+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
Ghazalllll said:
[rtl]
حکایت اون کسی هستی که اومده تو فیسبوک میگه همتون دارین گناه میکنین!
[/rtl]

کلی خندیدم، خوشم اومد
:D

Mehran23

Star Member
Jul 20, 2012
155
26
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
2121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-07-2011
AOR Received.
27-07-2011
Med's Request
22-02-2012
Med's Done....
01-03-2012
Passport Req..
04-09-2012
مطلبی که بعد از سفرم به ونکوور نوشتم

هر جایی هواپیما روی چیزی فرود می آید ، در تورنتو هواپیما روی مه و ابر فرود می آید ، در تهران بخاطر نزدیکی خانه های کوچک کنار فرودگاه مهرآباد ، گویی هواپیما روی خانه ها فرود می آید. اما ونکوور داستانی دیگر ست . در ونکوور هواپیمایتان در چمن می نشیند به جای باند فرودگاه ؛ از پنجره هواپیما می بینید که روی سبزی می نشیند
وقتی هواپیما روی آسمان ونکوور رسید ناخودآگاه یاد ماکاندوی مارکز هستم. از بس که همه چیز سبز است ، حس فاصله با زمین کم رنگ می شود و ارتفاع مفهوم خود را از دست می دهد.

و اما جماعت ایرانی ونکوور . اولین اتوبوسی که سوار شدم برای رفتن به شهر ، وقتی ایستگاه مقصد را پرسیدم از راننده ، از زیر عینک نگاهی کرد و گفت "ایرونی هستی" . اولین فروشگاهی که رفتم برای خرید ، وقتی قیمت قهوه را پرسیدم فروشنده با خنده پرسید " بچه تهرونی"
درفرودگاه ونکوور دختر محجبه ای را دیدم که آرام روی همان صندلی که نشسته بود نماز مغرب می خواند
وبا خانواده ای قدیمی و اصیل از بچه های سر پل (تجریش ) آشنا شدم که برادر کوچکتربعد از 20 سال زندگی در ونکوور، با دیدعمیقی که داشت از دسته گل های ایرانی صحبت می کرد که پدر و مادر و وطن را رها کرده اند و راهی غربت شده اند و حالا نه راه پس دارند نه راه پیش.

و در ونکوور دالای لاما را از نزدیک دیدم

در مقاله ای که برای شهروند نوشتم ، تورنتو را نمادی از جهان آینده ما توصیف کردم ، اما ونکوور نمادی از جهان فعلی ماست ، جهانی مبتنی بر پارادوکس وتضاد

در واقع با همه زیبایی غیر قابل وصفی که ونکوور دارد و از نظر سطح زندگی در رتبه اول جهان است ، نمی توان خیابان هستینگ را نادیده گرفت که در 5 دقیفه ای آی مکس و کانادا پلی س قرار دارد و خیابان مجاور گس تاون است و در انتها ، نزدیک هاربر سنتر خاتمه می یابد . یعنی به نوعی در قلب جاذبه های شهری ونکوور قرار دارد و می گویند خطرناک ترین منطقه در کل امریکای شمالی ست

خیابانی که در آن تا دلت بخواهد آدم یک وری می بینی ، آدمهایی که وزنشان با تنبانشان به زور 40 کیلو خواهد شد و ویژگی مشترکشان کج بودنشان است ، بعضی به جلو کج اند و بعضی به بغل
خیابانی که در روز روشن معتادان تزریفی ، افیون به رگ می زنند و نشئه ی زهرابه می شوند

کمی آنطرف تر اما ، خانه هایی که در شمال و غرب ونکوور قیمتشان از 5 میلیون دلار شروع می شود و شادابی و فراوانی و آسایش در آن موج می زند را می توان دید

بر اساس قانون دیالکتیک هر چیز متضاد خود را درون خود دارد ومثلا وقتی مادری کودک خود را کتک می زند این بچه بیشتر از هر وقت به خود مادر پناه می برد و به دامان مادر می آویزد . قانونی که به روشنی در شهر ونکوور قابل مشاهده است . در قلب ثروت و مکنت و آسایش و رفاه ، فقر و نکبت و مرگ را می توان دید

