+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

sarvenaz

Star Member
Jul 24, 2012
117
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0111
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-3- 2009
AOR Received.
9-8-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Done....
11-6-2012
Passport Req..
10-9-2012
Modares said:
خيلي خوبه.شديم ٣ تا. تي تي مياي؟
كجايين بقيه؟
باني جان، كي ديكه اين دو روز تهرانه؟
بجه ها رو هم بيارين
مدرس جان بهتر نیست یه زمانی قرار بزاریم همه باشن؟

sky1

Hero Member
Jul 19, 2012
207
21
Category........
Visa Office......
warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
15-06-2010
AOR Received.
18-10-2010
Modares said:
خيلي ممنونم از لطفتون از ديشب هي دارم شرمنده دوستان مي شم. باني جان. نومبر،بيمان جان شهره جان.
من سوال داشته باشم مي دم عمو بيمان رديف مي كنه. از بادي كارد كسي هم نمي ترسه.
قابل توجه بعضي ها!! خانوما از عصر امروز به فكرم زده قرار بذاريم هم رو ببينيم.
من اين تعطيلات تهرانم
فکر خیلی خوبیه هماهنگی هم با مدیرهیئت خانمها باشه

sky1

Hero Member
Jul 19, 2012
207
21
Category........
Visa Office......
warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
15-06-2010
AOR Received.
18-10-2010
آقا مهیار +1 به خاطر اطلاعاتی که زحمت می کشین می زارین

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
Ghazalllll said:
[rtl]
پشت سر تیرماهی ها بد گفتی نگفتیااااا!

حسین جان قطعا خودت بهتر از من میدونی، به گفته متخصصین، آیلتس یکی از غیر استانداردترین امتحانات هست بخصوص تو سیستمهای آکادمیک. البته بنده تجربه شخصیم هم یکی از مثالهای موید این ادعاست، بالاترین اسکیلم، کمترین نمره امتحان آیلتسم بود با 1.5 -2 نمره اختلاف از کلیه نمره های قبلیم، بعد تو بدترین اسکیلام بهترین نمره رو گرفتم!!! خیلی رو نمره های آیلتس برای نتیجه گیری حساب نکن!
[/rtl]

!غزال جان تو هم تیر ماهی هستی؟
:-X
!!در عوض ما بهمن ماهی ها به یخ بودن معروفیم! عاطفه کیلو چنده؟ من همیشه به حاجی می گم، ببین چقدر توش نونه
:p
حالا ما اگه خواستیم امتحان بدیم برای دانشگاه رفتن چی کار کنیم؟ بریم آیلتس بدیم یا تافل؟ اصلاً اینجا امتحان بدیم یا بریم همونجا بعد سه چهار ماه امتحان بدیم؟

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
من که برای دانشگاه رفتن، دارم خودم رو برای امتحان تافل آماده می کنم. در درجه اول سطح زبانم ارتقا پیدا میکنه، بعد هم امتحانش منطقی تره.
راستش برای امتحان دادن هنوز تصمیم نگرفتم، تا معلوم بشه اصلا کی رفتنی هستیم. یک زمانی من و وحید سر اینکه مرداد میریم یا شهریور دعوا داشتیم! من کل 30 روز فرصت مدیکال رو برای محاسبه احتمالات در نظر میگرفتم، وحید می گفت فراز یک روز مدیکالش انجام شد کلا 2 روز بسه!!! ;D
ولی بهرحال احتمالا قبل از رفتن یک امتحان میدم، اگر نمرم خوب شد که چه بهتر اگر نه نقطه ضعفام دستم میاد و اونجا کمی بعد از لندینگ آماده میشم و دوباره امتحان میدم. اگرم افتضاح شد، سریع یه آیلتس آکادمیک میدم. البته همه اینها به زمان رفتن خیلی خیلی بستگی داره. تمام تلاشم اینه که بعد از ویزا کمترین اتلاف وقت رو برای شروع داشته باشم.
[/rtl]

shamloo said:

