+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

shu

Star Member
Jul 18, 2012
88
16
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/1/2010
AOR Received.
-
IELTS Request
-
File Transfer...
14/12/2011
Med's Request
very soon
Med's Done....
very soon
Interview........
-
Passport Req..
very soon
VISA ISSUED...
very soon
LANDED..........
vancouver
[font=tahoma[color=purple] امروز چهارشنبه 5 سپتامبر باز هم متعلق به آقا آفیسره زمانه.آقا جان همه روزها رو به نامت میکنیم بالکه یک مدیکالی چیزی از خودت
???در وکنی . ما که مردیم از این صبر خدا [/color]][/font]​

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
ramin_320 said:

غزال جان این قسمت رو مطمئنی ؟
:Dراستی چرا شما همه چی رو با تعجب مینویسی، یعنی همیشه از علامت تعجب استفاده میکنی
موفق باشید
رامین در مورد آلبرتا و کمک هایی که میشه برامون میگی؟ ممنون

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
رامین جان یک سال پیش دخترداییم که اونجا زندگی میکنه این اطلاعات رو بهم داد، اگر فکر میکنین اشتباهه امشب یه ایمیل میرنم باهاش چک میکنم.

من تو روابط مجازی مشکل منتقل نشدن لحن دارم، بطور ناخودآگاه برای اینکه نشون بدم این جمله صرفا یه جمله خبری نیست از ! استفاده می کنم ولی کاملا ناخودآگاه شده توم!
[/rtl]
ramin_320 said:

غزال جان این قسمت رو مطمئنی ؟
:Dراستی چرا شما همه چی رو با تعجب مینویسی، یعنی همیشه از علامت تعجب استفاده میکنی
موفق باشید

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
من یه زمانی خیلی به علامت تعجب حساست داشتم. خدا رو شکر دیگه این حالت رو ندارم. اگه یکی با من حرف میزد و اخر جمله اش این علامت رو میذاشت به من بر میخورد.

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
مرسی سعید جان! طبق معمول مفید!

اتفاقا من خواستم ازشون یک لیست از چیزایی که من باید ببرم درست کنن! اونها هم دقیقا حرفهای شما رو زدن، فقط در مورد وسایل اولیه مثل بشقاب، قاشق هم گفتند اونجا فروشگاههای 2 دلاری هست که همممه چیز رو میشه ازشون خرید. البته این باز هم در مورد تورنتو و گوئلف هست.
تنها چیزی که خانمها مسن تر! به من گفتن اگه برات مهمه بیار، ظرفی که بشه برنج آبکش کرد!!! چون ظاهرا آبکشهای اونجا خیلییی درشته و برنج ازش رد میشه! خبر ندارن من اهل آشپزی نیستم باشم هم حاضر نیستم آبکش دنبال خودم راه بندازم اونم با 23 کیلو بار! ;D
[/rtl]
saeedCan said:
زمانی که من داشتم به کانادا می آمدم، خیلی نگران این مسئله بودم و یک لیست درست کردم و برای دوستم در کانادا فرستادم. او هم حوصله نداشت و لیست من را به یکی از دوستانش داد و او هم لیست را به حساب خودش تکمیل کرد و برایم فرستاد - که ایکاش اینکار را نمیکرد. در لیست او از نخود و لوبیا و کاسه بشقاب دیده میشد تا دیگ زودپز! تصورش را بکنید...ما دیگ زودپز به کانادا آوردیم . مسخره ترین کاری که من در تمام عمرم کردم!
توصیه من اینست:

1- Don't buy anything new in Iran, unless you know that it will be used in Canada and also it should be cheaper than Canada.
2- Those belongings that you can not buy any where by money, like your photos, souvenirs, special memorials,...
3- Electronic devices which are expensive in nature and are adaptable to Canada's voltage (laptop, iphone, smart phone, ipad, mp3 players, cameras,...)
4- Depending on where you enter (i.e. a friends house, a hotel, rental furnished apartment,...), you may need a few cutleries and plates and bed sheets. If you have to bring them, choose the lightest ones. If you are going to a place like a hotel or friend's house, you will not need them.
5- The latest editions of your books which will be used in your future jobs or education. And some other books apecific to Iran like poetries, arts, etc.
6- Some decorative or non-decorative stuff which presents our Iranian culture. Don't think about selling them here. Their value can be appreciated by ourselves and your future non-Iranian friends.
7- Softwares: latest editions.
8- Audio CDs (or digital files) of your favourite Persian musics.