شاید قاعده آنتروپی مثبت ، که در بحث تحلیل سیستم می گوید همه سیستم ها به سمت زوال حرکت می کنند مگر آنکه آنتروپی را منفی کنیم در مورد شهر ونکوور در جریان باشد

ونکوور پارادوکس دنیایی ست که هر دو سر طیف سطح زندگی را می توان در آن دید . مرز را می توان دید اینجا ؛ هم مرز بین بکارت طبیعت ومدنیت بشری را می توان دید ، هم مرز بین فقر و ثروت درون جامعه بشری را می توان دید .اینجا مرز باریک است ، به باریکی یک خیابان .

مرز باریک فقر و ثروت ، زیبایی و نکبت ، سرشاری و حقارت ، هرزگی و بکارت ، خمودگی و طراوت ، کوچکی و عظمت ، ماندگی و حرکت ، نشئه گی و قدرت ، خماری و ذکاوت ، کجی و شوکت ، تلاش و نخوت ، آبرو و فضاحت ، ضایع گی و کرامت ، پاکی و نجاست ، حماقت و کیاست ، عزت و خجالت ، شرمندگی و حشمت ، سادگی و شرارت ، تیرگی و نورانیت ، آزادگی و اسارت ، بردگی و حریت ، شکایت و نجابت ، مریضی و سلامت ، مردگی و حرارت ، طهارت و کثافت ، هوشیاری و صفاهت، وادادگی و حمیت ، ضمختی و لطافت ، وابستگی و فردیت ، نوکیسه گی و اصالت ، لکنت و صراحت ، روانی و سکونت ، بلندی و کراهت ، افتادگی و منیت ، شادابی و کدورت ، بارندگی و خساست ، عاشقی و نفرت ، آمادگی و مسمومیت ، خودخواهی و محبت ، تردید و قطعیت ، الینه گی و شهامت ، فرار و استقامت ، گریختن و خودیت ، مدنیت و طبیعت ، ایستایی و عزیمت ، هیجان و کسالت ، لودگی و جدیت ، نوازش و شماتت ، ورزیدگی و کهولت ، برازندگی ومصیبت و در نهایت تفاوت کلبه و امارت

اینجا مرز نکبت وثروت تنها یک خیابان است
اینجا مرز فراوانی و محدودیت تنها یک خیابان است
اینجا مرز راحتی و مشقت تنها یک خیابان است
اینجا مرز زندگی و جمودیت تنها یک خیابان است

با همه این حرفها ونکوور شهر رویا هاست
ونکوورگوشه دل اقیانوس آرام است
ونکوور گذرگاه نیست لنگرگاه است

ونکوور شهر کوههای لاجوردی ست
شهر آبهای نقره ای ست
شهر دختران شاعراست
شهر پسران عاشق است
شهر نسیم همیشگی ست
شهر لبخند همگانی ست
شهر مردان ماهیگیر است
شهر غروبهای آتشین است
شهر ویلاهای اعیانی ست
شهر سوغاتی های ده هزار دلاری ست

اگر به ونکوور سفر کنید دلتان را آنجا جا خواهید گذاست ، با دل می روید و بی دل باز می گردید

امیر شفقی

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
Mehran23 said:

هر جایی هواپیما روی چیزی فرود می آید ، در تورنتو هواپیما روی مه و ابر فرود می آید ، در تهران بخاطر نزدیکی خانه های کوچک کنار فرودگاه مهرآباد ، گویی هواپیما روی خانه ها فرود می آید. اما ونکوور داستانی دیگر ست . در ونکوور هواپیمایتان در چمن می نشیند به جای باند فرودگاه ؛ از پنجره هواپیما می بینید که روی سبزی می نشیند
وقتی هواپیما روی آسمان ونکوور رسید ناخودآگاه یاد ماکاندوی مارکز هستم. از بس که همه چیز سبز است ، حس فاصله با زمین کم رنگ می شود و ارتفاع مفهوم خود را از دست می دهد.
.
.
.
.
.
.
اگر به ونکوور سفر کنید دلتان را آنجا جا خواهید گذاست ، با دل می روید و بی دل باز می گردید

