اقا بعد اینهمه تفاسیر من یه سئوال فنی داشتم من خواهرم ساکن کاناداس یه جا تواین پیج خوندم که داشتن فامیل میتونه کمک کنه و اینکه ایمیل بزنیم و بگیم
roksareh said:وحید جان ورزشکاری درست پشت بازو داری آه اما دلیل نمی شه که به من بگی که مادر بزرگم که . مگه [size=13pt]این شهره چند سالشه واه واه چه توهینی .یادت باشه دیگه این جوری با یه خانوم حرف نزنی .وگرنه حسابت با کرامالکاتبینه ها .گفته باشم ;D [/size]
shamloo said:
!!!جسارتاً "این" ضمیره اشاره ای هستش که برای اشیاء یا موجودات بی جان به کار میره
Ahora said:
دلیل داشت خوب
شامپو یک پرونده آنکارا داره که سالها باید خاک بخوره اینجوری با یک تیر دو نشون می زنیم
شهره میشه بچه شما و میاد کانادا
می ترسم اینجا تنها بمونه همه سماق ها رو بزنه بالا
Afsane1978 said:اقا بعد اینهمه تفاسیر من یه سئوال فنی داشتم من خواهرم ساکن کاناداس یه جا تواین پیج خوندم که داشتن فامیل میتونه کمک کنه و اینکه ایمیل بزنیم و بگیم
shamloo said:
جون وحید اینجور که بوش می یاد، من باید بزنم تو کار دختر داییم!! هم باباش مایه داره و شاید چیزی هم به من یه لاقبا ماسید، هم اینکه به راحتی سیتزن شیپ کانادا میشم
حالا چه جوری از ایران من مخش بزنم؟؟
!!!نکنه وحید دوست پسر داشته باشه! نکنه دوست پسرش از این سیاه پوست گنده ها باشه، بگیره منو بزنه!! خواستیم برم سر قرار محض احتیاط شما هم چند دفعه اول رو با من بیا
shamloo said:
جون وحید اینجور که بوش می یاد، من باید بزنم تو کار دختر داییم!! هم باباش مایه داره و شاید چیزی هم به من یه لاقبا ماسید، هم اینکه به راحتی سیتزن شیپ کانادا میشم
!!!نکنه وحید دوست پسر داشته باشه! نکنه دوست پسرش از این سیاه پوست گنده ها باشه، بگیره منو بزنه!! خواستیم برم سر قرار محض احتیاط شما هم چند دفعه اول رو با من بیا
Ahora said:
نوکرم
پایتم رو من حساب کن
roksareh said:خدا مرگم آخرش شما خانومی یا آقا .
roksareh said:خدا مرگم آخرش شما خانومی یا آقا .
shamloo said:
دستت شما درد نکنه؟ چشم روشن! چشم و دلم روشن!! داشتیم آیا؟؟
!!!تازه به فرض که خانوم بودم، اونور این مسائل حل شده هستش
!بچه ها هر کی رفت اونور یه بیزینسی راه انداخت، نامرده اگه به ما کشتی شکستگان "جاب آفر" نده
:'( :'( :'(
shamloo said:
helensalon said:
شما مثلا تو ارایشگاه چیکار میتونین بکنین؟ تا من براتون جاب افر بفرستم
;D ;D