I can't recall anything else for now, but we can complete this list, if everybody cooperates.

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
عززززیزم!
اتفاقا من اکثر موارد برای نشون دادن لحن یا هیجان مثبت استفاده میکنم نه منفی! :-*
[/rtl]
titi_lotfi said:
من یه زمانی خیلی به علامت تعجب حساست داشتم. خدا رو شکر دیگه این حالت رو ندارم. اگه یکی با من حرف میزد و اخر جمله اش این علامت رو میذاشت به من بر میخورد.

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Ghazalllll said:
[rtl]

اتفاقا من خواستم ازشون یک لیست از چیزایی که من باید ببرم درست کنن! اونها هم دقیقا حرفهای شما رو زدن، فقط در مورد وسایل اولیه مثل بشقاب، قاشق هم گفتند اونجا فروشگاههای 2 دلاری هست که همممه چیز رو میشه ازشون خرید. البته این باز هم در مورد تورنتو و گوئلف هست.
تنها چیزی که خانمها مسن تر! به من گفتن اگه برات مهمه بیار، ظرفی که بشه برنج آبکش کرد!!! چون ظاهرا آبکشهای اونجا خیلییی درشته و برنج ازش رد میشه! خبر ندارن من اهل آشپزی نیستم باشم هم حاضر نیستم آبکش دنبال خودم راه بندازم اونم با 23 کیلو بار! ;D
[/rtl]
حالا جدا زودپز و لوازم برقی رو نبریم؟ اونجا گرون نیست؟

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
بنظر من که نه‏!‏ باز سعید جان بهتر میتونه راهنمایی کنه.
من تازه لپ تاپ و دوربینی که دارم رو از اونجا سفارش کردم برام خریدن‏ آوردن با قیمت خیلی بهتر!
‏‎[/rtl]
titi_lotfi said:
حالا جدا زودپز و لوازم برقی رو نبریم؟ اونجا گرون نیست؟

aram_golbaghi

Hero Member
Jul 1, 2009
412
38
Vancouver
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-03-2010
Doc's Request.
10-06-2010
AOR Received.
22-08-2010
Med's Request
19-04-2012
Med's Done....
04-05-2012
Ghazalllll said:
[rtl]
بنظر من که نه‏!‏ باز سعید جان بهتر میتونه راهنمایی کنه.
من تازه لپ تاپ و دوربینی که دارم رو از اونجا سفارش کردم برام خریدن‏ آوردن با قیمت خیلی بهتر!
‏‎[/rtl]
آماری که من گرفتم اینه که وسایل خونه، به جز چیزایی که خونه ها ی اجاره ای دارن مثلٍ یخچال و گاز و فر و لباس شویی، بقیه مثل مبل و تخت و بشقاب و نمک دون و تلوزیون 4 5 هزار تا تموم میشه
حالا اگر هوار نمیشه چیزی که با خودتون میبرید روی دوشتون این مدت، تا جا دارین ببرین، اما اگر قرار به اضافه بار بشه و اینها اصلا ارزش نداره

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
روزنامه دنیای اقتصاد 1391/06/15

