+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
sadegh-gh said:
بله منم منظورم همین بود. ولی 3000 تا خیلی کمه نگرانش نباش 2 ماهه می تونن تمومش کنن. بعد هم با توجه بهاینکه اکثر بک گراند چکها انجام شده طبق برنامه خودشون می تونن هر تعداد که میخوان مدیکال بدن و البته من هنوز به این وزیر اعتماد ندارم کاراش مشخص نیست ولی با توجه به اینکه لندن داره پاس ریکوئست میکنه تا چند وقت دیگه ورشو هم شروع میکنه. البته شاید هنوز مکانیزمی برای فرستادن ویزا ندارن برا همین دست نگه داشتن.

نگران نیستم (در واقعیت بسیار نگرانم) ولی قبول کنید هیچ کدوم بچه های قدیمی حتی خود شما به این سیستم که تا الان بهتون دروغ گفته نمی تونید اعتماد کنید ، این یک امر طبیعیه
... چی بگم از ویزا افیسها که فعلا لندن ، مانیل ، سنگاپور و دهلی خوب دارن ویزا میدن اونم به چه تاریخهایی جلوتر از ماها ولی ورشو هنوز
مکانیزم نمی خواد که مشکلشون الان اینه افیسر پاسپورت به غیر صاحب پاس نمیده ، فقط همینه
والی بقیه کارها رو پستها انجام میدن فعلا گیر افیسر هستیم

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
kmahyar said:
ویزا افیس مانیل و سنگاپور هم که بیشترین فعالیت رو در گروه فیلیپینی ها دارن خیلی فعال هستن
جالبه که بیشترین نقش رو ویزا افیسها دارن ، پس بخشنامه ی دیگه ای در میون نیست که اینها هم دارن با سرعت باد میرن جلو

http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/filipinos-applying-for-fsw-page-t14614.9930.html

امیر جان علتشو می دونی چرا ویزا افیسها تقاوت در نحوه عملکردشون خیلی بالاست ؟
به یک مقدار منطقی نیست که قابل چشم پوشی باشه
همیشه همینجور بوده. یک زمانی بافالو حرف اول رو میزد. بعد از اون لندن بود. ۲ سال پیش لندن افتضاح شد و بافالو هم همینطور. ویزا آفیس لندن ۴ برابر سفارت کانادا تو تهران وسعت داره. تازه خود سفارت جای دیگه ای هست !!! خب قطعا پرسنل بیشتری دارند و ...

sadegh-gh

Full Member
Jun 27, 2012
36
8
Iran - Mashad
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
19-04-2010
Doc's Request.
20-10-2010
AOR Received.
10-11-2010
من فکر می کنم دلیل کند شدن مدیکالها تعیین تکلیف قبل 2008 یها باشه . چون بالاخره باید ریفاند بشن . ممکنه این وضعیت 1 ماه طول بکشه. البته نظر منه.

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
sadegh-gh said:
من فکر می کنم دلیل کند شدن مدیکالها تعیین تکلیف قبل 2008 یها باشه . چون بالاخره باید ریفاند بشن . ممکنه این وضعیت 1 ماه طول بکشه. البته نظر منه.

البته ، هنوز حکم رسمی و تایید ریفاند رو ندادند . درضمن من فکر می کنم چون خود مرکز می تونه مکاتبات رو انجام بده وقتی همه چی الکترونیکی هستش دیگه ویزا افیس زیاد درگیر نخواهد شد
چون یک نامه کلی تهیه می کنند که در اون فقط مشخصات و شماره رسید پرداخت پول متفاوت هست
... بیشتر الان بنظر من دنبال سهمیه هستند و راه حل برای پاسپروت ریکوئست ، چون اگه مدیکال بدن صف پاسپورت ریکوئست زیاد میشه و عواقبش

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
sadegh-gh said:
البته منم دیروز که با یکی از بچه های فروم صحبت داشتم همینو گفتم. منم احساس میکنم دارن تکلیف اونها و شاید؟! دادگاهی ها رو مشخص میکنن چون بالاخره از طرف قاضی براشون ددلاین و فورسی تعیین کردن
منم احتمال میدم تا چند وقت دیگه خبراش درمیاد و میشه فهمید این مدت در چه حالی بودن!

از دید شخصی من بعیده به خاطر محدودیت ویزا ارسال مدیکالو متوقف کنن چون هم اعتبارشو بیشتر کردن و هم مسلما میخوریم به ظرفیت سال بعد دیگه!!

