+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

Ahora

Hero Member
Aug 29, 2011
634
77
124
IRAN
Category........
Visa Office......
Vancouver
NOC Code......
1123
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
21-02-2017
M.Farjam said:

می دونم که دلار و دکتر مشکل اصلی نیست ولی قضیه دکتر صرفا به خاطر این شکایته الان مطرح شد. تا زمانیم که از این کشوری که واقعا ازش نا امید و خسته شدم نرم اون آدم قبلی نمی شم. شاید من از همه شماها شرایط زندگیم الان سخت تره که الان اینقدر بی طاقت شدم و با هر خبر بدی اینجوری بهم می ریزم. شما که نمی دونید پس آدم ها رو قضاوت نکنید. منظورم اصلا به شما نیست غزال جان
من با این خبر شکایت خیلی بهم ریخته ام کلا الان

عزیز دل برادر دست بردار دیگه
کی گفت دکتر خوبه ؟
کی گفت دکتر بده ؟
واسه خودت می بری و می دوزی
برو پست های آخر من رو بخون
بعضی ها دنبال خوراک جر و بحث هستند

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
ramin_320 said:

دوست عزیز
قبلاً هم عرض کردم متاسفانه دلاری وجود ندارد که بتوان بر روی کاهش قیمت آن تحلیل کرد.
یعنی دلار هست ولی در گاوصندوقها و تا زمانی که به چرخه خرید و فروش برنگردد تاثیری بر روی قیمت ندارد.
کسانی که توانائی مالی داشتند قبلاً خریداری کرده و قصد فروش هم ندارند.
شما هم اگر امکان خرید دارید تهیه کنید.
البته این نظر شخصی بنده است
نظر شما کاملا صحیح هست . پریروز هیچ صرافی ای دلار نمیفروخت . من هم اگه آشنا نداشتم نمیتونستم بخرم . من هر قیمتی باشه میخرم .

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
M.Farjam said:

من هم اولین بار بود که در مورد ایشون اظهار نظر کردم. من حتی وقتی که بحث سر ایشون داغ بود و یک عده ایشون رو می کوبیدند و یه عده هم مثل شما ایشون رو می پرستیدند با اینکه به قول شما خیلی مستدل حرف واسه زدن داشتم هیچ اظهار نظری نکردم و برای این کار دلایل شخصی خودم رو داشتم. شما اگه موکل ایشون هستید به اندازه یک موکل از ایشون شناخت دارید ولی شناخت من از ایشون خیلی خیلی نزدیک تر از این حرفهاست. من نگفتم دروغ می گه گفتم کارهای مثبتش رو بزرگ نمایی می کنه و خرابکاری هاش که شماها ازش خبر ندارید رو پنهان می کنه. واسه وحید هم هیچ کار بزرگی نکرده من می دونستم با یه ایمیل ساده می شه مشکلش رو حل کرد
من تو نوشته هام نشانه ای از پرستیدن ندیدم ! گفتم دروغی نشنیدم . ای کاش دوستانی مثل شما که دلایل خوبی از خرابکاری های ایشون داشتین به ما میگفتین تا ما هم روشن بشیم . به هر حال به نوعی سرنوشت زندگیمون رو دادیم دست این افراد

M.Farjam

Star Member
Jul 10, 2012
162
29
Visa Office......
Warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
Ahora said:

عزیز دل برادر دست بردار دیگه
کی گفت دکتر خوبه ؟
کی گفت دکتر بده ؟
واسه خودت می بری و می دوزی
برو پست های آخر من رو بخون
بعضی ها دنبال خوراک جر و بحث هستند

ای بابا شما ها چرا اینجوری هستید اصلا من دیگه حرف نمی زنم. من کی خوراک جرو بحث بودم یه ماهه هی دارین تو فروم دعوا می کنین من اصلا اومدم چیزی بگم. شما گفتی هر کی رو من خواستم بزرگ کنم شما قبلا بزرگش کرده بودی منم واست توضیح دادم که چرا اون حرف رو زدم الانم داشتم با غزال صحبت می کردم منظورم هم اصلا به شما نبود. من از صبح با این خبرهای بد بسته شدن سفارت و مدیکالای بدون نوبت و قضیه شکایت کلا داغونم اومدم اینجا خیر سرم دلداریم بدین نمک پاشیدین به زخمم از اون ور حسین نمی دونم چی شد که پرید به من از این ور شما می گی پایه جرو بحث بابا آدم رو به گریه می اندازین. من هر چی می گم بد برداشت می کنین بعد می گین به خانوما زود بر می خوره شما که از صد تا خانوم بدترین. اصلا مثل اینکه من حرف زدن بلد نیستم هر چی می گم یهو یه چیزی از توش در میاد که اصلا منظور من نبوده. برم بهتره عطای فرومتون رو به لقاش بخشیدم. برین خوش باشین امیدوارم همتون مدیکال و پاس ریکوئست بشین

