sa mon said:خبر شیرینی الان اومد رو خروجی خبرگزاری ها. ممنونم از دست اندرکاران این کار
ی و س ف ن د ر خ ا ن ی آ ز ا د ش د
+1sa mon said:خبر شیرینی الان اومد رو خروجی خبرگزاری ها. ممنونم از دست اندرکاران این کار
ی و س ف ن د ر خ ا ن ی آ ز ا د ش د
M.Farjam said:
تو که داری بدیهی ترین موضوع رو که دعواهای اینجاست رو انکار می کنی خب معلومه هر چیز دیگه ای رو هم که بخوای می تونی انکار کنی. فقط به طور مثال خود شما تا حالا چند بار سر دکتر با بقیه دعوا کردی. حالا بگذریم من یه چیزی راجب دکتر گفتم تموم شد رفت بنا به دلایلی نمی خوام بازش کنم. اصلا من دروغگو دکتر فرشته شما هم طرفدار دکتر
هیچ وقت بزرگترین اشتباه ایرانی ها رو نکن=هیچ وقت برای خودت بت درست نکن
منم پرچم سفید رو بالا میارم هر چند پایین هم نبود ولی ترجیح می دم از این به بعد خواننده باشم
به امید خبرهای خوب برای همه
farhadjoon said:باز این وحید شروع کرد
هرچی هیچی نمی گم
اونم هیچی نمی گه
Peymanrs said:
آرام کیست؟
آرام جان قبل از مولودی یه مدیحه سرایی دارم در خصوص یگانه احسن الخالقین 38 تایی ها
آرام کیست؟
احسن الخالقینی است که دارای ایهام است از یک طرف اسمش کامل است (آرام گلباغی) از یک طرف مخفیانه ترین وعجیبترین آواتار استفاده می کند
آرام کیست؟
هر روز صبحها اول از همه آن لاین می شه ساعت 6 به بعد هیچ اثری ازش نیست
آرام کیست؟
متاهل و در خدمت خانواده، اگه یک پست در آخر هفته یا روز تعطیل از آرام پیدا کردید جایزه دارید
آرام کیست؟
عجیبترین کیس دریافت مدیکال تاریخ !!!
آرام کیست؟
اول همه جزو نسوان طبقه بندیش می کردن بعد یکهو شد آقای آرام سربازی رفته
آرام کیست؟
تاکنون فقط دو بار در بحثهای شوخی شرکت کرده! یکبار سر آرایشگری هلن و یکبار هم امروز
آرام کیست؟
تنها کسیه که شونصد هزار تا پست گذاشته ولی با مدیرهای اپلای درگیر نشده
آرام کیست؟
اولین مرفه ونکور نشین
آرام کیست؟
اولین کسی که بزرگترین نظریه اقتصادی خرید ین ژاپن و یوان چین را بجای خرید دلار ارائه کرد
آرام کیست؟
مثبت دهنده و لایک دهنده بزرگ فرومهاست، فقط می یاد که لایک بده
آرام کیست؟
دو برادر مرفه بی درد در دو قطب کانادا داره، هر دو تاشون هم خوب پول خرج می کنند ماشااله
آرام کیست؟
تنها کسی است که نمی شه فهمید پایه شوخی هست یا نه؟!؟؟!؟
آرام کیست؟
می گن ریش پروفوسوری داره؟!! می گن چون توی عکس زیر یک کمی هست
آرام کیست؟
تنها کسی است که به این پست آرام کیست هم می تونه محل نذاره
آرام کیست؟
تنها کسی که برای اینه بدونم کیه به هر قیمتی شده می رم ونکور که ببینمش
آرام کیست؟
تا کنون فقط دوبار پست بیش از دو خط گذاشته که در این خصوص اوله، دومیش وحید هست
آرام کیست؟
اولین فارق التحصیل آی تی است که اعصاب کار کردن با این چند تا کد نوشتاری رو نداره
آرام کیست؟
چهار تا منفی داره!!!!!!!!! که توی این موضوع هم کارشناسها موندن آخه چجوری می شه به یک همچین مخلوقی منفی هم داد
آرام کیست؟
می گن خوشتیپه! یه چیزی تو مایه های مهیار! به هر حال آفیسرهای نسوان دهنشون آب افتاده
آرام کیست؟
می گن وقتی پروندش به سوریه رسید همه آفیسرهای نسوان سرش دعوا داشتند که آخر سر پروندش از سفارت دمشق به جیسون کنی رسید
آرام کیست؟
می گن توی ورشو هم دعواست، می گن آفیسرها آنکارا هم تا پرونده آرام نیاد حسین رو این پراسس نمی کنند
آرام کیست؟
بخدا اگه خودش هم بدونه
nikdel said:پس مولودی شروع شد حاجی
ولی شرمنده من هر چی سعی می کنم ریتمشو پیدا نمی کنم که دست بزنم ;D
Peymanrs said:
کی گفت این مولودی حالا!!! این مدیحه سرایی در خصوص آرام بود
مولودی امشب اگه بچه ها پایه بودند راه می اندازیم