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
kmahyar said:
البته ، هنوز حکم رسمی و تایید ریفاند رو ندادند . درضمن من فکر می کنم چون خود مرکز می تونه مکاتبات رو انجام بده وقتی همه چی الکترونیکی هستش دیگه ویزا افیس زیاد درگیر نخواهد شد
چون یک نامه کلی تهیه می کنند که در اون فقط مشخصات و شماره رسید پرداخت پول متفاوت هست
... بیشتر الان بنظر من دنبال سهمیه هستند و راه حل برای پاسپروت ریکوئست ، چون اگه مدیکال بدن صف پاسپورت ریکوئست زیاد میشه و عواقبش
شما تا حالا اینها رو نشناختین چقدر فیس فیسی و کم هوشن!؟
لاک پشتی حرکت میکنن ::)

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
Pani85 said:
البته منم دیروز که با یکی از بچه های فروم صحبت داشتم همینو گفتم. منم احساس میکنم دارن تکلیف اونها و شاید؟! دادگاهی ها رو مشخص میکنن چون بالاخره از طرف قاضی براشون ددلاین و فورسی تعیین کردن
منم احتمال میدم تا چند وقت دیگه خبراش درمیاد و میشه فهمید این مدت در چه حالی بودن!

از دید شخصی من بعیده به خاطر محدودیت ویزا ارسال مدیکالو متوقف کنن چون هم اعتبارشو بیشتر کردن و هم مسلما میخوریم به ظرفیت سال بعد دیگه!!

من سایت وکیلهای کانادایی رو مطالعه کردم ، وکیل نه مشاور مهاجرتی
طبق قانونشون نمی تونن طبق حکم صادره ، انجام امور محوله رو به تاخیر بندازن و چون یکی از مواردی که قاضی بهش اشاره کرده همینه دیگه روش مانوری نمی دن
البته یادمون باشه که همشون پشت هم هستن در ظاهر کار ماهارو انجام میدن ، این یک سیاست هستش

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
Pani85 said:
شما تا حالا اینها رو نشناختین چقدر فیس فیسی و کم هوشن!؟
لاک پشتی حرکت میکنن ::)

در مورد هوش نگین که بی هوشن
فیس فیسی هم که اگر لاک پشت بود ظرف 3 سال پرونده ها رو بسته بود ، بجای افیسر باید گروه لاک پشتها رو بزارن
;D

atiyasi

Star Member
Jul 9, 2012
52
2
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
10.3.2009
Doc's Request.
12.5.2009
AOR Received.
28.5.2009
File Transfer...
1.12.2011
Med's Request
10.4.2012
Med's Done....
17.4.2012
Passport Req..
Waiting
سلام اقا مهیار
من دنبالتون می گشتم ،یکی از بچه های اونجا گفت که میاین اینجا مثل اینکه دیگه فروم نمیرید
میشه ایمیلتون رو به من بدید یک کاری باهاتون دارم

ممنونم

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
atiyasi said:
سلام اقا مهیار
من دنبالتون می گشتم ،یکی از بچه های اونجا گفت که میاین اینجا مثل اینکه دیگه فروم نمیرید
میشه ایمیلتون رو به من بدید یک کاری باهاتون دارم

ممنونم

... سلام خانم
اینجا هم فروم هستش که محاسن بسیار بیشتر و بهتری داره ، من با خودم عهد کردم هرگز در اون فروم فعالیت نداشته باشم که هیچ ، سر هم نزنم
kmahyar@gmail.com

sadegh-gh

Full Member
Jun 27, 2012
36
8
Iran - Mashad
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
19-04-2010
Doc's Request.
20-10-2010
AOR Received.
10-11-2010
kmahyar said:
تو سایت کنپارس متن خبر دستور ابلاغ اومده لینک هم داره که من نمیتونم بدم چون هنوز بچه ام تو این فروم :) :D ;D

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
خیلی جالب بود
قابل توجه ریجکتی های آنکارا و شایدم ورشو:

http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/pakistan-application-forum-t19839.0.html;msg1592602#msg1592602

Don't give up...

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
با سلام به همه دوستان قدیمی و جدید
خبر جدید نحوه ریجکت کردن و بازپس دادن اپلیکیشن فی گروه قبل از فوریه 2008 ها که به سیمپلیفادها معروفن بسیار مهم بنظر می رسه
مهمترین نکته ای که در متن بود در رابطه با اونهایی بوده که تصمیم قطعی در خصوص پروندشون گرفته شده که اینطوری اعلام کردن:
a selection decision was entered into the processing system (“SELDEC” in the Computer-Assisted Immigration Processing System (CAIPS) or “Eligibility – Passed” / “Eligibility – Failed” in the Global Case Management System (GCMS));​
و گفته شده که این دسته حذف نمی شند، در نتیجه:
1- ماها که اکثر سلدکمون مساوی 1 بوده از خطر حذف به احتمال بسیار زیاد گذشتیم
2- طبق نظر دادگاه و این خبر نمی تونن افرادی رو که این پراسس شدن رو به راحتی حذف کنند
3- نکته جالب این بوده که گفته اونهایی که ازشون مدرک اضافی خواسته شده و حتی ارسال هم کردند جزو حذفی ها خواهند بود و معیارشون فقط این پراسس بودنه
additional documentation had been requested from the applicant but has not been received, or a selection interview is pending;
additional documents were received that could have served to make a selection decision, but the selection decision has not been entered in the processing system or documented as described above. For instance, receipt of an Arranged Employment Opinion (AEO) or a response to an officer's request for additional information prior to March 29, 2012.​
به طور کل خبر خیلی مثبتیه و به همه کسانی که سلدکشون یک هست (همون این پراسس واقعی) تبریک می گم و امیدوارم روند صدور مدیکال دوباره شروع بشه و با سرعت ادامه پیدا کنه​

