Hassan57 said:
سلام
تبریک میگم
از ما لندینگ فی و نامه موجودی حساب بانکی رو با مدیکال خواسته بودن، از شما هم همراه مدیکال خواسته بودن یا الان درخواست کردن؟
M.Farjam said:سلام بچه ها
من از جمعه تا حالا نتونستم سر بزنم این چند روز یعنی از جمعه تا حالا مدیکال داشتیم. آیا؟
self pityshamloo said:شماها یا دوتا پرونده دارید که یکی در جریانه و یکی دیگه هم تو آنکارا در انتظار شروع پروسه و خیالتون راحته که حداقل یکیش به نتیجه میرسه
یا یه پرونده دارید که به هر حال در ورشو در جریانه و منتظر مدیکالش یا ویزاش هستید
من یه پرونده سیمپلیفاید دارم که رفته تو سطل زباله، یه پرونده 29 تایی هم که تو ویزا آفیس سختگیره و کند آنکارا داره خاک می خوره
قربون مظلومیت خودم برم
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
!!من رفتم یه جای مرتفع گیر بیارم
Thanks a lot. I owe you +1, the system didn't allow me to do that right now!Ghazalllll said:Yes Saeed jan. It's come from Unique Client Identifier. We haven't received this number for our MI1 (38-job list) applications.
Actually I haven't had any CAIPS yet and I don't know if it is shown there or not! But in application forms for CAIPS there is a field in which ID or UCI should be filled ofcourse if known.
shamloo said:
!!هیچی
!در عوض آرام در آستانه رفتنه
آرام کپی پاسپورت ریکوئست شده
kmahyar said:
مبارکت باشه آرام جان بزودی پاسپورت ریکوئست میشی
Hassan57 said:
مهیار خان سلام
از ما همراه مدارک مدیکال نامه موجودی حساب بانکی و لندینگ فی درخواست کرده بودن که ارسال کردیم، به نظر شما دوباره ممکنه موقع پاس ریکوئست نامه موجودی حساب بانکی رو درخواست کنند؟
helensalon said:
البته من مهیار نیستم ولی به نظر من اگه فاصله بین مدیکال و پاس ریکوئست زیاد باشه ممکنه دوباره بخوان ولی اگر در حد 2 یا 3 ماه باشه بعید میدونم دوباره بخوان
این یک نظر شخصیه که از روی شواهد و قرائن برداشت شده
Hassan57 said:
مرسی از جوابتون
راستی برای شما نامه ارسال کپی پاسپورت آمده؟
Hassan57 said:
مرسی از جوابتون
راستی برای شما نامه ارسال کپی پاسپورت آمده؟
Hassan57 said:
مهیار خان سلام
از ما همراه مدارک مدیکال نامه موجودی حساب بانکی و لندینگ فی درخواست کرده بودن که ارسال کردیم، به نظر شما دوباره ممکنه موقع پاس ریکوئست نامه موجودی حساب بانکی رو درخواست کنند؟
movahed20 said:برای من همه با هم امد کپی پاس مدیکال لندینگ و اپدیت فرمها و تمکن مالی. معنی کپی پاس در این مرحله چیست؟