نماینده وزارت امور اقتصاد در نشست با فعالان بخش خصوصی تشریح کرد
ساماندهی بازار ارز در سه مرحله
نفیسه آفرین‌زاد- نماینده وزارت امور اقتصادي و دارایی در نشستی با فعالان بخش خصوصی از ساماندهی بازار ارز در سه مرحله خبرداد. رضا عظيمي مديركل دفتر تحقيقات و سياست‌هاي پولي و بازرگاني وزارت امور اقتصادي و دارايي گفت: شرايط فعلي با نظام شناور مديريت‌شده انطباق ندارد و فضای کنونی ارز باعث ایجاد رانت مي‌شود.
او با تاکید اینکه فضاي بازار ارز به جای تاثیرپذیری از عوامل اقتصادی، تحت تاثير گمانه‌زني‌هاي سياسي قرار دارد اظهار کرد: این روند بازار ارز را تحت تاثير فضاي سياسي و در نهايت سفته‌بازي قرار مي‌دهد. وی ادامه داد: هم اکنون افزایش نرخ ارز آزاد مبنای قیمت‌گذاری شده، در حالی که سهم ارز آزاد از بازار تنها 10 درصد و بقیه کالاها با ارز مرجع وارد بازار شده و از این رو، ما پيشنهاد سه مرحله‌اي «تثبيت»، «گذار» و «يكسان‌سازي» را مطرح کرده‌ایم.
عظیمی در توضیح این سه مرحله افزود: مرحله اول راه‌اندازی بورس ارز شفاف شدن نظام ارزی و بازار با اقداماتی شبیه ایجاد پرتال ارزی است. مرحله دوم با نام مرحله «گذار» برای رفع موانع و حرکت در جهت کم کردن فاصله ارز مرجع و آزاد است و در نهایت مرحله سوم، «یکسان‌سازی» نرخ ارز است. مدیرکل دفتر تحقیقات و سیاست‌های پولی و بازرگانی وزارت اقتصاد پیش نیازهای دوران گذار را شفاف شدن بازار برای عرضه‌کننده و تقاضاکننده به منظور اجتناب از نوسانات غيرعادي دانست و افزود: در حال حاضر بازار نقطه‌ای است و عوامل بازار هم قیمت را تعیین نمی‌کنند، بلکه چند نفر در داخل و خارج از کشور تصمیم‌گیرنده شده‌اند، لذا باید اطلاعات لازم در مورد تقاضا در بازار کسب شود تا تقاضای واقعی شناسایی و به آنها پاسخ داده شود. وی تاکید کرد: در این بورس، ارز به صورت فیزیکی مبادله نمی‌شود و خرید و فروش گواهی ارزی صورت می‌گیرد و تنها افرادی که ثبت سفارش داشته باشند می‌توانند وارد بازار شوند. این نماینده وزارت اقتصاد همچنین از تصمیم بورس ارز به پاسخگویی به نیازهای خرد چون ارز مسافری و دانشجویی با قیمت تابلوی بورس توسط چند بانک مشخص خبر داد.
عظیمی خاطرنشان کرد: این بازار ابتدا برای معاملات نقدی راه‌اندازی خواهد شد و در آینده بازار سلف و آتی هم به آن افزوده می‌شود. او ضمنا متذکر شد: برای موفقیت بورس ارز باید هماهنگی کامل بین بانک‌ها، صرافی‌ها و بانک مرکزی صورت گیرد و مقررات مناسبی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات غیرنفتی به کشور و توزیع درست کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور می‌شوند، وضع شود. این نماینده دولت با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور به يك مكانيزم كشف قيمت رقابتي نياز دارد، گفت: ايجاد يك بازار قابل مديريت از طريق صدور و معامله‌ گواهي ارزي در بازار بورس، ارتباط سازمان‌يافته خريداران و فروشندگان واقعي ارز، مديريت معاملات دسته‌دوم و پيشگيري از سفته‌بازي و جلوگيري از نوسانات شديد بازار از مهم‌ترین ويژگي‌هاي بورس ارز است.
اما این توضیحات مفصل از طرح اولیه بورس ارز در حالی ارائه شد که فعالان اقتصادی و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در یک جمع‌بندی مشترک، نسبت به طرح مذکور انتقاد کردند و تعویق اجرای آن را خواستار شدند. به اعتقاد بعضی از اعضای هیات‌نمایندگان اتاق تهران، با تشکیل بورس ارز، نرخ دلار فراتر از 3000 تومان خواهد رفت. البته محمود بهمنی، رییس کل بانک مرکزی رسیدن نرخ دلار به بالای 3000 تومان را تکذیب کرده است.

انتقادات بخش خصوصی: بورس ارز؛ «نسخه بدخط»
اسدا... عسگراولادی عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به صراحت، خواستار راه‌اندازی نشدن بورس ارز با توجه به شرایط فعلی کشور شد. رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران هم خطاب به طراحان بورس ارز گفت: ما با هنرنمایی خاص، از «کوچه و پس کوچه» ها، ارز را به سختی وارد کشور می‌کنیم، بعد چگونه شما می‌گویید مسیر ارز را مشخص کنید؟ اگر مسیر را مشخص کنیم که بلافاصله جلوی آن را می‌گیرند. عسگراولادی راه‌اندازی بورس را باعث آبروریزی دانست که کاری هم از پیش نخواهد برد. در ادامه، علاءمیرمحمدصادقی نیز، بورس ارز را نسخه مناسبی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی ندانست و گفت: بورس ارز مانند نسخه‌های پزشکی می‌ماند که آن قدر بد خط است که کمتر کسی قادر است آن را بخواند. در ادامه، دبیرکل اتاق بازرگانی تهران، با اشاره به اینکه مدیریت ارز در اختیار بانک مرکزی و مدیریت بورس در دست وزارت اقتصاد است، راه‌اندازی بورس ارز را محلی برای افزایش اختلاف‌ها و بلاتکلیفی‌ها اعلام کرد و توضیح داد: با راه‌اندازی بورس ارز بلافاصله نرخ سوم در بازار ارز شکل خواهد گرفت. او تصریح کرد: اگر بانک مرکزی می‌پذیرفت که ارز تک‌نرخی تنها راه‌حل است، مشکلات ارزی حل می‌شد؛ چنانچه همه کشورهای دنیا هم به این نتیجه رسیده‌اند که نظام ارزی باید تک نرخی باشد.