!غزال جان تو هم تیر ماهی هستی؟
:-X
!!در عوض ما بهمن ماهی ها به یخ بودن معروفیم! عاطفه کیلو چنده؟ من همیشه به حاجی می گم، ببین چقدر توش نونه
:p
حالا ما اگه خواستیم امتحان بدیم برای دانشگاه رفتن چی کار کنیم؟ بریم آیلتس بدیم یا تافل؟ اصلاً اینجا امتحان بدیم یا بریم همونجا بعد سه چهار ماه امتحان بدیم؟

kasrawasp

Star Member
Jun 25, 2012
74
12
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Jun 10-2009
File Transfer...
Dec 1-2011
;D بچه ها مادر عروس صحبت کرده

جیسون کنی ، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، امروز به مناسبت عید فطر مسلمانان، بیانیه زیر را صادر کرد:

عید فطر، روزی که در آن روزه ها شکسته می شود، روز اول ماه شوال در تقویم اسلامی ، پایان ماه رمضان ، ماه روزه داری و آغاز جشنی سه روزه می باشد.

در این جشن مهم برای مسلمانان کانادا و سراسر جهان، نماز جماعت خوانده می شود ، غذاهایی می خورند و به نیازمندان کمک می کنند و همچنین زمانی است که در آن با اقوام و دوستانشان به جشن و شادی می پردازند.

و اما برای کاناداییان، این فرصتی فوق العاده است برای شناخت دین اسلام و انعکاس کمک های گسترده ای که جامعه کانادا از مسلمانان خود دریافت نموده است.

به عنوان وزیر مهاجرت و شهروندی ، بهترین آرزو های خودم را نثار می کنم به مسلمانان در هرنقطه از دنیا ، تا جشن عید فطر شاد ، همراه با سلامتی و تندرستی داشته باشند.

منبع : خدمات مهاجرت به کانادا

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Nomination.....
Ghazalllll said:
[rtl]
من که برای دانشگاه رفتن، دارم خودم رو برای امتحان تافل آماده می کنم. در درجه اول سطح زبانم ارتقا پیدا میکنه، بعد هم امتحانش منطقی تره.
راستش برای امتحان دادن هنوز تصمیم نگرفتم، تا معلوم بشه اصلا کی رفتنی هستیم. یک زمانی من و وحید سر اینکه مرداد میریم یا شهریور دعوا داشتیم! من کل 30 روز فرصت مدیکال رو برای محاسبه احتمالات در نظر میگرفتم، وحید می گفت فراز یک روز مدیکالش انجام شد کلا 2 روز بسه!!! ;D
ولی بهرحال احتمالا قبل از رفتن یک امتحان میدم، اگر نمرم خوب شد که چه بهتر اگر نه نقطه ضعفام دستم میاد و اونجا کمی بعد از لندینگ آماده میشم و دوباره امتحان میدم. اگرم افتضاح شد، سریع یه آیلتس آکادمیک میدم. البته همه اینها به زمان رفتن خیلی خیلی بستگی داره. تمام تلاشم اینه که بعد از ویزا کمترین اتلاف وقت رو برای شروع داشته باشم.
[/rtl]

بله اون که سوال اصلی هستش!! مدیکال گرفتن همونقدری برای من آرزوی محالی شده که آرزوی هنرپیشه هالیوود شدن واسه یه نفر می تونه محال باشه
:'(
تازه من به دو تا از دوستان هم گفتم سابقه بیمه من یه مشکلاتی هم داره، من نگران این موضوع هم هستم
:(

من اگه رفتم اونور خیلی علاقه ای ندارم فوق بخونم اگه راستش رو بخوای. اگه بخوام برم کالج و یونیورسیتی، یا دنبال اتوماسیون تو کالج سنتینیال میرم یا میرم دنبال دوره های کوتاه مدت مربوط به سرمایه گزای و مدیریت املاک. البته این مورد آخر بستگی داره که چقدر داییم به من راه بده تو کارش! اگه راه بده کنارش رییلتوری هم می کنم. شایدم دنبال هیچ کدومش نرفتم، افتادم دنبال همین کارهای برقکاری ساختمون تو کارهای داییم و گرفتن سرتیفیکیت هاش و بعد کم کم زدم تو خط راه انداختن یه بیزنس کوچیک تو همین زمینه. شایدم افتادم دنبال دیدن یه دوره کوتاه مدت کارگردانی سینما و سعی کردم از ساختن تیزر تبلیغاتی تو تلویزیونهای محلی شانسم رو امتحان کنم واسه ورود به این کار. کلاً من خیلی دیونه و تنوع طلب هستم خیلی به حرفهای من توجه نکن
:p :p :p
راستی یه سوال برقی؟ بازار کار اتوماسیون تو همین ایران خودمون چه طور هستش الان!؟ من کلاً خیلی به برق ساختمون علاقه ایی ندارم واسه همین بدم نمی یاد کارم رو تغییر بدم. حتی هر چی با خودم کلنجار رفتم راضی نشدم واسه امتحان نظام مهندسی ثبت نام کنم! دنبال این هستم دوره های برق صنعتی و اتوماسیون مجتمع فنی رو برم. با توجه به اینکه شاخه خودت برق صنعتی هستش نظری داری در این مورد؟
::)