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
M.Farjam said:

آخه یه ماهی و اندی می شد که هیچ کامنتی نذاشته بودم حرفام تو دلم مونده بود الانم سر این قضیه شکایت شکه ام. چون به دکتر خندیدم اگه الان شکایته جواب بده بد جوری پیشش ضایع می شم. خلاصه خدا به خیر کنه. مدیکاله بیاد رفع زحمت می کنم می رم اگه پاس ریکوئستم دیر شد بر می گردم دوباره غر می زنم و منفی بافی میکنم. مثل اینکه دوستان اینجا یه جورایی دوست دارن سر به تنم نباشه قول می دم اگه رفتیم اونور و همدیگرو دیدیم نظرتون راجب من عوض می شه این منفی گرایی و غرغرو بودن بلایی که مهاجرت سر من آورده. نمی ذاره خوشبین باشم دوستان هم که ظاهرا فقط نظرات مثبت رو دوست دارن و فقط آدمای مثبت اینجا محبوب هستند
مثبت بودن خوبه ....اما واقع گرا بودن خیلی بهتره ....شما از غر زدن مطمئنا حریف من نمیشی :) پیمان که من رو رسوای عالم کرده . اما من فقط دنبال دلیل میگردم . همه اشکال دارن . من هم هرگز نمیگم یکی ایده آل هست . من فقط میگم مثلا تا حالا از فلانی دروغ نشنیدم . این دلیل نمیشه که فلانی اصلا دروغ نمیگه ...من میتونم کاراکتر شما رو حدس بزنم . ظاهرا یه چیزی تو مایه های خود منی :) ....راستی من دارم رو انگلیسیم کار میکنما :)

Ahora

Hero Member
Aug 29, 2011
634
77
124
IRAN
Category........
Visa Office......
Vancouver
NOC Code......
1123
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
21-02-2017
M.Farjam said:

ای بابا شما ها چرا اینجوری هستید اصلا من دیگه حرف نمی زنم. من کی خوراک جرو بحث بودم یه ماهه هی دارین تو فروم دعوا می کنین من اصلا اومدم چیزی بگم. شما گفتی هر کی رو من خواستم بزرگ کنم شما قبلا بزرگش کرده بودی منم واست توضیح دادم که چرا اون حرف رو زدم الانم داشتم با غزال صحبت می کردم منظورم هم اصلا به شما نبود. من از صبح با این خبرهای بد بسته شدن سفارت و مدیکالای بدون نوبت و قضیه شکایت کلا داغونم اومدم اینجا خیر سرم دلداریم بدین نمک پاشیدین به زخمم از اون ور حسین نمی دونم چی شد که پرید به من از این ور شما می گی پایه جرو بحث بابا آدم رو به گریه می اندازین. من هر چی می گم بد برداشت می کنین بعد می گین به خانوما زود بر می خوره شما که از صد تا خانوم بدترین. اصلا مثل اینکه من حرف زدن بلد نیستم هر چی می گم یهو یه چیزی از توش در میاد که اصلا منظور من نبوده. برم بهتره عطای فرومتون رو به لقاش بخشیدم. برین خوش باشین امیدوارم همتون مدیکال و پاس ریکوئست بشین

بگین با کی دعوا کردیم؟؟؟؟
ببینید حرف باید منطق داشته باشه این حرفتون که تو فروم دعواست هم مثل دونستن چیزهایی هست که ما نمی دونیم که شما خبر دارین
من ساکت شدم که شاید بیخیال بشین دیدم پشت سر هم دارین پیام میزارین که ما اینیم یا اون هستیم
آخر سر هم که عطای ما رو به لقای ما بخشیدی

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/01/2010
Doc's Request.
11/03/2010
AOR Received.
22/07/2010
File Transfer...
14/12/2011
منم همینطور .یعنی روانگلیسیم دارم خیر سرم کار می کنم ریدینگه را کلی لغت حفظ کردم اما فهمیدم به لغت نیست که ههههههههه .مدیکال می خوام ممممممممممممم آخرش به همین ختم می شه هرچیم سرمو گرم می کنم نمیشه :-X
sa mon said:
مثبت بودن خوبه ....اما واقع گرا بودن خیلی بهتره ....شما از غر زدن مطمئنا حریف من نمیشی :) پیمان که من رو رسوای عالم کرده . اما من فقط دنبال دلیل میگردم . همه اشکال دارن . من هم هرگز نمیگم یکی ایده آل هست . من فقط میگم مثلا تا حالا از فلانی دروغ نشنیدم . این دلیل نمیشه که فلانی اصلا دروغ نمیگه ...من میتونم کاراکتر شما رو حدس بزنم . ظاهرا یه چیزی تو مایه های خود منی :) ....راستی من دارم رو انگلیسیم کار میکنما :)

