دوستان من در قسمت امضا پروفایلم جدول 38 تایی ها رو گذاشتم که میتونین اطلاعات دقیق رو اونجا ببینین.Mskhameneh said:میشه لطف کنید همگی زمان رسیدگه به پروندهها رو درج کنید
(time line)
دوستان من در قسمت امضا پروفایلم جدول 38 تایی ها رو گذاشتم که میتونین اطلاعات دقیق رو اونجا ببینین.Mskhameneh said:میشه لطف کنید همگی زمان رسیدگه به پروندهها رو درج کنید
(time line)
پانی جان من چطوری سمت چپ زیر اسمم مشخصات بنویسم پیداش نکردم اینو که گفتیPani85 said:دوستان اگه تو قسمت پروفایل برین قسمت
forum profile information
میتونین اطلاعات پرونده رو برای دسترسی بقیه بذارین.
در قسمت سمت چپ پروفایلLidaaa said:پانی جان من چطوری سمت چپ زیر اسمم مشخصات بنویسم پیداش نکردم اینو که گفتی
راستی پس دیروز و امروز تا الان 5 تا مدیکال داشتیم!!...خیلی عالیه ورشو داره رکورد میزنه
مبارک باشه رامین جانramin_320 said:سلام پانی عزیز
به برکت محل جدید، خدمتتون عرض کنم که این مدیکال ما هم امروز رسید
این خبر هم اینجا فقط عنوان میشه و نه در اون سایت خود خواهانه .
خوش باشید
You won't be able to add your timeline to your profile before a minimum number of posts, I think 10 or 15. So keep postingLidaaa said:پانی جان من چطوری سمت چپ زیر اسمم مشخصات بنویسم پیداش نکردم اینو که گفتی
راستی پس دیروز و امروز تا الان 5 تا مدیکال داشتیم!!...خیلی عالیه ورشو داره رکورد میزنه
yes, you are right. It was my problem too, Lidaaa keep in touch more... :vivi2 said:You won't be able to add your timeline to your profile before a minimum number of posts, I think 10 or 15. So keep posting
سلامpaniz said:مبارک باشه رامین جان
انشاءالله که یک به یک دوستان خبر آمدن مدیکال هاشون رو اعلام کنند
سپاس و درود همچنین به شما دوست عزیز و ممنون از شماKasra said:درود بر همگی
من نه ۳۸ شغل هستم نه از آنکارا یا ورشو!! ولی تاپیک ایرونی رو دیدم نتونستم جلو خودم رو بگیرم و نیام.
در ضمن سپاس از پانی۸۵ به دلیل این ایده بسیار جالب
کسرا