mamnoon ensha-allah pr shoma ham kheili zood miresea.alizadeh said:mobarake
enshallah be salamati
Darketoon mikonam. vaghean sharayete gheyre ghabele tahamoli hastesh.nemitoonam mesle kheili haye dige ke kareshoon radif shode say dar in dashteh basham ke behetoon begam belakhare tamoom mishe ya inke behesh fekr nakonin .chon khodam in sharayet ro dashtam va vaghean daveneh konandeh bood , omidvaram ke kheili kheili zood in sharayet baraye shoma ham taghir koneh.vaghean ba tamame vojood arezoo mikonam ke in doran zood begzare.a.alizadeh said:salam
motassefaneh khabari nist. nemidonam chera hich chizi to kar ma reval tabiei sho nadare.ma ke kheili kalafe shodim.ye 10 rooz pish bazam email zadam vali tebgh reval jabi nagereftam. shoma be salamati kei azem hastin
mamnoon.hatmana.alizadeh said:ba tashakkore faravan va arezoye shadkami baraye khod va khanevade mohtaram.email bande ke to in page hast age kari bashe bande dar khedmateton hastam va mamnon misham tajrobiatetono be ma ham begin
Salam Mojdeh joon,Mojdeh said:salam doostan
man file number dovom ro az sidny dar mahe march 2013 ba email gereftam . family stream hastam ( pnp) baraye ostan Matitoba. ta alan hich khabary nashode . addressam ham dar cic sabet hast. kasy midoone key bayad montazere medical basham? visa office man Ankara hast ?
daghighan hamin tor hast ke shoma miginMojdeh said:mamnoon az rahnamaetoon herabee aziz . bale man Iran zendegy mikonam . pas age security check ghabl az medical bashe vaghty medical biyad badesh ta pas request zamane ziyady nakhahad bood.
سلام . برای شما خبری نشده هنوز؟ والا من هم همون ماه مارس ۲۰۱۳ از سیدنی برام ایمیل رسید و پرونده من هم آنکارا هستش ولی تا حالا خبری از مدیکال نیستش نمیدونم روال همینه یا اینکه مشکلی هستMojdeh said:salam doostan
man file number dovom ro az sidny dar mahe march 2013 ba email gereftam . family stream hastam ( pnp) baraye ostan Matitoba. ta alan hich khabary nashode . addressam ham dar cic sabet hast. kasy midoone key bayad montazere medical basham? visa office man Ankara hast ?