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/01/2010
Doc's Request.
11/03/2010
AOR Received.
22/07/2010
File Transfer...
14/12/2011
حالا یه غری زد دیگه .هممنو روانی میکنن خل تحویل می گیرن آخرش من گفته باشم.من که روز و شبم شده مدیکال می خوامممممم. خل شدم. بابا ورزشکار بابا خوشتیپ بابا باشگاه دار کوتاه بیا . ;D
Ahora said:

بگین با کی دعوا کردیم؟؟؟؟
ببینید حرف باید منطق داشته باشه این حرفتون که تو فروم دعواست هم مثل دونستن چیزهایی هست که ما نمی دونیم که شما خبر دارین
من ساکت شدم که شاید بیخیال بشین دیدم پشت سر هم دارین پیام میزارین که ما اینیم یا اون هستیم
آخر سر هم که عطای ما رو به لقای ما بخشیدی

amiri1982

Full Member
Jul 28, 2012
23
4
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
1111
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Nov 2009
Doc's Request.
Jan 2010
Nomination.....
Jan 2010
AOR Received.
April 2010
File Transfer...
December 2011
Med's Request
Waiting
Med's Done....
Waiting
Passport Req..
God Knows!
LANDED..........
Have written BC but like Alberta
زماني كه واسه كانادا اقدام كردم و با وكيل قرارداد بستم دلار 890 تومن بود. گفتن پولو تو حساب نگه دارين كه 1 ساله رفتني هستين. بعد از 2 سال رفتم حسابو خالي كردمو سكه پيش خريد كردم. زمان تحويل سكه افتاد زير قيمت تمام شده من. از ترس اينكه همين سود 24درصدو هم از دست ندم رفتم سپرده كردم. حالا من موندمو پولايي كه تقريبا يك سوم زمان اقدامم ارزش دارن. من موندمو بلاتكليفي واسه ادامه تحصيل. من موندمو هزار تا متلك از دوست و همكلاس و فاميل كه "چي شد اون كانادا كه ميگفتي؟؟!! بعد از تو كه رفتن تو چي؟؟!! خودم كم گيجم اينا هم بالاش. يعني ميرسه روزي كه به اين همه اضطراب و بلاتكليفي تموم بشه؟ وقتي فكرشو ميكنم كه واسه اين مهاجرت چيا كه از دست ندادم و چه كارا كه نكردم خندم ميگيره. يه شب تا 3 صبح به كليه حزب ان دي پي ايميل زدم. ايميل بهمن كلباسي رو براي مصاحبه مجدد با جيسون كني پيدا كردمو بهشش ايميل ها كه نزدم. گفتم شايد بين اعضاي محافظه كار هم آدم منطقي پيدا بشه به كل اعضاي محافظه كار پارلمان هم ايميل اعتراضي زدم.آخر سر هم دستم به هيچ جا نرسيد و شكايت كردم.
بخدا كه دارم كم ميارم. تازه پام برسه اونجا ميشه اول سختي هاي خودش.
براستي چرا بايد جوون مملكت به جايي برسه كه واسه ترك خانوادش واسه ترك وطنش واسه ترك دوستاش لحظه شماري كنه و دست و پا بزنه؟​

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
M.Farjam said:

من مطمئن هستم که شما قصد بدی ندارین ....اصلا هم بحث دعوا نیست ...شما یه کم سربسته حرف زدین ....من بارها گفتم با اینکه خودم توی شکایت بودم اما معتقدم کار همه با هم انجام میشه و شکایت هم اگر سودی داشته زدن تلنگر به اداره مهاجرت بوده ....باز هم میگم من تیپ شخصیتی شما رو درک میکنم . اما همونطور که امیدوارم عطای ما رو به لقایمون نبخشین و باز هم از نظراتتون استفاده کنیم ، به همون اندازه امیدوارم که امثال ما ( بخصوص خودم ) بتونیم در زمانهای ناراحتی و اضطراب لحن آروم خودمون رو حفظ کنیم . استرسی که همه اینجا دچارشن و همه اش هم الکیه چون به زودی کار هممون درست میشه :D