sky1

Hero Member
Jul 19, 2012
207
21
Category........
Visa Office......
warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
15-06-2010
AOR Received.
18-10-2010
kasrawasp said:

جیسون کنی ، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، امروز به مناسبت عید فطر مسلمانان، بیانیه زیر را صادر کرد:

عید فطر، روزی که در آن روزه ها شکسته می شود، روز اول ماه شوال در تقویم اسلامی ، پایان ماه رمضان ، ماه روزه داری و آغاز جشنی سه روزه می باشد.

در این جشن مهم برای مسلمانان کانادا و سراسر جهان، نماز جماعت خوانده می شود ، غذاهایی می خورند و به نیازمندان کمک می کنند و همچنین زمانی است که در آن با اقوام و دوستانشان به جشن و شادی می پردازند.

و اما برای کاناداییان، این فرصتی فوق العاده است برای شناخت دین اسلام و انعکاس کمک های گسترده ای که جامعه کانادا از مسلمانان خود دریافت نموده است.

به عنوان وزیر مهاجرت و شهروندی ، بهترین آرزو های خودم را نثار می کنم به مسلمانان در هرنقطه از دنیا ، تا جشن عید فطر شاد ، همراه با سلامتی و تندرستی داشته باشند.

[font=nt=tahoma]این تپل به جای این چاپلوسی ها بره یه فکری بکنه واسه تصمیمات بی سرو ته مهاجرتیش [/font]​
[/font][/right]

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Nomination.....
:دوستان تغییرات احتمالی برای سیستم مهاجرت فدرال 17 آگوست رسماً اعلام شده
http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-08-17.asp
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html
گفتم بد نیستش محض احتیاط بدونید

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
قربون فکر متمرکز و آینده روشن! ;)

من کد مهاجرتم برق صنعتی هست! به توصیه مشاور پردانش و حرفه ایم!!! گرایش تحصیلی خودم مخابرات بوده، منتها توی فیلد قدرت کار میکنم، بعدها که خودم مطلعتر شدم دیدم کد 7241 خیلی بیشتر مطابق بخشی از کارایی هست که من واقعا انجام دادم! این برای روشن شدن اذهان خصوصی شما در مورد کد مهاجرتم.
با توجه به نیاز به گسترش شبکه انتقال، اتوماسیون میتونه بازار خوبی داشته باشه. شرکت خود ما بعد از قضیه تحریمها و غایب شدن زیمنس و ABB دارن روی سیستم اتوماسیون تجهیزات اسپانیایی که خودمون نماینده انحصاریش هستیم کار میکنن ولی میان ماه من تا ماه گردون ... اساسا اوضاع خیلی ناپایداره و به مسایل سیاسی هم وابستس. اگر تحریمها به همین نحو ادامه پیدا کنه دیگه تجهیزی نیست که سیستم اتوماسیونی نیاز باشه. با اجازت الان شرکت چینی هم که ما نمایندشیم دیگه داره برامون ناز میکنه!
این همه داستان گفتم که بهت بگم برنامت رو بر اساس تصمیمات اونور بچین. اگر قصد ادامه تحصیل نداری همینجا دوره های کوتاه مدت مجازی بگذرون یا روی همون برقکاری ساختمان یه مدارکی جمع کن که میدونم درآمدش برای یک تازه وارد خیلی خوبه. کسی رو میشناسم با یک مدرک فوق دیپلم نصف و نیمه مکانیک رفت تورنتو تو کار برقکاری ساختمان. البته با دیدن دوره همونجا و وردستی شروع کرد ولی تو همون زمان دوره دیدن بطور سیاه برقکاری ساختمان میکرد و کلی هم راضی بود. راست و دروغش پای خودش!
[/rtl]

shamloo said:

بله اون که سوال اصلی هستش!! مدیکال گرفتن همونقدری برای من آرزوی محالی شده که آرزوی هنرپیشه هالیوود شدن واسه یه نفر می تونه محال باشه
:'(
تازه من به دو تا از دوستان هم گفتم سابقه بیمه من یه مشکلاتی هم داره، من نگران این موضوع هم هستم
:(

من اگه رفتم اونور خیلی علاقه ای ندارم فوق بخونم اگه راستش رو بخوای. اگه بخوام برم کالج و یونیورسیتی، یا دنبال اتوماسیون تو کالج سنتینیال میرم یا میرم دنبال دوره های کوتاه مدت مربوط به سرمایه گزای و مدیریت املاک. البته این مورد آخر بستگی داره که چقدر داییم به من راه بده تو کارش! اگه راه بده کنارش رییلتوری هم می کنم. شایدم دنبال هیچ کدومش نرفتم، افتادم دنبال همین کارهای برقکاری ساختمون تو کارهای داییم و گرفتن سرتیفیکیت هاش و بعد کم کم زدم تو خط راه انداختن یه بیزنس کوچیک تو همین زمینه. شایدم افتادم دنبال دیدن یه دوره کوتاه مدت کارگردانی سینما و سعی کردم از ساختن تیزر تبلیغاتی تو تلویزیونهای محلی شانسم رو امتحان کنم واسه ورود به این کار. کلاً من خیلی دیونه و تنوع طلب هستم خیلی به حرفهای من توجه نکن
راستی یه سوال برقی؟ بازار کار اتوماسیون تو همین ایران خودمون چه طور هستش الان!؟ من کلاً خیلی به برق ساختمون علاقه ایی ندارم واسه همین بدم نمی یاد کارم رو تغییر بدم. حتی هر چی با خودم کلنجار رفتم راضی نشدم واسه امتحان نظام مهندسی ثبت نام کنم! دنبال این هستم دوره های برق صنعتی و اتوماسیون مجتمع فنی رو برم. با توجه به اینکه شاخه خودت برق صنعتی هستش نظری داری در این مورد؟
::)

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
بنظرتون اساسا ایشون به روح اعتقاد دارن؟؟؟
[/rtl]
kasrawasp said:

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
shamloo said:
:دوستان تغییرات احتمالی برای سیستم مهاجرت فدرال 17 آگوست رسماً اعلام شده
http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-08-17.asp
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2012-08-18/html/reg2-eng.html
گفتم بد نیستش محض احتیاط بدونید

هیچی دیگه شاید سالی 1000 نفر بگیره با این اوضاع، اونم با زمان یک سال نوری

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
Ghazalllll said:
[rtl]
بنظرتون اساسا ایشون به روح اعتقاد دارن؟؟؟
[/rtl]

طی آخرین صحبتی که باهاش شد، می گفت روح خیلی چیزه خوبیه و دوست داشت روح بازی کنه

Modares

Star Member
Jul 18, 2012
104
36
124
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsa
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
16/April/2010
Doc's Request.
7/July/2010
AOR Received.
13/July/2010
File Transfer...
3/February/2012
قبول. تا الان مي دونم ٤ نفر ميان
sarvenaz said:
مدرس جان بهتر نیست یه زمانی قرار بزاریم همه باشن؟

Modares

Star Member
Jul 18, 2012
104
36
124
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsa
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
16/April/2010
Doc's Request.
7/July/2010
AOR Received.
13/July/2010
File Transfer...
3/February/2012
باشه. بقول سروناز عزيز مي ذاريم يك دفعه همه باشند.

Pani85 said:
مرسی مدرس جان از محبتت ولی
ما متاسفانه از فردا عازم شمالیم
:Dخیلی دوست داشتم میبودم. امیدوارم دفعات بعد