Wow, congrats, finally passed na gyud im medicals! pray for PPR na!scorpio1641 said:My medicals have been passed to the Embassy. Now the waiting game begins .... sana wala nang ibang furtherance kay muhilak na jud ko kung naa pa.
Wow, congrats, finally passed na gyud im medicals! pray for PPR na!scorpio1641 said:My medicals have been passed to the Embassy. Now the waiting game begins .... sana wala nang ibang furtherance kay muhilak na jud ko kung naa pa.
Mao na na Floje! Hahaha Congratulations! ma close ra na xa og ma submit na ang passport & ma send na POE letter! Praise the Lord! "DFloje said:OMG!
Guys! I just received a passport request! But the status in MyCIC still says "open" and "a final decision has been reached - not started".
What does this mean??
Thank you so much babies! Wa jud ko katoo. Nag expect jud ko nga refusal, pero nakurat ko ky passport request man diay!Babies0625 said:Mao na na Floje! Hahaha Congratulations! ma close ra na xa og ma submit na ang passport & ma send na POE letter! Praise the Lord! "D
Welcome, unta mu sunod na sad ila scorpio og wandermom, asta sad sister sa ako GF! HeheheFloje said:Thank you so much babies! Wa jud ko katoo. Nag expect jud ko nga refusal, pero nakurat ko ky passport request man diay!
By the way, gi mail lang nimo imo passport or niadto ka personally sa VFS?
Para nako mas maayo gyud personal mu adto para transmit og claim kay Php507.70 ra ang charge, naa na additional kung magpa courier gud!Floje said:By the way babies. Cebu man ka di ba? Gi mail ninyo inyo passports or niadto mo personally sa VFS diha sa Cebu? Mahadlok man ko ug akong ipa LBC ui.
uyy, sus abi natog madeny ka usab naa na man diay imo approval. Congrats!!! Happy ko for you!Floje said:OMG!
Guys! I just received a passport request! But the status in MyCIC still says "open" and "a final decision has been reached - not started".
What does this mean??
Pasensya na, nireply man diay ka Babies. Hasol kaayo ning sa fone ra ta mag internet ui, banned na pod ko sa balay ug sa shop.Babies0625 said:Welcome, unta mu sunod na sad ila scorpio og wandermom, asta sad sister sa ako GF! Hehehe
Personal mi ni adto sa VFS/VAC kay ma lakaw ra gikan sa amo office!
Para nako mas maayo gyud personal mu adto para transmit og claim kay Php507.70 ra ang charge, naa na additional kung magpa courier gud!
Hehe! Di pa na 100% surw scorpio ui, ayha nag naa na ang passport with visa na. Hehe!scorpio1641 said:uyy, sus abi natog madeny ka usab naa na man diay imo approval. Congrats!!! Happy ko for you!
Way kaso Floje! Nah ambot btaw oi, daghan gyud na ban mga IP ron ai.Floje said:Pasensya na, nireply man diay ka Babies. Hasol kaayo ning sa fone ra ta mag internet ui, banned na pod ko sa balay ug sa shop.
Nge, may mo kay duol ra mo diha. Mas gastos para nako kung moanha ko kay Bohol baya ko. Hehe! Ako na lang gipa LBC. Thanks anyway!
Hehe! Di pa na 100% surw scorpio ui, ayha nag naa na ang passport with visa na. Hehe!
By the way, wala pay update sa imo? Kumusta na kaha si wandermom?
I hope naa nay good news sa inyo this week.
Mao lagi.Babies0625 said:Way kaso Floje! Nah ambot btaw oi, daghan gyud na ban mga IP ron ai.
Ok ra lagi na LBC.
Nag submit mi og Friday ato, naabot balik sa VFS Wednesday pero Thursday na namo gi kuha, so mga 3 business days after submission!Floje said:Mao lagi.
Anyway, naa nay confirmation sa VFS Manila nga nadawat na nila akong passport, iforward lang daw nila ugma sa Canada Visa Office Manila ugma.
Pila ka days nakuha ninyo inyo passports Babies?
Ah. Basin mga Monday na tingale tong akoa. Thanks Babies!Babies0625 said:Nag submit mi og Friday ato, naabot balik sa VFS Wednesday pero Thursday na namo gi kuha, so mga 3 business days after submission!
Way problema, mu abot ra to pohon! HeheheFloje said:Ah. Basin mga Monday na tingale tong akoa. Thanks Babies!