qorashi said:بچه ها من یه کاری کردم خنده دار. بهم نخندیدن ها ;D
من هنوز پاس ریکوست نشده و اصلا معلوم نیست راهمون بدن یا نه به خاطر اینکه گفتن قراره نرخ دلار برای بلیط بالا بره رفتم بلیط گرفتم واسه تورنتو برای آخرین زمانی که از حالا میشد بلیط رو گرفت ;D
با نرخ 1226 تومن حساب شد. در ضمن آژانس گفت که هنوز چیزی بهشون ابلاغ نشده برای افزایش نرخ ولی امکانش زیاده که به زودی نرخ بره بالا
[SIZE=16px]The following documents/information/actions are required in order to conclude the processing of your application:
1. Please send photocopies or scanned copies of all pages of your and your accompanying family members' passports. This information may be provided by mail, courier or e-mail attachment. Our e-mail address is as follows: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca.
Once your passports' details are verified, you will be offered an option to collect your visas in our Office in Ankara , which we think is more convenient for you.
2. Please note that each family member must be in possession of their own, separate passport. This rule applies to children as well.
The above requirements must be met within 30 days from the date of this correspondence. Your immediate attention to this request is critical to the outcome of your application.
Yours sincerely,
Immigration Officer[/SIZE]
ramin_320 said:
آژانس ویزا نخواست ازتون ؟
شاید اون آژانسی که ما چند دفعه ازش بلیط خریدیم سخت گیر بوده،، چون بدون ویزا بلیط نمیفروخت
ماشاللهtiti_lotfi said:پاک کرده بودم. الان گذاشتم. یکی عکس سه ماهگیش یکی شش ماهگیش اخری هم مال الانه
Peymanrs said:
این پست تحیلی نمی خواد، معنیش اینه که اصلا اعصاب و معصاب نداری
کیبوردت هم کاملا سالمه
حسین جان تا بلایی سر اون طفل معصوم که به تولدش چیزی نمونده نیومده بجنبد تی تی رو آروم کن
titi_lotfi said:مرسی نسیم جان و اقا حامد
میدونم که بازم به من منفی میدن بابت گذاشتن عکس ها
saeedm said:اینجا مدیر داره ؟؟؟ مدیر اینجا کیه .؟ و به چه حقی داره پستهای من رو پاک میکنه . نکنه اینجا هم باید یه دعوای درست و حسابی راه بندازم !.
saeedm said:
ممنون . دوست عزیز من و سایر دوستان عزیز : من همیشه آرزوی داشتن یه فروم رو داشتم که توی اون دوستانه با هم در مورد مسایل کانادا و مسایل پیرامونی اون صحبت کنیم . نه به اون شوری آآ که اگه کسی از کیپس میگفت یا قیمت خونه و ... میگفتن برو تو تاپیکت و نه مثل چند روز قبل اینجا که شده بود .....نمیدونم شده بود چی ....خانمهای محترم توجه کنن نوشتم من آرزوی داشتن راین رو داشتم ....ظاهرا تو دو روز قبل و بعد از ناراحتی من پستها خیلی معقول تر شده ....تقریبا چیزی که من دوست داشتم . نه الزاما بقیه . حالا دوست دارم تکلیف معلوم شه . اگه قرار بر هجویات نوشتنه من هم بلدم اتفاقا استاد لودگی و مسخره هم هستم . اما اگر قراره درست بنویسیم ( دقیقا مثل همین دو روز ) که اون رو هم خیلی قبول دارم . اما هیچکس حق نداره پست کسی رو حذف کنه . چیزی که به قول اون خانم محترم که درک کردن من براشون سخته باعث شد از آآ بزنیم بیرون برخورد سلیقه ای بود . من دیروز دو تا پست کاملا بی ربط گذاشتم که حذف شد . اما چیزای دیگه حذف نمیشه . حالا هم اون دوست عزیزی که پستهای من رو حذف کرده بیاد جواب من رو بده ببینینم کلا چکاره ایم اینجا .....دوستان یادشون هست که من اوایل آآ به همین سبک طنز مینوشتم . حتما پانی جان باید یادشون بیاد . ایشون به این نوع نوشتار من امتیاز میدادن و حتی یه پیام خصوصی هم در حمایت از نوع نوشتار م واسم دادن
qorashi said:بچه ها من یه کاری کردم خنده دار. بهم نخندیدن ها ;D
من هنوز پاس ریکوست نشده و اصلا معلوم نیست راهمون بدن یا نه به خاطر اینکه گفتن قراره نرخ دلار برای بلیط بالا بره رفتم بلیط گرفتم واسه تورنتو برای آخرین زمانی که از حالا میشد بلیط رو گرفت ;D
با نرخ 1226 تومن حساب شد. در ضمن آژانس گفت که هنوز چیزی بهشون ابلاغ نشده برای افزایش نرخ ولی امکانش زیاده که به زودی نرخ بره بالا
kmahyar said:
از نظر شما هر کی آمبولی ریه میگیره مرده ؟
نه اینطور نیست دوست عزیز
vartig said:
نه منظورم اين نبود
ولي شما کجا ديدي طرف آمبولي ريه بکنه بعد صاف صاف راه بره
;D
راستي آقا مهيار در مورد اين اطلاعات پروفايل من امروز اومدم پر کنم نفهميدم اين يعني چي؟
ميشه کمي کمک کني؟
Pre-Assessed..: ؟؟؟؟
App. Filed.......: تاريخ ارسال اولين مدارک؟
Doc's Request.: چه داکي؟
Nomination.....: ؟؟؟؟
AOR Received.: ؟؟؟؟
پيشاپيش از جواب شما سپاسگزارم
utab said:دوست عزیز
معمولا سفارت خانه ها اعلام میکنند که بلیط ها را بیاورید تا ویزا صادر کنیم، حالا این آژانس اول ویزا میخواهد تا بلیط صادر نمایند!!!!؟