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
Peymanrs said:
با سلام به همه دوستان قدیمی و جدید
خبر جدید نحوه ریجکت کردن و بازپس دادن اپلیکیشن فی گروه قبل از فوریه 2008 ها که به سیمپلیفادها معروفن بسیار مهم بنظر می رسه
مهمترین نکته ای که در متن بود در رابطه با اونهایی بوده که تصمیم قطعی پروندشون گرفته شده که باینطوری اعلام کردن:
a selection decision was entered into the processing system (“SELDEC” in the Computer-Assisted Immigration Processing System (CAIPS) or “Eligibility – Passed” / “Eligibility – Failed” in the Global Case Management System (GCMS));
و گفته شده که این دسته حذف نمی شند، در نتیجه:
1- ماها که اکثر سلدکمون مساوی 1 بوده از خطر حذف به احتمال بسیار زیاد گذشتیم
2- طبق نظر دادگاه و این خبر نمی تونن افرادی رئو که این پراسس شدن رو به راحتی حذف کنند
3- نکته جالب این بوده که گفته اونهایی که ازشون مدرک اضافی خواسته شده و حتی ارسال هم کردند جزو حذقفی ها خواهند بود و معیارشون فقط این پراسس بودنه
additional documentation had been requested from the applicant but has not been received, or a selection interview is pending;
additional documents were received that could have served to make a selection decision, but the selection decision has not been entered in the processing system or documented as described above. For instance, receipt of an Arranged Employment Opinion (AEO) or a response to an officer's request for additional information prior to March 29, 2012.
به طور کل خبر خیلی مثبتیه و به همه تبریک می گم و امیدوارم روند صدور مدیکال دوباره شروع بشه و با سرعات ادامه پیدا کنه

سلام آقا پیمان

خیلی خوشحال شدم اینجا دیدمتون.
البته اولین مثبت رو در تاپیک کیپس بهتون داده بودم ::)

امیدوارم همینطور باشه گرچه واقعا برای دوستان سیمپلیفایدمون خیلی ناراحت شدم
تصورشم وحشتناکه :(

به امید موفقیت همه دوستان در هر راهی که انتخاب میکنن​

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
ایرانتو: در تاريخ ۳۰ مارس ۲۰۱۲ وزير مهاجرت و شهروندي جيسن كني اعلام نمود كه درخواست متقاضياني را كه قبل از فوريه ۲۰۰۸ اقدام نموده اند را عودت خواهد نمود.

اين گروه از متقاضيان كه حدود ۳۰۰ هزار نفر اعلام شده اند ، همگي از گروه كارگران ماهر مي باشند.

قبل از تصويب بودجه در پارلمان كه بخشي از آن مربوط به عودت هزينه پرداختي متقاضيان ميباشد تعداد ۹۰۰ متقاضي كه تعدادي از آنان مربوط به قبل از فوريه ۲۰۰۸ بودند به دادگاه فدرال از طريق وكيل خود به دليل طولاني شدن پروسه مهاجرتي و آنچه آن را بي عدالتي ناميدند از وزير مهاجرت شكايت كردند و از دادگاه خواستند تا دولت را موظف نمايد درخواست مهاجرتي انها را در يك چارچوب زماني منطقي بررسي نمايد. دادگاه نيز راي را به نفع متقاضيان اعلام كرد و وزير را موظف نمود تا كار پرونده هاي متقاضيان را تا اكتبر ۲۰۱۲ نهايي كند.

وكيل شاكيان ميگويد اين راي دادگاه نهايي ميباشد و امكان فرجام خواهي نيز به وزير داده نشده است.

اين راي دادگاه ميتواند دولت را موظف نمايد تا احتمالا"بررسي پرونده هاي قبل از فوريه ۲۰۰۸ را تيز از سر بگيرد ، هرچند وزير همچنان بر حذف بك لاگ پافشاري ميكند.

راي دادگاه هنوز بارقه هاي اميدي را براي متقاضياني كه سالها در انتظار هستند به همراه دارد.

http://iranto.ca/Fa/index.php?option=com_content&view=article&id=14248:1391-04-19-16-19-23&catid=63:immigration-study-news&Itemid=146