مدرس جان بهتر نیست یه زمانی قرار بزاریم همه باشن؟Modares said:خيلي خوبه.شديم ٣ تا. تي تي مياي؟
كجايين بقيه؟
باني جان، كي ديكه اين دو روز تهرانه؟
بجه ها رو هم بيارين
مدرس جان بهتر نیست یه زمانی قرار بزاریم همه باشن؟Modares said:خيلي خوبه.شديم ٣ تا. تي تي مياي؟
كجايين بقيه؟
باني جان، كي ديكه اين دو روز تهرانه؟
بجه ها رو هم بيارين
Modares said:خيلي ممنونم از لطفتون از ديشب هي دارم شرمنده دوستان مي شم. باني جان. نومبر،بيمان جان شهره جان.
من سوال داشته باشم مي دم عمو بيمان رديف مي كنه. از بادي كارد كسي هم نمي ترسه.
قابل توجه بعضي ها!! خانوما از عصر امروز به فكرم زده قرار بذاريم هم رو ببينيم.
من اين تعطيلات تهرانم
Ghazalllll said:[rtl]پشت سر تیرماهی ها بد گفتی نگفتیااااا![/rtl]
حسین جان قطعا خودت بهتر از من میدونی، به گفته متخصصین، آیلتس یکی از غیر استانداردترین امتحانات هست بخصوص تو سیستمهای آکادمیک. البته بنده تجربه شخصیم هم یکی از مثالهای موید این ادعاست، بالاترین اسکیلم، کمترین نمره امتحان آیلتسم بود با 1.5 -2 نمره اختلاف از کلیه نمره های قبلیم، بعد تو بدترین اسکیلام بهترین نمره رو گرفتم!!! خیلی رو نمره های آیلتس برای نتیجه گیری حساب نکن!
shamloo said:
!غزال جان تو هم تیر ماهی هستی؟
:-X
!!در عوض ما بهمن ماهی ها به یخ بودن معروفیم! عاطفه کیلو چنده؟ من همیشه به حاجی می گم، ببین چقدر توش نونه
حالا ما اگه خواستیم امتحان بدیم برای دانشگاه رفتن چی کار کنیم؟ بریم آیلتس بدیم یا تافل؟ اصلاً اینجا امتحان بدیم یا بریم همونجا بعد سه چهار ماه امتحان بدیم؟
Ghazalllll said:[rtl]من که برای دانشگاه رفتن، دارم خودم رو برای امتحان تافل آماده می کنم. در درجه اول سطح زبانم ارتقا پیدا میکنه، بعد هم امتحانش منطقی تره.[/rtl]
راستش برای امتحان دادن هنوز تصمیم نگرفتم، تا معلوم بشه اصلا کی رفتنی هستیم. یک زمانی من و وحید سر اینکه مرداد میریم یا شهریور دعوا داشتیم! من کل 30 روز فرصت مدیکال رو برای محاسبه احتمالات در نظر میگرفتم، وحید می گفت فراز یک روز مدیکالش انجام شد کلا 2 روز بسه!!! ;D
ولی بهرحال احتمالا قبل از رفتن یک امتحان میدم، اگر نمرم خوب شد که چه بهتر اگر نه نقطه ضعفام دستم میاد و اونجا کمی بعد از لندینگ آماده میشم و دوباره امتحان میدم. اگرم افتضاح شد، سریع یه آیلتس آکادمیک میدم. البته همه اینها به زمان رفتن خیلی خیلی بستگی داره. تمام تلاشم اینه که بعد از ویزا کمترین اتلاف وقت رو برای شروع داشته باشم.
kasrawasp said:;D بچه ها مادر عروس صحبت کرده
جیسون کنی ، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، امروز به مناسبت عید فطر مسلمانان، بیانیه زیر را صادر کرد:
عید فطر، روزی که در آن روزه ها شکسته می شود، روز اول ماه شوال در تقویم اسلامی ، پایان ماه رمضان ، ماه روزه داری و آغاز جشنی سه روزه می باشد.
در این جشن مهم برای مسلمانان کانادا و سراسر جهان، نماز جماعت خوانده می شود ، غذاهایی می خورند و به نیازمندان کمک می کنند و همچنین زمانی است که در آن با اقوام و دوستانشان به جشن و شادی می پردازند.
و اما برای کاناداییان، این فرصتی فوق العاده است برای شناخت دین اسلام و انعکاس کمک های گسترده ای که جامعه کانادا از مسلمانان خود دریافت نموده است.