Ahora

Hero Member
Aug 29, 2011
634
77
124
IRAN
Category........
Visa Office......
Vancouver
NOC Code......
1123
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
21-02-2017
roksareh said:
حالا یه غری زد دیگه .هممنو روانی میکنن خل تحویل می گیرن آخرش من گفته باشم.من که روز و شبم شده مدیکال می خوامممممم. خل شدم. بابا ورزشکار بابا خوشتیپ بابا باشگاه دار کوتاه بیا . ;D

مدیکال ها تو راهند
اینو قول می دم
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
roksareh said:
منم همینطور .یعنی روانگلیسیم دارم خیر سرم کار می کنم ریدینگه را کلی لغت حفظ کردم اما فهمیدم به لغت نیست که ههههههههه .مدیکال می خوام ممممممممممممم آخرش به همین ختم می شه هرچیم سرمو گرم می کنم نمیشه :-X
یعنی رخساره یدونه باشه .....عروسی باشه ، عزا باشه ، جنگ باشه ، طوفان آیزاک باشه ....این 2 تا کار میکنه ....رو انگلیسیش کار میکنه و مدیکال میخواد :)

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
amiri1982 said:
زماني كه واسه كانادا اقدام كردم و با وكيل قرارداد بستم دلار 890 تومن بود. گفتن پولو تو حساب نگه دارين كه 1 ساله رفتني هستين. بعد از 2 سال رفتم حسابو خالي كردمو سكه پيش خريد كردم. زمان تحويل سكه افتاد زير قيمت تمام شده من. از ترس اينكه همين سود 24درصدو هم از دست ندم رفتم سپرده كردم. حالا من موندمو پولايي كه تقريبا يك سوم زمان اقدامم ارزش دارن. من موندمو بلاتكليفي واسه ادامه تحصيل. من موندمو هزار تا متلك از دوست و همكلاس و فاميل كه "چي شد اون كانادا كه ميگفتي؟؟!! بعد از تو كه رفتن تو چي؟؟!! خودم كم گيجم اينا هم بالاش. يعني ميرسه روزي كه به اين همه اضطراب و بلاتكليفي تموم بشه؟ وقتي فكرشو ميكنم كه واسه اين مهاجرت چيا كه از دست ندادم و چه كارا كه نكردم خندم ميگيره. يه شب تا 3 صبح به كليه حزب ان دي پي ايميل زدم. ايميل بهمن كلباسي رو براي مصاحبه مجدد با جيسون كني پيدا كردمو بهشش ايميل ها كه نزدم. گفتم شايد بين اعضاي محافظه كار هم آدم منطقي پيدا بشه به كل اعضاي محافظه كار پارلمان هم ايميل اعتراضي زدم.آخر سر هم دستم به هيچ جا نرسيد و شكايت كردم.
بخدا كه دارم كم ميارم. تازه پام برسه اونجا ميشه اول سختي هاي خودش.
براستي چرا بايد جوون مملكت به جايي برسه كه واسه ترك خانوادش واسه ترك وطنش واسه ترك دوستاش لحظه شماري كنه و دست و پا بزنه؟​

شما که تنها نیستی ...اگه من بگم چه بلاهایی سرم اومده میشینی واسن گریه میکنی ...ولی بیخیال
"مرد بايد كه در كشاكش درد

سنگ زيرين آسيا باشد"

مرد بايد اگر كه فرش نداشت

خفته بر فرش بوريا باشد

مرد بايد گرسنه و صابر

سپر تير صد بلا باشد

مرد بايد هميشه سرگردان

در پي ماش و لوبيا باشد

مرد بايد كه مختلس نشود

از صف دزدها جدا باشد

مرد بايد به قرن بيست و يكم

زار و بيمار و بي دوا باشد

مرد بايد به بزكشي زمان

همچو گوساله زير پا باشد

مرد بايد شريف و نيكوكار

نه كه مزدور مافيا باشد

مرد بايد خيال پلو بخورد

نه كه قاقروده مثل ما باشد

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/01/2010
Doc's Request.
11/03/2010
AOR Received.
22/07/2010
File Transfer...
14/12/2011
وایییی کلی خندیدم .آخه شما بگو چیکار کنم .همسرم مسخره ام می کنه می گه یه دو تا لغت داشتن از سر کوچه می رفتن بدو بگیر بخون. کلی به این حرفش می خندم. بعد این کتابو می خونم بعد اونو بعد می گم نه اون یکی را که بخونم خوب می شم دیگه .
sa mon said:
یعنی رخساره یدونه باشه .....عروسی باشه ، عزا باشه ، جنگ باشه ، طوفان آیزاک باشه ....این 2 تا کار میکنه ....رو انگلیسیش کار میکنه و مدیکال میخواد :)

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..