aila1 said:سلام آقای علی زاده
خیلی ممنون که پاسخ سوالمو رو نوشتید. از طرفی خیلی ناراحت شدم ...از طرفی ترسی که در مورد خودمون دارم یه مقداری کم شد؛از این بابت که تنها ما نیستیم.
شرح پرونده ما هم به این صورته
مدیکالمون اخر سپتامبر رسیده واوایل اکتبر ارسال شد
بعد از کلی پیگیری در تابستان گذشته؛ نهایتا 7 فوریه 2013 ایمیل اومد که مدیکالتون رو تمدید میکنیم.
عصر همون روز برای نفر اصلی پرونده یک نوع آزمایش تکمیلی خون خواستند و در مورد بقیه نفرات چیزی نگفتند که بنظرم این یعنی تمدید شده.
دوباره 4 دسامبر 2013 ایمییلی اومد که شرح وظایف کاری(نفر اصلی) از تاریخ 1990تا2001 رو بنویسید(بنظرم بخاطر اینکه این شرکت از دو سال پیش تحریم هست)-از طریق ایمیل-و هفت روز فرصت داده بودند.در سابجکت هم نوشته بودند فوری
دوبار پیگیری زدیم جوابی ندادند.نهایتا چندی پیش در سایت دیدم که زدن در تاریخ 26 فوریه 2014 اینپروسس رو شروع کردیم.
آقای علی زاده اینکه می فرمائید اگر جایی کار کرده باشیم و شک کنند پرونده رو نگه میدارند درسته؛ فقط یه مورد هم هست و اون اینکه 6-7 ماه تو اعتصاب بودن و کاری هم نکردن. منم امیدوارم دیگه جواب بدن.
سلام
چه خوب شد که این تاپیک چند تا پست خورد. ممنون که دارید این بخش رو زنده می کنید. بابا درسته که کانادا ما ایرانی ها رو تحویل نمی گیره و هممون همینطوری ویلوون و سرگردون موندیم اما حداقلش اینه که ما میتونیم تا پایان این انتظار کشنده با هم باشیم و کمی صحبت کنیم تا شاید زمان زودتر سپری بشه! ویزا ها هم ایشالله میاد و دوستان یکی یکی میرن سراغ سرنوشتشون
راستی دوستان این ماجرای اعتصاب چیه؟ من از اون چیزی نمی دونم. می تونید بگید کجا و چه تاریخی و برای چی بوده؟