امیر شفقی
[size=14pt]
من نفهمیدم ، اینهایی که گفتی الن مثبت بود یا منفی ؟؟ یعنی بریم ونکوور یا نه ؟؟؟​
[/size]

Tara55

Star Member
Jul 27, 2012
78
9
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
26/10/2009
File Transfer...
12/12/2011
بچه ها واقعا كسي اماري از تعداد پرونده هاي ورشو به تفكيك ماه نداره اخه به خدا خودم چند ماه پيش جدولش رو تو اا ديدم ولي حالا غيب شده؟

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
Mehran23 said:

امیر شفقی
مرسشی خیلی جالب و قشنگ بود
ممنون مهران جان +10

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
Masoud Nik said:
[size=14pt]
من نفهمیدم ، اینهایی که گفتی الن مثبت بود یا منفی ؟؟ یعنی بریم ونکوور یا نه ؟؟؟​
[/size]

???مسعود جان یعنی فقط با این یک پست می خوای تصمیم بگیری کجا بری
هم نکات مثبتش بود هم منفیش، بنظر من واقعبینانه نوشته شده بود
من که خیلی خوشم امود

utab

Star Member
Jul 16, 2012
133
36
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-06-2009
Doc's Request.
13-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
Waiting
دوستان عزیز
امروز که خبر مدیکالی نداشتیم و مطالب بیشتر در مورد زبان انگلیسی و بانک بود و در مورد انگلیسی چند مطلب هست که من تجربه آنرا دارم و بسیار استفاده بردم
اول - من سال هاست که از یک دیکشنری خوب بهره میبرم که فوق العاده است و اسمش " مک میلان " است و انتشارات سپهر در تهران میدان ولیعصر نمایندگی آنرا به عهده دارد و اگر نوع اصل آنرا خریداری کنید از کیفیت کاغذ بالایی برخوردار است و برنامه نرم افزاری آن نیز بسیار کاربردی است و اگر [size=14pt]رخساره
عزیز خواستند در اصفهان خریداری نمایند در خیابان چهار باغ بالا و بین مرکز خرید کوثر و چهار راه نظر، انتشاراتی جنگل این دیکشنری را دارد و حتما آنرا خریداری کنید و از لغات و مثال های خوبش استفاده بهینه ببرید
دوم - من شخصا کلاسهای کانون زبان ایران را به اتمام رساندم و از این لحاظ که کانون زبان نگاه آنچنان اقتصادی بر روی آموزش زبان ندارد مانند دیگر آموزشکاه های زبان یک کتاب ده درسه را در چهار ترم تدریس نمی کند و بار اطلاعاتی زیادی را در یک ترم تحصیلی به دانشجو منتقل می کند
سوم - خانم بنده تجربه کلاسهای کیش را دارد و موسسه کیش از سری کتابهای جدید توتال انگلیش بهره می برد که بسیار کاربردی و به روز است و پیشرفت در کلاسهای فشرده آن بسیار زیاد است و شیوه بریتیش آن لذت بخش است و دوستانی که آیلتس در پیش رو دارند، می توانند از این کتابها استفاده خوبی ببرند
با احترام - التماس دعا
یا علی[/size]​

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
Peymanrs said:

???مسعود جان یعنی فقط با این یک پست می خوای تصمیم بگیری کجا بری
هم نکات مثبتش بود هم منفیش، بنظر من واقعبینانه نوشته شده بود
من که خیلی خوشم امود
بابا من مثلا قراره برم ونکوور پیش دادشم که 15 ساله ائنجا زندگی می کنه .....اما راستش زیاد با هم تفاهم نداریم.....می خوام از اولش به کسی متکی نباشم.
من که نفهمیدم چی طور شد که یه دفع تونستم سایز فونتم رو عوض کنم ، اما بعدش دیگه نتونستم............ پاورپوینت رو هم سرسرس نیگاه کردم !!!.​

