Peymanrs
Hero Member
- Jul 8, 2012
- 141
- 124
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw
- NOC Code......
- 4131
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 01-10-2009
- Doc's Request.
- 01-12-2009
- AOR Received.
- 01-04-2010
- File Transfer...
- 12-12-2011
- LANDED..........
- Vancouver
shamloo said:
دوستان آنکارایی نظری در مورد پیشنهاد من ندارن؟
دوستان من کاسه صبرم دیگه لبریز شده
بیاید ما هم اعتراضی بکنیم. ضرری نداره که!!! هم اعتراضمون رو برای شخص وزیر میفرستیم، هم برای سی آی سی و هم برای ویزا آفیس آنکارا
(غزال عزیز اگه یادت باشه من قبلاً یکبار تو آآ هم گفتم که از شانسومون هندی هم نشدیم محض رضای خدا)
:
من کلا با ارسال ایمیل اعتراضی موافقم، بنظر من اگه تا حداکثر یک ماه آینده جواب نگیریم و روند صدور مدیکالها شروع نشه باید پیگیری کنیم
توی کارهایی که انجام می دم همیشه دیدم کسایی که پیگیر کارشون هستند زودتر به نتیجه می رسند، هر چند این دسته روی اعصاب هستند ولی کار خودشون زودتر راه می یافته
به نظر من باید از همین الان به فکر تهیه یک ایمیل باشیم تا نهایتا اگر تا یک ماه دیگر خبری نشد بفرستیم و پیگیر کار بشیم
من همچنان یک جمله ای می گم که خیلی ها باهاش مخالفند و احتمالا دوباره دعوا می شه ولی من قویا اعتقاد دارم
پذیرش ما بعنوان یک مهاجر یک لطف نیست بلکه حق ماست که باید پاسخگو باشند
وقتی این قضیه می شه لطف که مثلا من یک بی سواد بی مهارت و بی زبان باشم بگم تو رو خدا منو قبول کنید بگم می دونم واجد شرایط شما نیستم ولی لطف کنید منو بعنوان مهاجر قبول کنید، ما طبق الگو و دستور العمل خودشون اسناد آماده کردیم نباید اینطوری بازیمون بدم
کسی در خصوص تعهدات بین المللی می دونه، بخدا در تمام دنیا تعهدات بین المللی وجود داره و لازم الاجرا! اگه این تعهدات نبود سنگ روی سنگ بند نمی شد، می تونم دلایل قانونی براتون ارائه بدم
مجددا تکرار می کنم ما طبق دستور العمل و طبق ضوابط اداره مهاجرت و توسط خودشون پذیرش شدیم و نمی تونند به این طریق عمل کنند
ببینید تصور کنید برای چند دانشگاه مدارکمون رو فرستادیم بعد یکیشون می گه پذیرش شدید و ضروری مدارک تکمیلی بفرستیم و ما هم دقیق طبق ضوابط مربوطه مدارک و همه چیز را براشون می فرستیم، آیا می تونه به راحتی بگه نه نمی خوام، من قبلا توی اپلای گفتم همسر پسر خاله من چنین اتفاقی افتاد براش و هنگامی که از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش گرفته بود بخاطر عدم ایفای تعهداتش تونست ازشون کلی غرامت بگیره
بچه ها هر چند بی قانون ترین وزارت خونه کل جهان بهمون خورده ولی باید حقمون رو بگیریم، من می گم حداقل پیگیر حقمون باشیم هر چند به نتیجه هم ممکنه نرسه
کلا من امروز اعصاب ندارم