roksareh said:سلام من نبودم یکی پاس شد یهووووو .مبارکه مهیار خان .
Peymanrs said:
بچه ها ببخشید این پست هم تحلیل داره
یک - این نقطه اول پستت چیه رخساره جان (تازه حضور این آیا رو داشتیم درک می کردیم حالا باید این نقطه رو هم درک کنیم)!!!؟؟
دو - این «پاس» یعنی چی؟ منظورت پاس ریکوئسته که تقریبا دو ماه مهیار پاس ریکوئسته و همچین یکهو هم نبوده که پنج تا «و» هم جلوش می ذاری
سه - مهیار جان یا جون شد مهیار خان
مهيار جان ديشب كه داشتم مي خوابيدم اينقدر از اوضاع اين دو هفته فروم مضطرب و نااميد بودم و از چك كردن مداوم خودم اعصابم خرد بود كه دعا كردم كاش اينترنت خونه قطع شه و چند روزي از اخبار مهاجرت به دور باشم تا شايد وقتي برگشتم خبر خوشي بگيرم خدا هم كه بيكار نه گذاشت و نه برداشت صاف دعاي منو تو قطع شدن اينترنت اجابت كرد الان كه تونستم راهش بندازم اولين خبر گرفتن ويزا توسط شما بود واقعا سورپرايز شدم هزار تبريك براي شما پيروز و شاد و خوش خبر باشيkmahyar said:
دوستان اعتراض کردن من میرم به موسیقی دل چسب هواپیماها گوش بدم
Peymanrs said:
بچه ها ببخشید این پست هم تحلیل داره
یک - این نقطه اول پستت چیه رخساره جان (تازه حضور این آیا رو داشتیم درک می کردیم حالا باید این نقطه رو هم درک کنیم)!!!؟؟
دو - این «پاس» یعنی چی؟ منظورت پاس ریکوئسته که تقریبا دو ماه مهیار پاس ریکوئسته و همچین یکهو هم نبوده که پنج تا «و» هم جلوش می ذاری
سه - مهیار جان یا جون شد مهیار خان
shamloo said:
حاجی جان ما نبودیم، چیزی زدین تو هیئت اینجوری قفل کردی؟
تنها تنها...پس شامپو چی؟
!!لابد چند دقیق دیگه هم برنامه کره خوری تو هیئت
maggie_zaryan said:
-1000000000000000000000000000000000000 برا پیمان جان
-1000000000000000000000000000000000000+(-1) برا حسین جان
ببخشید بیشتر از این وسعم نمی رسید
مهیار جان تبریک.پاستو بیار اینجا از روش کپی بگیر به ما بدبختهای ویزای کانادا ندیده بفروش
Peymanrs said:
?شامپو جان داشتیم
دارم حال این نسوانی که جلوت وایستادن رو می گیرم سرکردهشون همین مگی و مهیستا هستند
اینها همون بچه های هیئت جدیده هستند
[size=10pt]آقا مهیار عزیز خیلی مبارکه آقا دست راستتون روی سر ما ایشالا همیشه از این خبرای خوب داشته باشیم و از همه مهمتر امیدوارم در کانادا هم با کارا و درآمد عالی موفق و پیروز باشید[/size]kmahyar said:
ممنون مگی جان
مگی جان اینجوری نگین، آخه این چه حرفی میزنی عزیز من
تنتون به سلامت من حتی برم هم اگه کاری از دستم بر بیاد اونجا انجام میدم، توی ایران هم به مشکلی بر بخورید کمکتون می کنم
دیگه این کلمات رو نگید که ناراحت میشم
shamloo said:
ما ارادتمندیم حاج آقا!! فقط عرض کردیم اگر خواستید کاری بکنید ما رو هم خبر کنید
وای اگر حاج پیمان حکم جهادم دهد، ارتش نسوان نتواند که جوابم دهد
kmahyar said:
دعوا چیه؟ جنگ چیه؟ جهاد چیه؟
:یک جمله از بزرگان
آروم باشید، همتون 6 ماهه دیگه کاناداید، باز جلو دوربین جوگیر شدم