهمیه امسال ویزا میگیرن و افرادی که از این به بعد مدیکال بگیرن میرن برای سال بعد چون اگه کسی الن ویزا بگیره یعنی 5 ماه تا آخر سال فرصت هست. یک ماه که فرصت برای انجام و فرستادن مدیکال است و میمونه 4 ماه که بررسی سکیوریتی زمان میبره تازه اگه پاس ریکوئست هم بشه یک ماه یا بیشتر طول میکشه ویزاش صادر بشه . پس شکمتون رو صابون نزنین همه ماها که هنو مدیکال نگرفتیم میریم برای سال بعد
Pani85 said:
صادق خان جسارتا من در جریان یه نوع کتگوری هستم که به اکثریت قریب به اتفاقشون
حدود 1 ماه بعد از مدیکال ویزا دادن
این جریانات طول کشیدن سکوریتی چک و غیره بیشتر بهانه ای دست ویزا آفیسه برای برقراری تعادل
حالا پارامترهای این تعدل توزیع چیه فقط خودشون میدونن و خداشون!!
atiyasi said:واقعا این فروم چیز دیگریست ادم میاد اینجا ارامش همه جا پر و همه چقدر قشنگ تبادل اطلاعات می کنن به چه استدلالهای خوبی
Pani85 said:
صادق خان جسارتا من در جریان یه نوع کتگوری هستم که به اکثریت قریب به اتفاقشون
حدود 1 ماه بعد از مدیکال ویزا دادن
این جریانات طول کشیدن سکوریتی چک و غیره بیشتر بهانه ای دست ویزا آفیسه برای برقراری تعادل
حالا پارامترهای این توزیع و تعادل چیه فقط خودشون میدونن و خداشون!!
ضمن اینکه این وزیر و اداره اش علاقه شدید به شو آف دارن و ممکنه این تعداد مدیکال هم یه نوعی از همون باشه
تا وقتی به قول دوستان خروجی مناسب نداشته باشیم معلوم نیست حتی با این تعداد مدیکالی هم میخوان چی کار کنن
sadegh-gh said:به نظر من کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن از سهمیه امسال ویزا میگیرن و افرادی که از این به بعد مدیکال بگیرن میرن برای سال بعد چون اگه کسی الن ویزا بگیره یعنی 5 ماه تا آخر سال فرصت هست. یک ماه که فرصت برای انجام و فرستادن مدیکال است و میمونه 4 ماه که بررسی سکیوریتی زمان میبره تازه اگه پاس ریکوئست هم بشه یک ماه یا بیشتر طول میکشه ویزاش صادر بشه . پس شکمتون رو صابون نزنین همه ماها که هنو مدیکال نگرفتیم میریم برای سال بعد
مهیار جان بنده اینو میدونم منظورم از سال بعد ویزا بود نه مدیکال. بعد اصلا بحث زمان باطل شدن مدیکال نیست زمان اومدن پاس ریکوئسته. چون پیمان گفت که تا آخر سال پاس ریکوئست میشیم من گفتم بعیده وگرنه اونقد اطلاعات دارم که تاریخ انقای مدیکا 1 سال از زمان شروعه برادر ;Dkmahyar said:
ویزای مهاجرت از تاریخ صدور مدیکال به مدت یکسال هست نه از تاریخ شروع سال میلادی
championking said:سلام به همه دوستا ن مخصوصا مهيار عزيز
اين پيغامي كه گذاشتي رو من توي اپلاي ابرود گذاشتم
البته كامل نذاشتي و من الان كاملشو ميزارم
البته در رابطه با عزل وكيل پاني عزيز زحمت اصليشو كشيد كه جا داره اينجا بازم ازش تشكر و قدر داني كنم
اينم متن كامل براي استفتده دوستان
اي كساني كه وكيل داشتيد و به وكيل پول داديد اصلا ناراحت نباشيد و هيچ وقت براي پشيماني دير نيست (البته اگر تمام پولو پرداخت نكرديد)
بنده هم يك زماني يكي از شما بودم و هر كس هم درباره وكيل (ببخشيد مشاور) حرف ميزد حالم گرفته ميشد ولي با يك حركت انتحاري لكه ننگ مشاور را از پرونده خود پاك كردم و بسيار جالب بود كه
فكر كنم بعد از اين عمليات انتحاري آفيسر بنده كلي حال كرد و در عرض 2 هفته مديكال را به همراه آپديت و لندينگ في بابت كادوي حذف مشاور مرحمت فرمودند.
حتي اين خبر به آنطرفتر بلاد كفر برادران آمريكايي هم رسيد و براي تشكر از اينجانب يك عدد گرين كارت ناز (برنده لاتاري 2013 ) تقديم اينجانب كردند تا درس عبرتي باشد براي سايرين.
مشاور بنده هم كه معرف حضور همگي هست وقتي كه بحث شكايت رو پيش كشيد و به من ايميل زد اينجانب به علت حضور خانواده در نزديكي خود فقط در درون دلم چند حرف به جا نثار ايشان كردم و نه شكايتي كردم و نه چيزي و خيلي جالبه كه الان با اينكه ايشان اسم بنده رو هم جز اسم كساني كه قبول شدند آورده با اينكه من هيچ شكايتي كه نكرده بودم هيچ حتي ايشان را عزل فرموده بودم.
همگي خوش باشيد