چه خوب که مایلی اینجا کار کنی، من که واقعاً دلم نمی خواهد تو این شرایط کار کنمqorashi said:بچه ها آخر این هندبوک پزشکاشون فرم گذاشته برای درخواست پزشک معتمد شدن. هوس کردم پرکنم بفرستم براشون. ;D
چه خوب که مایلی اینجا کار کنی، من که واقعاً دلم نمی خواهد تو این شرایط کار کنمqorashi said:بچه ها آخر این هندبوک پزشکاشون فرم گذاشته برای درخواست پزشک معتمد شدن. هوس کردم پرکنم بفرستم براشون. ;D
hamed. said:چه خوب که مایلی اینجا کار کنی، من که واقعاً دلم نمی خواهد تو این شرایط کار کنم
onlynegar said:بچه ها یه مدیکال دیگه تو اپلای ابراد که اینو نوشتن
امروز :ارسال مدیکال به همراه درخواست آپدیت (لندینگ+فرمها+گواهی بانک+کپی صفحات پاسپورت)
فایل نامبر دوم : آگوست 2009
رشته : کامپیوتر
متقاضی :خانم/متاهل
آره خوب هوس برانگیزهqorashi said:حامد جون از موندن اینجا متنفرم و منتظر که اگه ویزا دادن سریع برم، اینم همونطور که گفتم هوس کردم دیگه. بالاخره ویزت 115 دلاری بگیری بهتر از ویزیت 15000 هزار تومنیه دیگه. آدم رو به هوس میندازه ;D
نترسید نترسید ما همه با هم هستیم ;D ;D ;Dshamloo said:
نترسید دوست عزیز، اینا بیشتر لفاظی سیاسی هستش! ما تنگه رو می بنیدم، ما به اونجا حمله می کنیم...!!! فعلاً راه داره تا به اون نقطه ای که شما فرمودید برسیم
;D
اقا مهیار به نظرتون وضعیت ما چی جوری میشه؟ من لندینگم دادم اما کپی پاسپورت ندادمkmahyar said:
این مدیکال با بقیه فرق داره، نظریه منو قوت می بخشه چون همه چی ازش خواستن پس تمام مدیکالی ها پاسپورت ریکوئست میشن تا مدیکالهای زیادی داده بشه
و ظریفت ویزای ورشو خیلی جا داره تا پر بشه
این پروندش کلا اگه جواب مدیکال اوکی باشه صاف میره بخش ویزا
maryamm said:[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]راستی دوستان این تهدید جدید ..... برای .... به ایران تا 12 هفته دیگه!به نظرتون چه تاثیری میتونه روی پروسه مهاچرت ما بذاره؟فکر میکنم اولیش که خیلی هم برامون بده همون مسئله دلار باشه؟به نطرتون چه کارهایی باید انجام داد؟[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
farnazce said:اقا مهیار به نظرتون وضعیت ما چی جوری میشه؟ من لندینگم دادم اما کپی پاسپورت ندادم
Tara55 said:دوستان ما يه دختر ٥ساله داريم كه تا ٦ماه پيش تو پاس من بود ولي پاسش رو جدا كرديم و هنوز به اداره مهاجرت خبر نداديم البته وكيل ما گفت نيازي نيست فعلا خبر بديم هر موقع اپديت خواستن اطلاع مي ديم حالا نگرانم اگر مديكالمون بياد مشكلي پيش نياد؟؟؟؟؟؟
وکیلم می گه ایمیل نمی زنمkmahyar said:
بنظر من یک ایمیل بزنید و کپی پاسپورت فعلیتون رو براشون بفرستید و بگید چه زمانی برای دریافت ویزا بیام
farnazce said:وکیلم می گه ایمیل نمی زنم
Tara55 said:دوستان ما يه دختر ٥ساله داريم كه تا ٦ماه پيش تو پاس من بود ولي پاسش رو جدا كرديم و هنوز به اداره مهاجرت خبر نداديم البته وكيل ما گفت نيازي نيست فعلا خبر بديم هر موقع اپديت خواستن اطلاع مي ديم حالا نگرانم اگر مديكالمون بياد مشكلي پيش نياد؟؟؟؟؟؟