به عنوان وزیر مهاجرت و شهروندی ، بهترین آرزو های خودم را نثار می کنم به مسلمانان در هرنقطه از دنیا ، تا جشن عید فطر شاد ، همراه با سلامتی و تندرستی داشته باشند.
منبع : خدمات مهاجرت به کانادا
shamloo said:
بله اون که سوال اصلی هستش!! مدیکال گرفتن همونقدری برای من آرزوی محالی شده که آرزوی هنرپیشه هالیوود شدن واسه یه نفر می تونه محال باشه
:'(
تازه من به دو تا از دوستان هم گفتم سابقه بیمه من یه مشکلاتی هم داره، من نگران این موضوع هم هستم
من اگه رفتم اونور خیلی علاقه ای ندارم فوق بخونم اگه راستش رو بخوای. اگه بخوام برم کالج و یونیورسیتی، یا دنبال اتوماسیون تو کالج سنتینیال میرم یا میرم دنبال دوره های کوتاه مدت مربوط به سرمایه گزای و مدیریت املاک. البته این مورد آخر بستگی داره که چقدر داییم به من راه بده تو کارش! اگه راه بده کنارش رییلتوری هم می کنم. شایدم دنبال هیچ کدومش نرفتم، افتادم دنبال همین کارهای برقکاری ساختمون تو کارهای داییم و گرفتن سرتیفیکیت هاش و بعد کم کم زدم تو خط راه انداختن یه بیزنس کوچیک تو همین زمینه. شایدم افتادم دنبال دیدن یه دوره کوتاه مدت کارگردانی سینما و سعی کردم از ساختن تیزر تبلیغاتی تو تلویزیونهای محلی شانسم رو امتحان کنم واسه ورود به این کار. کلاً من خیلی دیونه و تنوع طلب هستم خیلی به حرفهای من توجه نکن
راستی یه سوال برقی؟ بازار کار اتوماسیون تو همین ایران خودمون چه طور هستش الان!؟ من کلاً خیلی به برق ساختمون علاقه ایی ندارم واسه همین بدم نمی یاد کارم رو تغییر بدم. حتی هر چی با خودم کلنجار رفتم راضی نشدم واسه امتحان نظام مهندسی ثبت نام کنم! دنبال این هستم دوره های برق صنعتی و اتوماسیون مجتمع فنی رو برم. با توجه به اینکه شاخه خودت برق صنعتی هستش نظری داری در این مورد؟
:
kasrawasp said:;D بچه ها مادر عروس صحبت کرده
جیسون کنی ، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، امروز به مناسبت عید فطر مسلمانان، بیانیه زیر را صادر کرد:
عید فطر، روزی که در آن روزه ها شکسته می شود، روز اول ماه شوال در تقویم اسلامی ، پایان ماه رمضان ، ماه روزه داری و آغاز جشنی سه روزه می باشد.
در این جشن مهم برای مسلمانان کانادا و سراسر جهان، نماز جماعت خوانده می شود ، غذاهایی می خورند و به نیازمندان کمک می کنند و همچنین زمانی است که در آن با اقوام و دوستانشان به جشن و شادی می پردازند.
و اما برای کاناداییان، این فرصتی فوق العاده است برای شناخت دین اسلام و انعکاس کمک های گسترده ای که جامعه کانادا از مسلمانان خود دریافت نموده است.
به عنوان وزیر مهاجرت و شهروندی ، بهترین آرزو های خودم را نثار می کنم به مسلمانان در هرنقطه از دنیا ، تا جشن عید فطر شاد ، همراه با سلامتی و تندرستی داشته باشند.
منبع : خدمات مهاجرت به کانادا
shamloo said::دوستان تغییرات احتمالی برای سیستم مهاجرت فدرال 17 آگوست رسماً اعلام شده
http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-08-17.asp
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html
گفتم بد نیستش محض احتیاط بدونید
Ghazalllll said:[rtl]بنظرتون اساسا ایشون به روح اعتقاد دارن؟؟؟[/rtl]
sarvenaz said:مدرس جان بهتر نیست یه زمانی قرار بزاریم همه باشن؟
Pani85 said:مرسی مدرس جان از محبتت ولی
ما متاسفانه از فردا عازم شمالیم
خیلی دوست داشتم میبودم. امیدوارم دفعات بعد