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
آقا من نمی تونم عکس پرچمی که خودم طراحی کردم رو بزارم ؟؟؟ ایالتش هنوز کشف نشده ، قرتره بعدا تو کانادا کشفش کنن !!​

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
مسعود متن رو انتخاب کن. اون مربع دوم از سمت راست تو ردیف اول که یک فلش بالا به پایین داره میزنی. دوطرف نوشتت دستور سایز فونت میاد جلوی سایز قبل ptعدد سایز رو تغییر بده!
افتاد مهندس؟؟؟
[/rtl]

Masoud Nik said:
بابا من مثلا قراره برم ونکوور پیش دادشم که 15 ساله ائنجا زندگی می کنه .....اما راستش زیاد با هم تفاهم نداریم.....می خوام از اولش به کسی متکی نباشم.
من که نفهمیدم چی طور شد که یه دفع تونستم سایز فونتم رو عوض کنم ، اما بعدش دیگه نتونستم............ پاورپوینت رو هم سرسرس نیگاه کردم !!!.​

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
babakbit said:
سلام
مسعود جان دیگه پستتات به مقدار لازم رسید راستی قدیما خیلی کم و مختصر مینوشتی الان کلی شوخ شدی . اگه تو دنیای خارج از این فروم بگی من در حال اخذ اقامت کانادام کلی رو مهریت میره ولی اینجا خریدار نداره آخه همه مسیرمون یکیه

وای ی ی ی ی ی بابک ، خودتی ؟؟
تو کدوم بابکی ؟؟
یکی تو اا بود که از اون قدیمی ها بود ، الان باید کانادا باه ، تو همون بابک قدیمیه هستی ؟؟ کجایی الان داداش ؟؟

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
Ghazalllll said:
[rtl]
مسعود متن رو انتخاب کن. اون مربع دوم از سمت راست تو ردیف اول که یک فلش بالا به پایین داره میزنی. دوطرف نوشتت دستور سایز فونت میاد جلوی سایز قبل ptعدد سایز رو تغییر بده!
افتاد مهندس؟؟؟
[/rtl]
غزال جان فکر می کنی کسی که حوصله نداره یک فایل تصویری رو نگاه کنه، حال داره این متن دستور العمل رو پیگیری :p :p :pکنه

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
Ghazalllll said:
[rtl]
ببین برو بخواب!
شکستی پات زده بالا مثل ابنکه!
[/rtl]
اوهوم !!
داشتیم غزالی ؟؟
کاری نکن به همه بگم الان ایران نیستی یا!!!!!!!!! :D

Masoud Nik

Star Member
Aug 8, 2012
55
7
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
May-2009
AOR Received.
Oct-2009
File Transfer...
Dec-2011
Med's Done....
Aug-2012
Passport Req..
...............
Peymanrs said:
غزال جان فکر می کنی کسی که حوصله نداره یک فایل تصویری رو نگاه کنه، حال داره این متن دستور العمل رو پیگیری :p :p :pکنه

کاملا درسته پیمان جان ...........چی کار کنم ، دست خودم نیست، اقتضای سن دیگههههههههههه
بابا اینجا از فیس بوکم اعتیادش بیشتره ، من از سر کار اومدم خونه ، 4 ساعته از پای پی سی تکون نخوردم ، خدا به داد برسه..............

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
saeedCan said:
I know that you are asking Amir, but because I had already answered this to one received private message, I'm coping and pasting a part of it here:
Safety deposit box costs you $40 to $100 per year. You can ask for it if you have a bank account.
I really can't say which bank is better. I have been with TD bank for the past 10 years and despite the new problem with some Iranians, I'm very happy with that. TD has the best customer service rating in Canada and opens longer hours during the week, even on weekends.

Amir jan, accept my apology for interfering. I would like to hear your opinion too.
کاملا درسته ، من سالها هست که دارم با اچ اس بی سی کار میکنم و کاملا راضی هستم. البته این بانک در انگلیس یک چیز دیگه ای بود !!! اما اصولا هر بانکی یکسری مزایا داره و یکسری معایب. من تی دی هم حساب دارم ، اما زیاد ازشون خوشم نمیاد !! خیلی محدودیت ایجاد میکنند