aram_golbaghi said:سلام
من یک روز نبودم 60 صفحه اضافه شده
خبری بود؟
saba3411 said:راستي امروز من يه نامه از ورشو دربافت كردم كه از ما كپي تمامي صفحات پاسپورت رو خواسته و گفته كه بايد ظرف مدت 30 روز براشون پست يا ايمل كنيم
ما مديكالمون تقريبا دو ماه پيش اومده بود و تقريبا يك ماه و نيم پيش رسيده ورشو
maryamm said:[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]دوستان خوب،الان ایمیل درخواست کپی پاسپورت رسید برام.چند تا سوال دارم(دوباره داره دستام میلرزه نمیدونم من چرا عوض خوشحالی اینقدر دستپاچه و عصبی میشم؟)[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
1-بهتره که کپی پاسپورت اسکن و ایمیل بشه یا با پست بفرستم؟
2-در صورت اسکن،در ایمیل حرفی از رزولوشن زده نشده،با 600دی پی ای خوبه که اسکن کنم؟
مرسی.
farnazce said:دوستان من شرمندم چون چند روزی هست که تصمیم گرفتم چیزی اینجا ننویسم اما در جواب یکی از دوستان که گفته بود کپی پاپورت ازشون خواستند و دوست عزیزی جواب داده بودند که این به منظله پ ر نیست می خوام بگم دوست من رو که یادتونه دقیقا دو هفته پیش گفتم کپی پاسپورت خواسته بودن ازش جمعه این هفته پاسپورت رکویست شد
shamloo said:
!آخه مگه ما تو همون لحظه ورود جایی رو هم داریم که بگیم گم شدیم؟
آفیسرت به فکر وحیده و تو را یادش رفتهaram_golbaghi said:به به چه خوب
پس من چی؟
saeedCan said:You can not claim the taxes that you pay for your purchases, unless you have a business and you use it for your business purpose. The tax that you pay on top of the purchased merchandise is a sales tax and is usually called HST. No matter how much you spend for shopping, CRA will pay you some amount next year to compensate that (in Ontario, not sure about other provinces).
Some people prefer to buy their stuff from Iran and in most cases they are cheaper there. But please don't forget that the waranty is very important too. Not every item has an international waranty. If you buy a MacBook from Future Shop in Canada, for example, then you have 14 days to return it back without any question, just in case you did not like it! And also it has its own manufacturer's waranty. If it is broken during the waranty time, you will call them and the rest is very easy. Or, you can buy an extended waranty from the store with a low price. In this case, you can even replace your device in case it is broken during the waranty.
To make the long story even longer, if you have already a laptop or iphone or such, bring it here. If you are going to buy one, think twice. You buy it in Iran, it is cheaper. You buy it in Canada, you will have peace of mind.
Ghazalllll said:[rtl]مهیار جان خیلی خوشحال شدم، امروز همش تو فکرت بودم. ظهر که اینجا سرزدم نبودی تریست می کردم.[/rtl]
منتظر خبر ویزای اصلی هستم!
hamed. said:
یک خبر ارزی
http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2063&conid=138019
sarvenaz said:بچه ها با توجه به این خبر های ارزی بلیط گرون میشه؟
shamloo said:
!آخه مگه ما تو همون لحظه ورود جایی رو هم داریم که بگیم گم شدیم؟
titi_lotfi said:سروناز من که میگم میاد پایین قیمت دلار آزاد منتهی هیچ اعتباری نیست. برای همین به نظر من در اولین فرصت وقتی زمان رفتنمون قطعی شد بریم و بلیط رو بگیریم بهتره
هنوز تصمیممون قطعی نیست. ولی احتمالا اردیبهشتsarvenaz said:تی تی جان اگه دوست داری بگو
شما تصمیم داری کی لند کنید؟