+1Lidaaa said:سلام
نمیدونم چرا هرکسی میره کانادا یهو انرژی
این جمله اخر رو برای پانی عزیزم نوشتم که امیدوارم بخونه و نا امید نباشه و خیالش راحت باشه که بریم اونجا موفقیم
مرسی لیداجان برای اطلاعات مفیدت
+1Lidaaa said:سلام
نمیدونم چرا هرکسی میره کانادا یهو انرژی
این جمله اخر رو برای پانی عزیزم نوشتم که امیدوارم بخونه و نا امید نباشه و خیالش راحت باشه که بریم اونجا موفقیم
Mehran23 said:سلام دوستان.
منم الان يه ايميل گرفتم كه كپي پاسارو خواستند. اميدوارم همگي به زودي خبراي خوب گيريد.
منم الان يه ايميل گرفتم كه كپي پاسارو خواستند. اميدوارم همگي به زودي خبراي خوب گيريد.
خيلي مبارك باشه مهران جانMehran23 said:سلام دوستان.
try hard said:
دووودوووو مهران دووووودووووو مهران
تبریک می گم بهتون
خیلی خوشحال شدم
qorashi said:
خيلي مبارك باشه مهران جان
shamloo said:
ببخشید میشه یه خورده بیشتر در مورد این چیزی که نوشتی توضیح بدی؟؟؟
قربون دستت یه ستون هم درت کن اسمش رو بزار دعای خیر بچه ها در حق ویزا آفیس
تو ردیف من بنویس خاک بر فرق سرت آنکارا
:-X :-X :-X
shamloo said:
ببخشید میشه یه خورده بیشتر در مورد این چیزی که نوشتی توضیح بدی؟؟؟
قربون دستت یه ستون هم درت کن اسمش رو بزار دعای خیر بچه ها در حق ویزا آفیس
تو ردیف من بنویس خاک بر فرق سرت آنکارا
:-X :-X :-X
try hard said:
چه می دونم اون موقع خیلی خوشحال شدم همین به نظرم اومد.
دکتر قریشی که مدیکالش دیر اومد بین بچه های گروه بعد از 233 روز از تاریخ رسید مدارک مدیکال گرفت. یه کاربر دیگه هم هست علی 85 که بعد از 282 روز مدیکال گرفت. از تاریخ رسید مدارک من 324 روز میگذره هنوز امیدی ندارم فکر کنم حالا حالاها نمی خوان مدیکال بدن. آنکارا هم که باید یه خسته نباشید حسابی بهشون بگیم. نمی دونم یه روزی نیروهاشون رو زیاد می کنند که برسند به پرونده ها یا چی؟
Ghazalllll said:))))))))))))
shamloo said:
ولی من فکر میکنم همین روزها مدیکال می گیری! تو همین دو هفته اول سپتامبر!! اگه پیش بینی من درست بود از عسلویه شیرنی من رو پست کن
;D