ramin_320

Star Member
Jun 26, 2012
139
30
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
April 22, 2009
AOR Received.
September 14, 2009
File Transfer...
December 1, 2011
Med's Request
June 25, 2012
Med's Done....
July 8, 2012
LANDED..........
AB
titi_lotfi said:
رامین در مورد آلبرتا و کمک هایی که میشه برامون میگی؟ ممنون

سلام
لینک زیر رو مطالعه بفرمائید. در مورد کمک هزینه برای کودکان زیر 18 سال هم، مقدارش بستگی به وضعیت درآمد خانواده داره.
در حقیقت درآمدی که جهت پرداخت مالیات از طرف والدین اعلام میشه ( برای مشاغل آزاد ) واگه اشتباه نکنم حداکثر 300 دلار در ماه است که فکر میکنم به حساب مادر واریز میشه. موردی رو میشناسم که ماهانه 280 دلار به ازای هر کودک دریافت میکنند و همچنین حدود 500 دلار از 700 دلار هزینه مهد کودک را.
البته کمک هزینه مهد کودک هم همانطور که غزال جان اشاره کردن برای والدین شاغل در نظر گرفته شده..
البته اینها اطلاعات من هست و میشه تجربیات و اطلاعات متفاوتی رو از افراد دیگه کسب کرد.

http://www.aaisa.ca/documents/Welcome_to_Alberta__Farsi_revised_Jan20.pdf

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
saeedCan said:
زمانی که من داشتم به کانادا می آمدم، خیلی نگران این مسئله بودم و یک لیست درست کردم و برای دوستم در کانادا فرستادم. او هم حوصله نداشت و لیست من را به یکی از دوستانش داد و او هم لیست را به حساب خودش تکمیل کرد و برایم فرستاد - که ایکاش اینکار را نمیکرد. در لیست او از نخود و لوبیا و کاسه بشقاب دیده میشد تا دیگ زودپز! تصورش را بکنید...ما دیگ زودپز به کانادا آوردیم . مسخره ترین کاری که من در تمام عمرم کردم!
توصیه من اینست:

1- Don't buy anything new in Iran, unless you know that it will be used in Canada and also it should be cheaper than Canada.
2- Those belongings that you can not buy any where by money, like your photos, souvenirs, special memorials,...
3- Electronic devices which are expensive in nature and are adaptable to Canada's voltage (laptop, iphone, smart phone, ipad, mp3 players, cameras,...)
4- Depending on where you enter (i.e. a friends house, a hotel, rental furnished apartment,...), you may need a few cutleries and plates and bed sheets. If you have to bring them, choose the lightest ones. If you are going to a place like a hotel or friend's house, you will not need them.
5- The latest editions of your books which will be used in your future jobs or education. And some other books apecific to Iran like poetries, arts, etc.
6- Some decorative or non-decorative stuff which presents our Iranian culture. Don't think about selling them here. Their value can be appreciated by ourselves and your future non-Iranian friends.
7- Softwares: latest editions.
8- Audio CDs (or digital files) of your favourite Persian musics.

I can't recall anything else for now, but we can complete this list, if everybody cooperates.

ممنون سعید جان، واقعا مفید بود

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
Ghazalllll said:
[rtl]

[/rtl]

ونکوور هم فروشگاه ارزون داره آمارشو بچه های ونکووری دادن مثل دلاراما و جاهای دیگه
:p

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
Peymanrs said:
روزنامه دنیای اقتصاد 1391/06/15

نماینده وزارت امور اقتصاد در نشست با فعالان بخش خصوصی تشریح کرد
ساماندهی بازار ارز در سه مرحله

در مورد بازار سکه چیزی نگفتن؟ چون بعضی از دوستان هستن باید بر اساس قیمت بهار آزادی پرداخت کنن مثل اونایی که اول اسمشون پ نیست
:p

aram_golbaghi

Hero Member
Jul 1, 2009
412
38
Vancouver
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213