تو رو خدا فردا دوباره مديكالها شروع بشه بعضي از دوستام اينقدر راحت و بدون دقدقه پروسه مهاجرت رو طي كردن فقط مال ما ٣٨ تاييها شده گره كور برا عبور از هر مرحله بايد از ٧خوان رستم بگذريم بازم صدها لعنت به جيسون كني
Mehran23 said:دكتر جون قربونت برم. از شوخي گذشته بهر حال درسته كه ما آدماي ثروتمندي نيستيم ولي ميتونيم يه كارايي بكنيم. يكي از دوستاي من كه تو ونكوور كار ميكنه بهم گفت كهوبعد از يه مدتي كه دنبال كار خودش كه زمين شناسي رفت و كاري گير نيورد و در زمينه فروش كامپيوترم كه تو ايران فروشگاهي داشت توفيقي كسب نكرد الان رفته و يه مغازه دالر شاپ كه جنساي چيني دونه اي يه دلار داره رو از
يه كانادايي كه ميخواسته ديگه بازنشست بشه خريده سيصد هزار دلار البته ميگفت صد هزار تاشو خودش داده مابقيسم وام گرفته. ميگفت كه ماهي پنج هزار تا سود خالص داره. خوب پس ميشه يه كارايي كرد ديگه. ولي نياز به اطلاعات داره و ريسكش بالاس
خوب ميتونيم به جاي دالر شاپ، يه دونه سنت شاپ بزنيم. پايه اي؟qorashi said:مهران جون ما کلا با کمتر از نصف این مبلغ قصد مهاجرت داریم ;D
Mehran23 said:خوب ميتونيم به جاي دالر شاپ، يه دونه سنت شاپ بزنيم. پايه اي؟;D
shamloo said:
دیوار کوتاهتر از من گیر نیاوردی!!! تازه دکتر کواراشی هم مدیکال گرفته
من و تویم که کلاهمون پس معرکه هستش حاج آقا
...به خصوص من
:'(
nekabod said:[size=10pt][size=10pt]واسه ما که خیلی خیلی زوده، ولی امیدوارم این هفته کار شما درست بشه[/size][/size]
sa mon said:باور نکن عزیزم . این حاجی ها همشون همینطورن . این پراسس هستیم . فقط آنکارایی ها از من شیرازی ترن . حوصله ندارن نامه بدن یا ایکیس رو آپ کنن
Mehran23 said:دوستان ديگه نظري. اطلاعاتي. من خودم تو كانادا يه متلايي رو رفتم كه حدود ده تا اتاق داشتن و كلا يه ساختمون سه طبقه بودن كه طبقه اول لابي و رسپشنو يه رستوران كوچولو بود و طبقات بالا هم اتاق. بيشتر جوونا و توريستاي فقير مثل ما اومده بودن. اونم به نظرم فكزر خوبيه ولي اصلا راجع به قيمتاشون ايده اي ندارم.
Mehran23 said:چقدر زيباست اين اختتاميه. يعني يه روزي همچين مراسمي تو تهرانم برگزار ميشه ما ببينيم.
چه آرزوي محاليست!
sa mon said:یعنی یه نفر اهل فن و کاربلد در حد مخملباف باید بشینه کنار آدم این مراسم افتتاحیه و اختتامیه رو تفسیر کنه
Peymanrs said:
بیا دکتر کواراشی جون، حسین جان بیا مراسم رو شروع کنیم فقط مردونه باشه
مهیار و کامیار جان خرامیدند و رفتند
مرا بی مدیکال نامیدند و رفتند
مدیکال داران از سر نعشم گذشتند
فغان ها (همون آه معروف) کردم اما بر نگشتند
اسیر و بدبخت و بی مدیکال من
حامد جان، مهدی جان، تی تی جان این چه سودا بود بامن
مدیکالی ها رسم همدردی کجا رفت
پاس ریکوستها جوانمردی کجا رفت
مرا این پشت مگذارید بی مدیکال
گناهم چیست دیر اقدام کردم