ولی معلومه از اون پایه ها هستی که با هر سبکی آماده ای
همین الان به لیست هیئت اضافه شدی
فقط خانوم هستی یا آقا؟
Peymanrs said:
کی گفت این مولودی حالا!!! این مدیحه سرایی در خصوص آرام بود
مولودی امشب اگه بچه ها پایه بودند راه می اندازیم
ولی معلومه از اون پایه ها هستی که با هر سبکی آماده ای
همین الان به لیست هیئت اضافه شدی
فقط خانوم هستی یا آقا؟
sa mon said:شیطون ...نمیتونم امتیاز بدم . طلبت .... ....این مرد کلی هست . مرد و زن نداره . خیلی زنها هستن که از صد تا مرد محکم تر و قویترن
This is new to me and I'm not aware of that. Yes, I was talking about G2. What is the process of "shahrak azmayesh", what does it mean and how it helps to get a G driving license?Lidaaa said:سلام سعید خان
این که شما میگین برای گواهینامه
G2
هست درسته؟
چون برای
G
یا باید پروسه شهرک آزمایش رو رفت یا سفارت مرحومه ایران تو اتاوا تایید میکرد
farhadjoon said:من در کل طرفدار فرجام هستم
Peymanrs said:
آرام کیست؟
آرام جان قبل از مولودی یه مدیحه سرایی دارم در خصوص یگانه احسن الخالقین 38 تایی ها
آرام کیست؟
احسن الخالقینی است که دارای ایهام است از یک طرف اسمش کامل است (آرام گلباغی) از یک طرف مخفیانه ترین وعجیبترین آواتار استفاده می کند
آرام کیست؟
هر روز صبحها اول از همه آن لاین می شه ساعت 6 به بعد هیچ اثری ازش نیست
آرام کیست؟
متاهل و در خدمت خانواده، اگه یک پست در آخر هفته یا روز تعطیل از آرام پیدا کردید جایزه دارید
آرام کیست؟
عجیبترین کیس دریافت مدیکال تاریخ !!!
آرام کیست؟
اول همه جزو نسوان طبقه بندیش می کردن بعد یکهو شد آقای آرام سربازی رفته
آرام کیست؟
تاکنون فقط دو بار در بحثهای شوخی شرکت کرده! یکبار سر آرایشگری هلن و یکبار هم امروز
آرام کیست؟
تنها کسیه که شونصد هزار تا پست گذاشته ولی با مدیرهای اپلای درگیر نشده
آرام کیست؟
اولین مرفه ونکور نشین
آرام کیست؟
اولین کسی که بزرگترین نظریه اقتصادی خرید ین ژاپن و یوان چین را بجای خرید دلار ارائه کرد
آرام کیست؟
مثبت دهنده و لایک دهنده بزرگ فرومهاست، فقط می یاد که لایک بده
آرام کیست؟
دو برادر مرفه بی درد در دو قطب کانادا داره، هر دو تاشون هم خوب پول خرج می کنند ماشااله
آرام کیست؟
تنها کسی است که نمی شه فهمید پایه شوخی هست یا نه؟!؟؟!؟
آرام کیست؟
می گن ریش پروفوسوری داره؟!! می گن چون توی عکس زیر یک کمی هست
آرام کیست؟
تنها کسی است که به این پست آرام کیست هم می تونه محل نذاره
آرام کیست؟
تنها کسی که برای اینه بدونم کیه به هر قیمتی شده می رم ونکور که ببینمش
آرام کیست؟
تا کنون فقط دوبار پست بیش از دو خط گذاشته که در این خصوص اوله، دومیش وحید هست
آرام کیست؟
اولین فارق التحصیل آی تی است که اعصاب کار کردن با این چند تا کد نوشتاری رو نداره
آرام کیست؟
چهار تا منفی داره!!!!!!!!! که توی این موضوع هم کارشناسها موندن آخه چجوری می شه به یک همچین مخلوقی منفی هم داد
آرام کیست؟
می گن خوشتیپه! یه چیزی تو مایه های مهیار! به هر حال آفیسرهای نسوان دهنشون آب افتاده
آرام کیست؟
می گن وقتی پروندش به سوریه رسید همه آفیسرهای نسوان سرش دعوا داشتند که آخر سر پروندش از سفارت دمشق به جیسون کنی رسید
آرام کیست؟
می گن توی ورشو هم دعواست، می گن آفیسرها آنکارا هم تا پرونده آرام نیاد حسین رو این پراسس نمی کنند
آرام کیست؟
بخدا اگه خودش هم بدونه
saeedCan said:This is new to me and I'm not aware of that. Yes, I was talking about G2. What is the process of "shahrak azmayesh", what does it mean and how it helps to get a G driving license?
I would appreciate it very much for anybody's reply.